Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαμαράς: Μέχρι και με τον Γιωργάκη συγκυβερνώ!

Σαμαράς: Μέχρι και με τον Γιωργάκη συγκυβερνώ!

Το γεγονός ότι ο Σαμαράς είναι ένας αναίσχυντος πολιτικάντης που διατίθεται να κάνει τα πάντα για να παραμείνει πρωθυπουργός, το έχει καταλάβει και ο πιο αφελής. Έχει μείνει στην ιστορία, άλλωστε, η ασυνέπεια του Σαμαρά όταν πέρασε από το «αποκλείεται να συγκυβερνήσω με το ΠΑΣΟΚ» στις αγκαλιές με τον Βενιζέλο.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για τη Νέα Δημοκρατία και τις προοπτικές του Σαμαρά για να παραμείνει πρωθυπουργός. Όχι μόνο τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας έχουν πάρει την κατιούσα, αλλά και ο «εταίρους πλήρους ευθύνης» της, το ΠΑΣΟΚ, δεν ξέρει αν θα μπει στην Βουλή.

Η δημιουργία του κόμματος Τζέφρυ έχει κάνει «ντέρμπι» την είσοδο στην Βουλή για τα δύο από τα ψηφοδέλτια που κατεβάζει το ΠΑΣΟΚ. Κανείς δεν ξέρει αν θα μπει ο Γιωργάκης ή ο Βενιζέλος στην Βουλή, αφού τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είναι αμφιλεγόμενα. Έτσι ο Σαμαράς έχει απομείνει μόνο με το «Ποτάμι» που εξαρχής έχει δηλώσει ότι θέλει να γίνει δεκανίκι του.

Ο Σαμαράς λοιπόν έσπευσε να  κάνει διευκρινιστικές δηλώσεις, ώστε να βρει νέους συμμάχους στο θολό πολιτικό τοπίο της επόμενης ημέρας. Μιλώντας σε συνέντευξη στα «Νέα» έσπευσε να πει ότι προτίθεται να συνεργαστεί ακόμα και με τον Γιωργάκη.

Ιδού: “Σε ερώτηση για το αν η πρόσκληση αφορά και τον Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Σαμαράς απάντησε: «Αφήστε να μπει πρώτα. Πάντως, οποιοσδήποτε έχει φιλευρωπαϊκό προσανατολισμό και δείχνει πολιτική υπευθυνότητα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Από τον ίδιο εξαρτάται λοιπόν».”

Ψηφίστε λοιπόν Σαμαρά για να γίνει πρωθυπουργός ο Γιωργάκης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/samaras-mechri-kai-me-ton-giwrgakh-sugkubernw#ixzz3P6OOOTvn

Exit mobile version