Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογική περίοδος και τα παράδοξα, ευτράπελα και γελοία περιστατικά αφθονούν στην κοινοβουλευτική μπανανία μας. Ας ξεκινήσουμε με την απορία, γιατί να πιστέψουμε κάποιον που πληρώνει διαφήμιση για να μας πείσει πως “λέμε την αλήθεια”;

Εάν είστε ένας από αυτούς που γοητεύονται από το νέο ΠΑΣΟΚ του Τσιπραντρέου, να γνωρίζετε πως η ελπίδα πάντοτε πεθαίνει τελευταία, ιδιαίτερα εάν πρόκειται για οικονομικές εξαγγελίες για χαχόλους και άτολμους “ορθολογιστές”. Τουλάχιστον ο Αλέξης δεν τολμά να πει “λεφτά υπάρχουν”, αρκείται να μας παρηγορήσει πως “η ελπίδα έρχεται”, πονηρός ο διαφημιστικός του σύμβουλος.

Τί κοινό έχουν οι δύο φιναλίστ των εκλογών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ; Μα τι άλλο παρά έναν παράφορο κρυφό έρωτα που κρύβεται πίσω από καβγάδες “ευρωλαγνικής αντιζηλείας”, ο οποίος θα καταλήξει σε ακόμα ένα “πολιτικό γάμο” της δεκαετίας 2010, μετά από τον προηγούμενο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το 2012. Αλέξη πες αλεύρι, ο Αντωνάκης σε γυρεύει, αλλά ντρέπεται να το πει δημοσίως.

Ευτυχώς όμως που η δημοκρατία μας λειτουργεί άψογα, ή διαφορετικά όποιος έχει χρήματα για να σκορπίσει δεξιά και αριστερά προεκλογικά, γίνεται ευρέως γνωστός, ακόμα και αν πρόκειται για κόμμα εξωκοινοβουλευτικό, ανθελληνικό, ισλαμικό και αναρχοτρομοκρατικό. Ο Δήμος Ηλιούπολης με τον πασόκο δήμαρχο Βαλασόπουλο, όπως και λίγους μήνες διαβάσατε στην ανάρτηση ο αναρχικός δήμος, υπερήφανα παρουσίασε στο μουσείο Εθνικής Αντίστασης την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Παρατηρώ πάντως πως το γέρικο ΚΚΕ δεν τα έδωσε όλα για την ανεξαρτησία συγγνώμη για τον προεκλογικό αγώνα του Ιανουαρίου. Οι χιλιάδες αφίσες και εκατοντάδες μουσαμάδες που κρεμά συνήθως δεν ξεπέρασαν το προηγούμενο ρεκόρ των ευρωεκλογών του Μαΐου. Φαίνεται πως το πολύπειρο κόμμα των 96 ετών προβλέπει επαναληπτικές εκλογές ή έχει αποφασίσει να μας εκπλήξει φαιδρά με την κωλοτούμπα του αιώνα (business as usual)… Συνεπώς οι σπαγκοραμμένοι της βουλής που δεν δίνουν του αγγέλου τους νερό, δεν σπαταλούν χρήματα άσκοπα.Όσο για το τρίτο σε εκλογική δύναμη κόμμα, οι δίαυλοι των ΜΜΕ, αλλά και οι πάσης φύσης δημόσιες αίθουσες, είναι ερμητικά κλειστές. Βλέπετε χωρίς χρήματα για εκμίσθωση δημοτικών αιθουσών, εκτύπωση εκατοντάδων μουσαμάδων και αφισών και πολυσέλιδα διαφημιστικά φυλλάδια, η Χρυσή Αυγή είναι ανύπαρκτη στην “μπανανική δημοκρατία” των ΜΜΕ. Άλλωστε η κομματική επιχορήγηση καταβάλλεται κανονικότατα σε όλα τα κοινοβουλευτικά και μη κοινοβουλευτικά κόμματα του τόξου, εκτός από την Χρυσή Αυγή. Υπήρξα αυτήκοους μάρτυς της ενημερωτικής εκπομπής του ραδιοσταθμού 984 στην οποία είχαν κληθεί όλοι οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων συμπεριλαμβανόμενης της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ, πλην φυσικά της Χρυσής Αυγής. Γεια σου ρε δημοκράταρε, επιτυχημένε δήμαρχε Γιώργο Καμίνη.

Νίκος Β

Ελένη Ζαρούλια: Μια δυνατή Χρυσή Αυγή σημαίνει ανάταση της Πατρίδος μας!

