Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεχειλίζει η αηδία στο ΠΑΣΟΚ: Τώρα θυμήθηκε ο Βενιζέλος τα τεράστια χρέη που άφησε ο Τζέφρυ

Ξεχειλίζει η αηδία στο ΠΑΣΟΚ: Τώρα θυμήθηκε ο Βενιζέλος τα τεράστια χρέη που άφησε ο Τζέφρυ

Εισαγγελέας πότε θα επέμβει, να “μαζέψει” τον Γιωργάκη για τα “μαύρα” ταμεία και τον Βενιζέλο για υπόθαλψη εγκληματία;

Η εμφύλια διαμάχη ανάμεσα στο συνονθύλευμα του Βενιζέλου και το μόρφωμα του Τζέφρυ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, βγάζοντας από μέσα όλη την βρωμιά και την δυσωδία που χαρακτηρίζει τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τον διασπαστή του. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ ανακινεί το καυτό ζήτημα με τα οικονομικά χρέη του κόμματος και τα μαύρα ταμεία του. Ξαφνικά ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε ότι ο Γιωργάκης άφησε το κόμμα με αβάσταχτα χρέη και προχώρησε στην ίδρυση νέου κόμματος. Ο Βενιζέλος κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης ανέφερε για τον Παπανδρέου: «Ο άνθρωπος που ήταν πρόεδρος και πρωθυπουργός λέει: Εγώ κάνω ένα άλλο ΠΑΣΟΚ, εσείς μείνετε με το ΠΑΣΟΚ, με τα χρέη, μείνετε με το βάρος της ευθύνης, εγώ είμαι κάτι καινούργιο, είμαι προϊόν μίας νέας παρθενογένεσης»Λίγο νωρίτερα είχε  υποστηρίξει, απαντώντας στο γιατί δεν έστειλε το περίφημο πόρισμα με τις οικονομικές ατασθαλίες του ΠΑΣΟΚ στον εισαγγελέα, πως «η Δικαιοσύνη ό,τι έχει ζητήσει το έχει λάβει».

Αυτό το οποίο αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε είναι ότι όσο καιρό ο Τζέφρυ ήταν εντός ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος είχε μέσα στο συρτάρι το πόρισμα για την μαύρη τρύπα του ΠΑΣΟΚ. Τώρα που το μαγαζάκι του κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής, λόγω των ψήφων που θα του κόψει ο Γιωργάκης, επαναφέρει το ζήτημα των χρεών. Ο Εισαγγελέας θα έπρεπε να καλέσει τόσο τον Τζέφρυ για την κατασπατάληση χρημάτων του Ελληνικού Λαού για φτηνούς ιδιοτελείς σκοπούς όσο και τον «Ντούτσε» για την απόκρυψη αυτής της κατάστασηςΑπό την άλλη μεριά για το ΣΔΟΕ, το οποίο δεν έχει βρει την παραμικρή ατασθαλία στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ανοίγεται ένας πλατύς δρόμος επεξεργασίας για τα έργα και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ στο ροκάνισμα δημοσίου χρήματος. Απορίας άξιον είναι γιατί δεν έχει ενεργήσει μέχρι τώρα έτσι ώστε να πληροφορηθεί ο Ελληνικός Λαός τα «κατορθώματα» της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Και όμως, τόσο ο αλαζόνας Βενιζέλος όσο και ο «Φόρεστ Γκαμπ» Γιωργάκης αντί να απασχολούν την Δικαιοσύνη για το γεγονός της τεράστιας μαύρης τρύπας του ΠΑΣΟΚ έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jecheilizei-h-ahdia-sto-pasok-twra-thumhthhke-o-benizelos-ta-terastia-chreh#ixzz3OySQv2ts

Exit mobile version