Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Τέτοια συγκέντρωση όπως η σημερινή στην Θεσσσαλονίκη δεν έχει γίνει από κανένα από τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου. Την ίδια ώρα που ο Σαμαράς, ο Τσίπρας και ο Βενιζέλος προσπαθούν να αποφύγουν τον Λαό και τα παρελκόμενα της συνάντησης αυτής, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μέσα από τα Κελιά της Τιμής κατάφερε να γεμίσει μία από τις μεγαλύτερες αίθουσες στην συμπρωτεύουσα με ανθρώπους που ήθελαν να ακούσουν την Φωνή της Χρυσής Αυγής. Είναι νίκη είναι δική μας Συναγωνιστές! Σε λίγες μέρες θα είμαστε τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και ο Αρχηγός θα πρέπει να κληθεί από τον Παπούλια για να πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή!

Κ.Α.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είμαστε νικητές! ΒΙΝΤΕΟ

Συναγωνιστές καλησπέρα. Τελικά ο φόβος, η πρεμούρα και το σοκ που έχει προκαλέσει η Χρυσή Αυγή, πρέπει να είναι μεγάλη. Μόνο έτσι εξηγείται η αδικαιολόγητη άρνηση για αποφυλάκιση του Αρχηγού και των Βουλευτών μας. Τόσο πια φοβούνται την ελεύθερη σκέψη και αλήθεια του κόμματος μας;

Δεν πειράζει όμως, η δομή του κόμματος και η ΚΟ έχει μάθει να μάχεται χωρίς να εκπροσωπείται από τους πρωταγωνιστές της. Ειλικρινά περιμένω πως και πως το ξημέρωμα της 24ης Ιαν 2015, ημέρα που θα ξεκινήσω από την Αλεξανδρούπολη οδικώς για Αθήνα να ψηφίσω. Είναι σαν έχει σταματήσει ο χρόνος. Όλα για τη νίκη, όλα για τη λευτεριά της Πατρίδας μας.

Γ. Κ.

Λευτεριά στη Πατρίδα – Ψήφο στη Χρυσή Αυγή! Το προεκλογικό δεκάλεπτο του Λαϊκού Συνδέσμου – ΒΙΝΤΕΟ

Δεξιά και Αριστερά. Και τα δυο πόδια-στηρίγματα του Συστήματος σε ένα παπούτσι εξουσίας προκειμένου τα πολιτικά κόμματά του να διατηρήσουν την εξουσία. ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ!! Η πολιτική ηγεσία, ναι μεν είχε κάλους στο μυαλό, αλλά μέχρι τώρα περπατούσε με διαχωρισμένα τα πόδια της – το ένα στην κυβέρνηση και το άλλο στην “αντιπολίτευση” – κι έτσι είχε ελευθερία κινήσεων, καθώς κι ελευθερία εξαπάτησης του λαού. Τώρα στριμώχνει αμφότερα τα πόδια της στο κυβερνητικό παπούτσι και θα προχωρά ετοιμόρροπη με μικρά πηδηματάκια.

Τι παράδοξη ειρωνεία! Οι προφυλακισμένοι χρυσαυγίτες θα είναι πιο ελεύθεροι από τους εξουσιάζοντες αριστεροδεξιούς πολιτικούς, κι ακόμα θα κυριαρχούν στην πολιτική σκηνή μέσα από τη φυλακή. Αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.

Χρυσή Αυγή να φωτιστεί η υφήλιος,

Π.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-17-ianouariou-2015#ixzz3P22YrKBQ

Exit mobile version