Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ!

parakratos

Εκτός από την αναγκαστική απουσία των πιο επιφανών συναγωνιστών βουλευτών από τον προεκλογικό αγώνα, λόγω συνέχισης της προφυλάκισης, των κατ’ οίκων περιορισμών και της απαγόρευσης παρουσίας και λόγου στις συγκεντρώσεις μας, την συνωμοσία σιωπής των ΜΜΕ (ενώ το διαβόητο ΕΣΡ βγάζει το σκασμό…), τις δημοσκοπήσεις-μαϊμούδες των εταίρων και τόσα άλλα, η τιμημένη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έχει να αντιμετωπίσει και τα έμμισθα αναρχοκομμουνιστικά βρωμοκοπρόσκυλα των μυστικών υπηρεσιών, που «κινητοποιούνται» (απ’ αυτούς που τους πληρώνουν, από τα μυστικά κονδύλια – δηλαδή από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού…) για αντίδραση, όπου γίνεται προεκλογική μας δράση. Καμαρώστε τα έργα των παρακρατικών σκυλιών του Σαμαρά (υπό την επίβλεψη της Αστυνομίας – κατόπιν «άνωθεν εντολών») και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Εμφάνιση ΧΑ στο Γαλάτσι – άμεση κινητοποίηση αντιφασιστών

Σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 12:30, 7 με 10 δικάβαλα μηχνάκια κρατώντας σημαίες και περνώντας βιαστικά από τη λεωφόρο Βεΐκου και μόνο (τουλάχιστον όσον αφορά στο Γαλάτσι), πέταξαν τρικάκια της χρυσής αυγής.

Σε λιγότερο από μία ώρα, αντιφασίστες από το Γαλάτσι και όμορες περιοχές συγκεντρωθήκαμε με σκοπό να μαζέψουμε το βρωμερό τους υλικό. Η Βεΐκου καθαρίστηκε και οι σύντροφοι μοίρασαν φυλλάδια και μπροσούρες αντιφασιστικού περιεχομένου, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και αφισοκόλληση.

Στα μισά περίπου της διαδρομής, εμφανίστηκαν κάμποσοι ΔΙΑΣ κι ένα περιπολικό, οι οποίοι μας ακολουθούσαν από απόσταση, μέχρι και το τέλος της παρέμβασης».

(ΥΓ): Αλλά, παρά τα εμπόδια, τη νύχτα της 25ης Ιανουαρίου, πάλι θα θρηνούν κρατικοί και παρακρατικοί (καθώς και οι ξένοι προστάτες τους…), για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

πηγή

Exit mobile version