Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Είναι γεγονός και το βλέπουμε καθημερινά ότι τα συστημικά ΜΜΕ θάβουν, φιμώνουν και δεν αναφέρουν στο πολιτικό τους ρεπορτάζ τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Το κανάλι ALPHA του κατηγορούμενου για κακούργημα αφεντικού του παρουσιάζει κόμματα όπως την ΔΗΜΑΡ τους ΑΝΕΛ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είναι εκτός Βουλής και αγνοεί αντιδημοκρατικά το τρίτο πολιτικό κόμμα την Χρυσή Αυγή. Ο ALPHA που παρουσίαζε τους Λαθρομετανάστες της Μανωλάδας και τους Σύριους Λαθροεισβολείς αγνοεί τους Έλληνες Εθνικιστές, που μαζί με το MEGA, τον ANT1, τον ΣΚΑΙ και την κρατική τηλεόραση πρωταγωνίστησαν στην στημένη και παράνομη πολιτική Δίωξη της Χρυσής Αυγής. Η πιο βρώμικη πολιτική σκευωρία από την μεταπολίτευση και μετά κατά ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος μια μόνο λέξη μπορεί να την χαρακτηρίσει “ΑΤΙΜΗ” και μάλιστα από άτιμους ανθρώπους. Μια είναι η απάντηση στους άτιμους πολιτικούς και τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Στις 25 Ιανουαρίου ψήφο στην Χρυσή Αυγή για να πάει η Τρίτη Εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης στα χέρια του Νικόλαου Μιχαλολιάκου και όχι στον υπάλληλο του Λαμπράκη και του Μπόμπολα και το ανθελληνικό συνονθύλευμά του.

Γ.Π

Το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια εποχή απόλυτης ηθικής, πολιτικής και ιδεολογικής παρακμής, ακούμε και βλέπουμε ψεύτικα διαγγέλματα υπέρ της δημοκρατίας από πολιτικούς που μην αντέχοντας την αλήθεια βοήθησαν με την υπερψήφιση της άρσης της ασυλίας τους, στην προφυλάκιση του ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ και της μισής Κ.Ο αποδεικνύοντας πόσο “επιλεκτική δημοκρατία” έχουμε.

Φυσικά δεν πρέπει πλέον να μας εκπλήσσει τίποτα αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την αρχή της εισόδου της με την ”δημοκρατική ψήφο” του ελληνικού λαού στη βουλή, είχε καταγγείλει όσα παράνομα και αντιλαϊκά μέτρα ψήφιζαν οι ”δημοκράτες” συγκυβερνώντες και χειροκροτούσαν δια της σιωπηλής ανοχής τους όλοι, πλην των Χρυσαυγιτών βουλευτών.

Ήταν ξένο σώμα οι χρυσαυγίτες βουλευτές εκεί μέσα, για όλους αυτούς που φρόντισαν να πάρουν και τον μισθό του βουλευτή μήνα Ιανουαρίου 2015 ενώ γριούλες ανήμπορες καίγονται ζωντανές από θερμάστρες και μαγκάλια γιατί δεν έχουν χρήματα για πετρέλαιο ή δεν έχουν ρεύμα. Γριούλες που κάποτε ήταν νέες και πρόσφεραν σε αυτό τον τόπο αλλά ήρθαν οι βάρβαροι και μας κατάντησαν επαίτες των φιλελεύθερων ευρωπαίων που υπερθεματίζουν την ανωμαλία, την ελευθερία χωρίς όρια.

Σας ερωτώ λοιπόν πως μπορείτε και κοιμάστε ήσυχοι κύριοι όλων των κομμάτων με τις παχυλές καταθέσεις στην Ελβετία όταν η Ελλάδα στενάζει ; Ξέρετε ότι υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν ούτε ένα ευρώ για θέρμανση; Μας συγκινεί το ενδιαφέρον σας για την δημοκρατία αλλά εφαρμόστε την πρώτα στον τόπο σας και μετά να πάτε να διαδηλώσετε στα ξένα.

Την απάντηση θα σας την δώσει σε λίγες μέρες ο ελληνικός λαός που τόσο υποτιμήσατε. Απαντάμε σε όλους αυτούς τους “δήθεν δημοκράτες” που έδειξαν με πράξεις πόσο νοιάζονται για τον ελληνικό λαό με ψήφο στη Χρυσή Αυγή, μιλώντας παντού και θυμίζοντας πως η ζωή δεν είναι μόνο για τους λίγους και εκλεκτούς και πως η Ελλάδα ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Θυμίζουμε παντού, τις αλήθειες που είπαν οι βουλευτές μας, διαδίδουμε τις θέσεις του κινήματός μας, ξεσκεπάζουμε τους ”δήθεν πατριώτες δημοκράτες” που διυλίζουν των κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο, κάνοντας διαγγέλματα για την δημοκρατία και τάζοντας πράγματα ανέφικτα.

Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή γιατί δεν δεχόμαστε τους βλάσφημους να προσβάλλουν τα ιερά και όσια, να διαπραγματεύονται την ηθική και εθνική μας ακεραιότητα, να φυλακίζουν βουλευτές που ακόμη δεν μάθαμε γιατί κατηγορούνται.

