Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προαναγγελία από Πρέσβη των ΗΠΑ: Η επόμενη ελληνική κυβέρνηση θα υποχωρήσει στο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας

Προαναγγελία από Πρέσβη των ΗΠΑ: Η επόμενη ελληνική κυβέρνηση θα υποχωρήσει στο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας

Εικόνες από ένα προσχεδιασμένο έγκλημα εναντίον της Ελλάδας δείχνουν οι δηλώσεις του πρεσβευτή των ΗΠΑ στα Σκόπια Paul Wohlers, ο οποίος εκτός του ότι αποκάλεσε τα Σκόπια ως «Μακεδονία», μίλησε και για τις εκλογές στη Χώρα μας αφήνοντας ξεκάθαρα με τις δηλώσεις του να διαφανεί ότι όποια κι αν είναι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει, θα βοηθήσει τους επόμενους μήνες τα Σκόπια να μπουν στο ΝΑΤΟ.

Με δεδομένη τη συνεχή υποχωρητικότητα της προδοτικής συγκυβέρνησης Σαμαρά (ο δήθεν «μακεδονομάχος») – Βενιζέλου, η οποία έχει ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ, καθώς και την ολοκάθαρη δέσμευση των αμερικανοκομμουνιστών των ΣΥΡΙΖΑ στο άρμα των ΗΠΑ σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, είναι πασιφανές ότι τα συγκεκριμένα κόμματα έχουν ξεπουλήσει (και) το καυτό αυτό Εθνικό μας ζήτημα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο ΜΟΝΟΣ Πολιτικός Φορέας, ο οποίος αρνείται και την παραμικρή υποχώρηση στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Ο τίτλος του πρώτου φύλλου (10 Ιανουαρίου 1993) της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας», αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί την πυξίδα με την οποία θα χαράξουμε την πορεία μας. Ισχυρή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει φραγμό στα ύπουλα σχέδια των αντεθνικών κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» που θέλουν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία στους σφετεριστές των Σκοπίων.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proanaggelia-apo-presbh-twn-hpa-h-epomenh-ellhnikh-kubernhsh-tha-upochwrhse#ixzz3Oz0Cxihy

Exit mobile version