Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια βρώμικη παράγκα

Μια βρώμικη παράγκα

“Όλη η Ελλάδα ατέλειωτη παράγκα” 

Διονύσης Σαββόπουλος

Παράγκα μια λέξη που παραπέμπει σε συμμορία, σε εγκληματική οργάνωση, σε ανέντιμη κλίκα. Μια λέξη που το άκουσμά της αστραπιαία μας αηδιάζει και μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε το δίκαιο του αγώνα μας. Μια λέξη ταυτόσημη με τη διαφθορά που ξεχειλίζει από μια αθέατη ομερτά. 

Ράγκα-παράγκα-ράγκα τώρα που τέλειωσαν τα φράγκα” τραγούδαγε ο αυτόχειρας Νικόλας Άσιμος πριν από τρεις περίπου δεκαετίες εκφράζοντας προφητικά την επερχόμενη κατρακύλα της χώρας μας που οδήγησε τελικά στην φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Μία ανθελληνική παράγκα που δρούσε ανενόχλητα μετά την μεταπολίτευση ήταν η αιτία για να οδηγηθεί η Πατρίδα μας στην σημερινή δεινή της θέση.

Ήταν αυτή που χωρίς κανέναν ενδοιασμό, επιτέθηκε με σφοδρότητα διαφθείροντας οτιδήποτε το αγνό και υψηλό υπήρχε δηλαδή τις Ιδέες, τα Ιδανικά και την αξιοπρέπεια του λαού μας.

Η παράγκα αυτή, κι όταν λέμε παράγκα, εννοούμε το πρόχειρο αυτό δημιούργημα, που σκοπό του έχει τον προσπορισμό ιδίου οφέλους, έχει δυστυχώς βάλει βαθειά τα θεμέλιά της σε ένα διεφθαρμένο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Η παράγκα αυτή ελέγχοντας τα ΜΜΕ, την δικαιοσύνη, τους κρατικούς λειτουργούς, τους ίδιους τους εκπροσώπους του λαού προσπαθεί με πείσμα να οδηγήσει την Πατρίδα μας, υπακούοντας πάντα στις εντολές των ξένων, προς τον εξευτελισμό και την υποτέλεια.

Και όταν λέμε για ξένους αναφερόμαστε στους εκπροσώπους του διεθνούς κεφαλαίου αυτούς τους βαρόνους της πλουτοκρατίας κι όπως έγραφε ο κοσμοκαλόγερος της Σκιάθου Παπαδιαμάντης Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος. Αυτή γεννά την αδικίαν, αυτή τρέφει την κακουργίαν, αυτή φθείρει σώματα και ψυχάς.”

Είναι γεγονός ότι η πολιτική εξουσία τώρα πια χειραγωγείται από μια θλιβερή παράγκα με αποτέλεσμα κάποιοι συγκεκριμένοι απατεώνες πολιτικάντηδες με την βοήθεια των διεθνών τοκογλύφων να έχουν καταντήσει την χώρα μας παράδεισο της αρπαγής, της λαμογιάς, της διαφθοράς.

Έχοντας άφθονο βρώμικο χρήμα, η παράγκα εξαγοράζει συνειδήσεις, διαφθείρει αδύναμες προσωπικότητες, εκμαυλίζει ψυχές, όμως δεν σταματάει εκεί, αλλά χρησιμοποιώντας απροκάλυπτα κι ανάλγητα σταλινικές μεθόδους, εκτοπίζει, φυλακίζει και εξοντώνει ανθρώπους. Δεν έχει ηθικούς φραγμούς. Η απανθρωπιά και η ατιμία της δεν έχει όρια.

Αυτή την παράγκα, αυτήν την αδίστακτη συμμορία θέλει να γκρεμίσει το εθνικιστικό Κίνημα, αυτή την παράγκα θέλει να ξεπατώσει κάθε αγνός και περήφανος πολίτης αυτής της χώρας. Αυτή την παράγκα που καταπατά βάναυσα το περί δικαίου αίσθημα, ασελγώντας στην αξιοπρέπεια και στην νοημοσύνη μας.

Σταματάει ο νους με τη βαθειά σαπίλα που αποκαλύπτεται. Σταματάει ο νους μπροστά σε αυτούς τους μαέστρους της διαφθοράς. Σταματάει ο νους αντικρίζοντας αυτούς τους επαγγελματίες εκτελεστές, αυτούς τους στυγνούς εγκληματίες που ξεπηδούν μέσ’ από την χαβούζα της λαμόγιας και της απάτης.

Αυτή την παράγκα που έχοντας στην δούλευσή της αδίστακτους εισαγγελείς τύπου ΑντρέιΒισίνσκι, αυτού του αρχιερέα των Σταλινικών διώξεων και των περίφημων δικών της Μόσχας, αυτών “των δικών που είχαν αφήσει κατάπληκτο τον κόσμο και που όμοιές τους δεν έχει γνωρίσει η Ιστορία”, όπως έγραφε ο Άγις Στίνας, αυτή η ηγετική μορφή της “αριστερής αντιπολίτευσης”,φυλακίζει σήμερα το φρόνημα και κατ’ επέκταση την ελευθερία της σκέψης.

Εμποδίζει τον λόγο, απαγορεύει την άποψη, στραγγαλίζει την Αλήθεια. Κι όπως έγραφε σε ένα ποίημά του ο Ανδρέας Εμπειρίκος, Ράγκα-παράγκα ή όταν τα συνήθη λόγια δεν αρκούν”για να αποτυπώσουν (θα συμπληρώναμε εμείς) την απύθμενη σαπίλα της παράγκας.

Αυτήν την σαπίλα και την αφόρητη δυσοσμία, που βγάζει αυτή η παράγκα, αυτόν τον βόθρο της τυραννικής εξουσίας, που μας μολύνει, θα καθαρίσει σύντομα το Εθνικιστικό Κίνημα, όπως καθάρισε ο Ηρακλής την κόπρο του Αυγείου.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-brwmikh-paragka#ixzz3PA1C7LkS

Exit mobile version