Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει τους υποτακτικούς της Άγκυρας στα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου

Τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει τους υποτακτικούς της Άγκυρας στα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου

Η Τουρκία με προμαχώνα το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής παρεμβαίνει στην Ελληνική εκλογική αναμέτρηση με κάθε θεμιτή ή αθέμιτη μέθοδο μέσω του τουρκικού έντυπου Tύπου.

Συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα GÜNDEM στο φύλλο της 9/1/2015 πρότεινε τους εκλεκτούς υποψηφίους του προξενείου στα πολιτικά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΔΗΣΟ, ΚΚΕ, σε μια προσπάθεια επηρεάσμού της λαϊκής ετυμηγορίας στην  ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

Οι πολιτικές καρικατούρες για ακόμη μία φορά κωφεύουν και εθελοτυφλούν, ενώ η Τουρκία προπαγανδίζει υπέρ των υποτακτικών της σε όλα τα ανθελληνικά αποκόμματα. Γιατί όπως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά όλοι οι μουσουλμάνοι υποψήφιοί τους είναι τουρκόφρονες και φερέφωνα της Άγκυρας.

Η Χρυσή Αυγή διαμηνύει σε όλα τα (απo-)κόμματα της μεταπολιτευτικής εξουσίας που ανέχονται και ενισχύουν τον εκάστοτε τούρκο πρόξενο και την δράση των πρακτόρων, εγχώριων και μη, και των συνοδοιπόρων τους, ότι δεν θα επιτρέψουμε στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής να παίζει το βρώμικο παιχνίδι της Άγκυρας στην πατρίδα μας.

Θρακιώτη ξύπνα! Υφαίνουν το σάβανό σου! Αυτά είναι τα αποκόμματα της διαφθοράς, της ρεμούλας και της υποταγής. Όρθωσε το ανάστημά σου και πύκνωσε τις τάξεις μας ενάντια σε όλους τους επικίνδυνους προδότες.

Ψήφισε Ελληνικά, ψήφισε Χρυσή Αυγή για να παραμείνει η Θράκη Ελληνική!

Κ. Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkikh-efhmerida-uposthrizei-tous-upotaktikous-ths-agkuras-sta-apokommata#ixzz3Ot8fTU6k

Exit mobile version