Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σύρος, Δυτική Αττική, Εύβοια

Σύρος: Σε συναγωνιστές του νησιού μίλησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Στράτος Μαύρος ο οποίος τους ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων για τον Νομό Κυκλάδων με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής, αντικατοπτρίζουν την απρόσκοπτη συνέχιση του Εθνικού Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία, και αποτελούν την απάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην σαπίλα των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου, εκφράζοντας την Θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ανδρή Ελισάβετ   Γραμματέας
Καψάλης Πέτρος   Στέλεχος Πωλήσεων
Κολλιάκη Μαρία  Αγγελική Διακοσμήτρια
Κουλουριώτης Ελευθέριος   Διευθυντής Πωλήσεων
Κωνσταντής Νικόλαος   Οικοδόμος
Μαύρος Ευστράτιος   Ηλεκτρολόγος, Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με την Ελληνική Αυγή

Θα πολεμήσουμε την πολιτική του Μνημονίου μέχρι της τελικής απελευθερώσεως της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους. Νικηφόρα μάχη θα είναι η 25 Ιανουαρίου 2015, η οποία θα ρίξει στα πολιτικά απόβλητα τον Σαμαρά και τον συνέταιρό του Βενιζέλο.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με τεράστια προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας στην Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής την ομιλία άνοιξε ο Συναγωνιστής και υποψήφιος Βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος όπου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή πιο δυνατή από ποτέ είναι εδώ και έτοιμη να δώσει τον πιο σημαντικό αγώνα, ούτε οι σφαίρες ούτε οι φυλακές κανένας δεν λυγίζει τους Εθνικιστές, τον λόγο μετέπειτα πήρε ο Συναγωνιστής και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Δημήτριος Σαρατσιώτης όπου και δήλωσε ότι τον τιμά η επιλογή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Χαιρετισμό απηύθηνε και ο Συναγωνιστής και Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών Ευάγγελος Μπαρμπούρης ο οποίος έκανε και δώρο τιμητική πλακέτα στην τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής και δήλωσε πως αυτά τα γραφεία φιλοξένησαν την γέννηση του ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ. και ευχαρίστησε όλους τους Συναγωνιστές για την αγωνιστικότητα και την αντοχή τους στις αντίξοες συνθήκες η μάχη των μαχών μαίνεται και οι Συναγωνιστές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.Τ ην κοπή πραγματοποίησε ο Συναγωνιστής και επίσης υποψήφιος στην Β’ Αθηνών Ιωάννης Κύρογλου όπου και το φλουρί έπεσε στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, στο τέλος της όμορφης εκδήλωσης άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Στα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα, οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των προεκλογικών ενημερωτικών δράσεων, που θα καλύψει ολόκληρο τον νομό. Τα τοπικά ΜΜΕ, ακολουθώντας και επαυξάνοντας το παράδειγμα των αθηναϊκών, αγνοούν τα δελτία τύπου που τους αποστέλει ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αποσιωπούν πλήρως τις δραστηριότητες της Τοπικής μας Οργάνωσης.mΈτσι, όλο το βάρος για την ενημέρωση των συντοπιτών μας πέφτει για άλλη μια φορά στους ώμους των υποστηρικτών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών, εθελοντές της Τ.Ο. Ευβοίας θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε όλους τους δήμους του νομού μας, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό: το Πρόγραμμα με τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου και ένα ιδιαίτερο DVD με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κινήματος για την Εύβοια, ντοκουμέντα για τις πολιτικές διώξεις και τους τομείς δραστηριοποίησής μας στην περιοχή.

Ο υπεύθυνος πολιτικής δράσης της Τοπικής μας, Σαμαρτζής Τρύφωνας, επεσήμανε ότι η χούντα Σαμαρά στερεί από τον πρώτο Εθνικιστή βουλευτή Ευβοίας, τον συναγωνιστή Μίχο Νικόλαο, τη δυνατότητα συμμετοχής στην προεκλογική περίοδο και πρέπει οι υπόλοιποι να καλύψουμε επάξια την απουσία του, δίνοντας με την αποτελεσματικότητά μας την απάντηση στην σκευωρία εναντίον του Κινήματός μας.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά τον Ιερό Αγώνα μας, μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ και ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn97#ixzz3PA1lYzMD

Exit mobile version