Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Αθήνα, Κομοτηνή

Το Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής διεξήγαγαν ευρεία ενημερωτική δράση στους χώρους του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας και στην πόλη της Παλλήνης. Οι Συναγωνιστές και οι Συναγωνίστριες διένυσαν χιλιόμετρα διασχίζοντας την περιοχή που περιβάλλει το εκθεσιακό κέντρο και τους δρόμους της Παλλήνης ομοίως.

Έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τους επισκέπτες, από τους διερχόμενους οδηγούς, από τους πολίτες και τους επαγγελματίες, με τους οποίους συζήτησαν, άκουσαν τα προβλήματά τους, την αγωνία τους για την πορεία της χώρας και για το πόσο επιθυμούν την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο πλευρό τους! Οι δράσεις της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής θα πυκνώνουν όσο πλησιάζουν οι εκλογές, και θα διεξάγονται σε καθημερινή βάση. Ούτε βήμα πίσω!

Σε μια αίθουσα που έσφυζε από εθνικιστικό παλμό έλαβε χώρα την Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015 η ομιλία του Συναγωνιστή Γ. Παπαγεωργίου, μέλους της Κ.Ε. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και γραμματέα της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής με θέμα “Πιστεύω – Ψηφίζω Χρυσή Αυγή”, που είναι και το κεντρικό μήνυμα του Κινήματός μας ενόψει των εκλογών αφού συνοψίζει σε δύο μόλις λέξεις τις κινητήριες δυνάμεις των Ελλήνων Εθνικιστών, δηλαδή το Ιδανικό της Πίστης στην Ιδέα του Εθνικισμού και την Φλόγα για Δράση που πυρακτώνει την θέλησή μας!

Ο Συναγωνιστής Παπαγεωργίου προέβη σε διεξοδική ανάλυση του πολιτικού αδιεξόδου που αντιμετωπίζει το σύστημα μπροστά στην αμείωτη δυναμική του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λύγισαν, δεν έκαναν πίσω, δεν υπέστειλαν λάβαρα και σημαίες φοβισμένοι από τις σφαίρες των αριστερών τρομοκρατών που δολοφόνησαν δύο νεαρούς Συναγωνιστές μας, ούτε πτοήθηκαν από την άνομη και αήθη πολιτική δίωξη των Εθνικιστών βουλευτών και του Αρχηγού μας, οι οποίοι επί ενάμισι σχεδόν χρόνο κρατούνται έγκλειστοι αποκλειστικά για τις ιδέες και το φρόνημά τους!

Ο Συναγωνιστής κάλεσε το πολυπληθές ακροατήριο που είχε κατακλύσει τα γραφεία της Τ.Ο. σε αγώνα μέχρις εσχάτων ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, στις οποίες είναι βέβαιο ότι το αντισυνταγματικό τόξο θα μετέλθει όλων των μέσων και μεθόδων, προκειμένου να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα! Διότι, όπως όλοι πλέον παραδέχονται, το αποτέλεσμα αυτό θα παγιώσει την θέση της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό στερέωμα ως την μόνη Εθνική Αντιπολίτευση στην Πατρίδα μας και θα οδηγήσει τον Εθνικιστή Πολιτικό Κρατούμενο Γενικό Γραμματέα μας, Ν.Γ. Μιχαλολιάκο από τα κελιά της Τιμής κατευθείαν στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Ο Συναγωνιστής κάλεσε όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες να δώσουν το αδιάλειπτο παρόν στην εκλογική μάχη της οποίας ηγούνται οι παράνομα προφυλακισμένοι έγκλειστοι Εθνικιστές Πολιτικοί Κρατούμενοι! Ζήτω ο Αρχηγός! Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη!

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Γραμματέα της Τ.Ο. Αθηνών και υποψήφιου βουλευτή με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Α’ Αθηνών ΒΟΥΛΔΗ ΙΩΑΝΝΗ με θέμα οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής ΒΟΥΛΔΗΣ αναφέρθηκε και στην μήνυση που κατέθεσε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης σε βάρος των δημοσιογράφων της ”εφημερίδας των Συντακτων”.

Με το πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή ΒΟΥΛΔΗ ακολούθησε προβολή με την Πρωτοχρονιάτικη εορτή που διοργάνωσε η Τ.Ο. Αθηνών, και ακολούθησε ηχητικό μήνυμα με τις ευχές του έγκλειστου στα κελιά της τιμής Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου και των φυλακισμένων βουλευτών του Κινήματος.


Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 το απόγευμα, συναγωνιστές και συναγωνίστριες παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής και υποψηφίου Βουλευτή του Ν. Ροδόπης, συναγωνιστή Νικολάου Τσουμαρέλη, επισκέφτηκαν οικογένειες του νομού με σκοπό να τις συμπαρασταθούν προσφέροντας αγαθά πρώτης ανάγκης.

Οι ευχαριστίες πολλές και η ευγνωμοσύνη έντονα χαραγμένη στα πρόσωπά τους. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές οικογένειες, στέκονται με υπερηφάνεια απέναντι στα αθώα βλέμματα των παιδιών τους και αναλύουν την εξαθλίωση στην οποία έχουν οδηγηθεί από μια αδιάφορη Κυβέρνηση.

Η κατάστασή τους τραγική, έχοντας χάσει τις δουλειές τους αδυνατούν να φροντίσουν τις οικογένειες τους. Οι μειωμένες συντάξεις των γηραιοτέρων δεν επαρκούν ούτε για το γάλα των παιδιών.  Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δείχνει πάντα έμπρακτα την στήριξή του στους δοκιμαζόμενους Έλληνες, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τα αποκόμματα των ψεύτικων υποσχέσεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn94#ixzz3OsrMia3e

Exit mobile version