Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμει ο Χατζηγάκης: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην βγει τρίτο Κόμμα η Χρυσή Αυγή»

Τρέμει ο Χατζηγάκης: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην βγει τρίτο Κόμμα η Χρυσή Αυγή»

Όσο πλησιάζει η διεξαγωγή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου τόσο πονοκεφαλιάζουν οι διάφοροι εκπρόσωποι του εγχώριου πολιτικού συστήματος με τη βεβαιότητα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι Τρίτο Κόμμα. Την σκυτάλη αυτή τη φορά πήρε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος τα έχει «τσουγκρίσει» με τον Σαμαρά και βρίσκεται προς το παρόν εκτός κόμματος, καθώς με δήλωσή του επισημαίνει ότι «αν έρθει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή – ο Θεός να βάλει το χέρι του- θα δοθεί άραγε εντολή στον φυλακισμένο αρχηγό της; Δυστυχώς σε τέτοια τραγικά αδιέξοδα καταλήγουν οι αδίστακτοι τυχοδιωκτισμοί και τα επικίνδυνα, χωρίς αρχές, παιχνίδια με τα ακροδεξιά «σταγονίδια» που γιγαντώθηκαν εν τω μεταξύ και απειλούν τώρα το Δημοκρατικό πολίτευμα».

Ο Χατζηγάκης είναι γνωστός για τις πολύ φιλελεύθερες απόψεις του. Βεβαίως, αυτές οι εξάρσεις ελευθερίας αφορούν γεγονότα όπως το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, με το οποίο κάθε άλλο παρά διαφωνών ήταν ως υπουργός, και όχι τα αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτικών κρατουμένων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η έκφραση τρόμου στο ενδεχόμενο (σιγουριά λέμε εμείς) να βγει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τρίτο Κόμμα, συνοδεύεται και από μια επίκληση στα θεία. Ας είναι σίγουρος ότι ο Θεός δεν ανέχεται τις αδικίες και την παλιανθρωπιά και γι αυτό όντως «θα βάλει το χέρι του», αλλά ως προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση απ’ αυτήν που επιζητεί ο Χατζηγάκης. Και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι το Τρίτο Κόμμα, αλλά πολύ περισσότερο θα καταπέσει σύντομα η σκευωρία που στήθηκε εναντίον της.

Ο «μεγάλος δημοκράτης» Χατζηγάκης αναρωτιέται αν «θα δοθεί άραγε εντολή στον φυλακισμένο αρχηγό της;». Ώστε έτσι, κύριε Χατζηγάκη: «άραγε». Ενώ το Σύνταγμα λέει ρητά και κατηγορηματικά ότι ο Αρχηγός του Τρίτου Κόμματος πρέπει να πάρει διερευνητική εντολή, εσείς αφήνετε ανοιχτή την πιθανότητα να μην συμβεί αυτό. Θα καταπατηθεί (για μια ακόμη φορά) το Σύνταγμα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν φτηνές μικροκομματικές σκοπιμότητες; Η Δημοκρατία στη Χώρα μας δεν απειλείται, φυσικά, από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αντιθέτως,, έχει καταλυθεί πολλάκις από τη στυγνή χούντα του Σαμαρά και τα εξαπτέρυγά του στη Δικαιοσύνη, τα οποία ντροπιάζοντας τον ιερό αυτό θεσμό ποινικοποιούν Ιδέες, γραπτά και ομιλίες γιατί έτσι επιτάσσει το στενό συντηρητικό συμφέρον αυτών που κατέστρεψαν τη Χώρα και την κατέστησαν σκλάβα των διεθνών τοκογλύφων.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwhn-upourgos-ths-n.d-o-theos-na-balei-to-cheri-tou-na-mhn-bgei-trito-komm#ixzz3OpPRJCh5

Exit mobile version