Είμαστε Έλληνες απόγονοι ηρώων, τιμούμε και σεβόμαστε όσα με το αίμα τους μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας. Καμία ψήφος στους παραχαράκτες της ιστορίας μας, στους τρόφιμούς των σκοτεινών στοών.

Α. Γ.-Α.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος στα δικαστήρια του Βόλου την Παρασκευή 16/1

Άλλη μια φορά “έγραψε” πραγματικά ο αποστολέας επιστολών της Χ.Α, Νίκος Β, καθώς διάβασα την επιστολή του. Όντως θα πρέπει να διερωτηθούν ορισμένοι πόσο άγγελοι ήταν οι σκιτσογράφοι του Hebdo. Και εδώ θα ήθελα να τονίσω ότι την νύφη τελικά την “πλήρωσε” ο Ηλίας Κασιδιάρης γιατί έπεσε πάνω στο συμβάν η εκδίκαση της αγωγής του για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων του, από τον κουμμουνισταρά δημοσιογράφο Ψαρρά, γνωστό διώκτη και αχρείο ψεύτη κατά της Χρυσής Αυγής. Δεν υπήρχε περίπτωση μετά τον εσκεμμένο σάλο που προκάλεσε αυτή η πράξη τρομοκρατίας στο Παρίσι, να κατηγορηθεί καπάκι δημοσιογράφος για ότι και αν είχε κάνει. Κουφαθήκαμε να ακούμε τόσες μέρες για την ελευθερία έκφρασης, την ελευθερία γραπτού λόγου και όλα τα συναφή, όλοι υπέρ των δημοσιογράφων. Κανείς δεν τόλμησε να θίξει ευθέως ότι σεβασμός στις ιδέες και στην Θρησκεία κάθε λαού σημαίνει Δημοκρατία. Αυτοί όλοι οι Μεγάλοι ; Ηγέτες Ευρωπαϊστές, αυτοαποκαλούνται δημοκράτες μόνον όταν τους συμφέρει.. Μήπως ξεχνάμε τις αποικίες της Γαλλίας και πως μεταχειρίσθηκαν οι μεγάλοι Γάλλοι Δημοκράτες τους αποίκους; Μήπως ξεχνάμε την πασίγνωστη για τις “μεθόδους” της Λεγεώνα των Ξένων; Τι κοινό αλήθεια μπορεί να έχουμε εμείς οι Έλληνες με όλους αυτούς τους βάρβαρους και έχουμε δεχτεί στην Πατρίδα μας να είμαστε μειοψηφία σε συσχετισμό με τους αλλόθρησκους που μας κουβάλησαν με το ζόρι; Η μήπως πρέπει να καθησυχαστούμε με το Υπουργείο Μετανάστευσης που ανήγγειλε θριαμβευτικά ότι θα στήσει, ο “σιγουράτζας” αυριανός πρωθυπουργός μας Τσίπρας; Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως και μοναδική μας ελπίδα παραμένει προς το παρόν η τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής για πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση.

Άννα

N.Γ. Μιχαλολιάκος: Ψήφο στους κατηγορούμενους εθνικιστές βουλευτές

Δεν ντρέπονται οι τιποτένιοι να έχουν τον Κασιδιάρη σιδηροδέσμιο λες και είναι ο εγκληματίας, ενώ την ίδια στιγμή τα αρχιλαμόγια κομπιναδόροι ΜΜΕ και δήθεν επιχειρηματίες της παρακμής και της κομπίνας έχουν και αστυνομικούς να τους φυλάνε. Αλλά φταίει ο λαός και δη οι οικογένειες που τα παιδιά τους τα έχουν παρατημένα μεταξύ ενός τελευταίου μοντέλου κινητού και κάποιας καφετέριας και τα αφήνουν στις ορέξεις του κάθε απατεώνα πολιτικού. Δυστυχώς ακόμα και τώρα καθαρίζει την κατάσταση η μαύρη οικονομία που ταΐζει τα σκουλήκια του συστήματος και γεννά πολλούς εφιάλτες. Μόνη μας ελπίδα τα παιδιά μας που τα μεγαλώνουμε με όραμα πατριωτικό και στόχο την ανάπτυξη της ΕΛΛΑΔΑΣ. Μπορεί να είμαστε 300 (σχήμα λόγου) αλλά είμαστε δυνατοί και πάνω από όλα Έλληνες και Ελληνίδες. Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή. Με τη Νίκη στις 25 του Ιανουαρίου συναγωνιστές.

Π. Β.

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 911 (με ένθετο 16σέλιδο το “Πολιτικό Πρόγραμμα 2015”)

Πόσο άνετα και χωρίς εντροπή, ο δημοσιογράφος-ιεραπόστολος της λαμογιάς και της παρακμής Τρίμμης, δημοσίως μετονομάζει μια συνωμοσία εναντίον ενός ολοκλήρου λαϊκού Κινήματος σε “προσωπικά δεδομένα”. Ο κίνδυνος μόλυνσης της ελληνικής κοινωνίας από την κυριαρχία της διαστροφικής δημοσιογραφικής επιρροής είναι μεγάλος. Η δε ανάγκη για κάθαρση γίνεται όλο και πιο επειγόντως επιτακτική. Η Ελλάς μεταλλάχθει σε Σταύλο του Αυγείου.

Η.Κ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-15-ianouariou-2015#ixzz3OqJWS9ha

Exit mobile version