Βασανιστικά αργά περνάνε οι μέρες πριν τις κάλπες. Όλα τα πολιτικά λαμόγια στας επάλξεις. Δεν έμεινε κανένα ανθρωποειδές των ομόκεντρων κύκλων τους που να μην κάνει πολιτικό σουαρέ και να τάξει. Τάξε μου να σου πω, λέγανε οι παλιοί. Τώρα έγινε: Τάξε μου να σε ψηφίσω. Ολοι μαζί αντάμα να συνεχίσουν το μεγάλο φαγοπότι τους, τρώγοντας τις σάρκες μας, εκτός της Χρυσής Αυγής γιατί τους κόβει την όρεξη. Κάπου, κάποτε είδαμε και την διαφήμιση της Χρυσής Αυγής αφού έδειξαν χιλιάδες φορές τις διαφημίσεις όλων των υπολοίπων κομμάτων-αποκομμάτων. Ευτυχώς που είναι και οι κρυφές δημοσκοπήσεις και παίρνουμε κουράγιο εμείς οι υποστηρικτές του μόνου Πολιτικού κόμματος που έτυχε των μεγαλύτερων πολιτικών διώξεων, κατά την λεγόμενη μεταπολίτευση τους. Του μόνου κόμματος που είπε αλήθειες αλλά “πονούσαν” όλους τους υπόλοιπους προφανώς γι’ αυτό και δεν βρήκε συνοδοιπόρους. Τώρα τι θέλουν όλοι αυτοί οι πολιτικοί τυχοδιώκτες να μας το παίξουν; Δημοκράτες τάχατες που κόπτονται για τα ισοπεδωμένα και ανύπαρκτα πλέον δικαιώματα ζωής μας; Και θα τους πιστέψουμε; Ε όχι, δεν πρέπει και δεν μας αξίζει τέτοιο μέλλον. Τα πολιτικά στοιχήματα των τζογαδόρων δίνουν και παίρνουν και δίνουν την τρίτη θέση στην Χρυσή Αυγή αλλά εγώ ως παλιός ψηφοφόρος της θέλω να νοιώσω αυτή την χαρά το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου όταν κατοχυρωθεί η θέση μας. Οι κίνδυνοι παραμένουν προς το παρόν πολλοί και ύπουλοι, πιστεύουμε και ελπίζουμε όμως στην νίκη της αλήθειας, στην νίκη του Πατριωτισμού, στο ξεβρώμισμα του τόπου, με όλα τα στελέχη της Χ.Α δικαιωμένα και απελευθερωμένα…. 

Άννα

Ανοιχτά τα κλουβιά μέχρι την Παρασκευή: Θα τα δώσουν όλα οι μαϊμού δημοσκοπήσεις μέχρι την τελευταία στιγμή

Φθάνοντας η μέρα της συντέλειας στις 25 Ιανουαρίου για το σάπιο ελληνικό κατεστημένο, οι ψηφοφόροι έχουν συνειδητοποιήσει ότι μόνο με τη Χ.Α. μπορούμε να εξέλθουμε από την κρίση. Κι αυτό γιατί οι άλλοι πρόδωσαν, προδίδουν και θα προδίδουν αιωνίως την πατρίδα μας, υπηρετώντας την τσέπη τους και τα αφεντικά τους, ντόπια και ξένα. Γιατί ο Σύριζα πλησιάζοντας στην εξουσία άρχισε τις παλινωδίες, από το σχίζω το μνημόνιο στο διαπραγματεύομαι το μνημόνιο κ.λ.π. ΜΟΝΟ η Χ,Α. παρέχει τη σιγουριά ότι δε θα προδώσει τους Έλληνες κι αυτό το πληρώνει με φυλακίσεις, δολοφονίες και κάθε είδους διώξεις. Μόνο η Χ.Α. πολεμά και θα πολεμά συνεχώς για την αναγέννηση από τις στάχτες της πατρίδας μας. Κι εμείς τί κάνουμε; “Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα; όχι βέβαια. Όλοι μαζί με τα παιδιά της Χ.Α. στον αγώνα για μια ΕΛΛΑΔΑ που θα ταιριάζει στο όνειρο του κάθε Έλληνα, για να την αλλάξουμε από κόλαση σε παράδεισο, όπως είναι στην πραγματικότητα ο ευλογημένος τούτος τόπος. Εμπρός λοιπόν με τη Χ.Α. ώστε ΄΄το θύμα και το ψώνιο το σύμβολο το αιώνιο, να αλλάξει μονομιάς για να’ρθει ανάποδα ο ντουνιάς”, στις 25 Ιανουαρίου και να ανατείλει επιτέλους η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού στον επί γης παράδεισο, στην Ελλάδα μας.

Γ.Κ.Μ. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ.

Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους!  Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Συνέλληνες, καλή χρονιά, υγεία, ευημερία, καλή λευτεριά στην πατρίδα μας, δικαίωση των αδίκως φυλακισθέντων βουλευτών και συναγωνιστών μας. Ακούμε συνεχώς πως οι ” χρυσαυγίτες είναι υπερβολικοί, είναι ακραίοι….”. Οι χαρακτηρισμοί αυτοί αποθαρρύνουν κάποιους και οι αντίπαλοι του Λαϊκού Συνδέσμου στηρίζουν σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς την πολεμική τους. Ξεχνούν όμως πως η ζωή του ανθρώπου, τα συναισθήματα, οι ιεροί δεσμοί, τα ιερά και τα όσια που μας συνέχουν βασίζονται στο θυσιαστικό πνεύμα, στην επιλογή των ” ακραίων” πτυχών για να δικαιωθούν οι υπαρκτικές δυνατότητες του ανθρώπου:

– Η αγάπη προς τον Θεό, όταν είναι ακραία, κατακρίνεται; Για παράδειγμα όταν οι ιερείς και οι μοναχοί μας αφοσιώνονται στον Θεό κατακρίνονται;

– Η αγάπη προς την πατρίδα είναι ακραία, ΄ταν λέμε ” Πρώτα οι Έλληνες”, πρώτα η Ελλάδα, μια τέτοια αγάπη εξοβελίζεται; Η αγάπη προς τα παιδιά μας, η θυσία για αυτά, είναι κατακριτέα; Για κάποιους “προοδευτικούς” η φιλοτεκνία είναι και αυτή “ακραία”

Η άδολη προσφορά προς τους συνανθρώπους μας, χωρίς να υπάρχει αξιομισθία, δηλαδή χωρίς να περιμένουμε ανταπόδοση, είναι ακραίος ανθρωπισμός; Έτσι και η Χρυσή Αυγή κατακρίνεται, στοχοποιείται, περιθωριοποιείται επειδή επικεντρώνεται σε “ακραίες” ιδεολογικές και πολιτικές στοχεύσεις: στην ανύψωση και σωτηρία της Πατρίδας, στην αναγέννηση του έθνους μας, στην προάσπιση των ιερών και των οσίων του λαού μας, στην αποφυγή των κινδύνων εκ των λαθρομεταναστών, στην εξουδετέρωση του εξισλαμισμού της Πατρίδας μας. Για αυτές τις εθνικές προτεραιότητες θεωρούν την Χρυσή Αυγή “ακραία”. Για αυτές τις αρχές όμως πολέμησαν και οι πρόγονοι μας και για αυτές αξίζει κάθε αγώνας και ας κατακρίνεται ο λαϊκός σύνδεσμος. Καλή δύναμη σε όλους, καλή συνέχεια στον αγώνα και με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Κ.Π.

Πιστεύω – Ψηφίζω Χρυσή Αυγή!

ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:

1) Για να τιμωρήσω τα κόμματα της Αριστεράς, τα οποία πατώντας στα πτώματα των πατριωτών αγωνιστών και στα ματωμένα χώματα της Κύπρου καθώς και στη σκληρή εργασία χιλιάδων λαϊκών ανθρώπων ιδιοποιούνται τον τίτλο του ήρωα και λαμβάνουν μόνοι τους το χρίσμα του επερχόμενου λαϊκού σωτήρα.

2) Τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή, όταν οι ηγέτες της Αριστεράς ζουν μία πολυτελή ζωή.

3) Σύμφωνα με τον έλεγχο του ΣΔΟΕ η Χρυσή Αυγή δεν έχει κάποια άλλη χρηματοδότηση εκτός από το κράτος ( η οποία κόπηκε ) και από τις βουλευτικές αποζημιώσεις. Κάτι τέτοιο πρέπει να διαπιστωθεί και για τα αριστερά κόμματα. Τολμάνε άραγε οι αρχηγοί τους τον οικονομικό έλεγχο ;

4) Η Χρυσή Αυγή θέτει ξεκάθαρους εθνικούς φραγμούς στην οικονομία, οι οποίοι θα συντελέσουν στη δημιουργία ενός αυτάρκους σοσιαλιστικού κράτους, σε αντίθεση με τα αποκόμματα της σύγχρονη Αριστεράς που ανοίγονται και άρα υποτάσσονται στο διεθνές κεφάλαιο.

5) Μπροστά στο αδιέξοδο της άρρωστης διεθνιστικής πολιτικής που πρεσβεύουν τα Αριστερά κόμματα, η Χρυσή Αυγή έχει την πρόθεση να αποκαταστήσει έστω και με βίαιο τρόπο τους ισχνούς συνεκτικούς κοινωνικούς δεσμούς.

6) Η νεολαία της Χρυσής Αυγής είναι η πιο μάχιμη και η πιο υγιής σωματικά και πνευματικά.

7) Η οργάνωση της Χρυσής Αυγής θεμελιώνεται στην επαναστατικότητα και την αγωνιστικότητα, τα οποία στοιχεία είναι απαραίτητα για την ανατροπή της φαυλοκρατίας και τα οποία απουσιάζουν από τα μεγάλα αριστερά κόμματα εκτός από το ΚΚΕ, το οποίο όμως δεν δίνει την σωστή διέξοδο στην δυναμική του εργατικού κινήματος, όπως έχει αποδείξει στα 100 χρόνια ζωής του, αφού τα περισσότερα εργατικά δικαιώματα καθιέρωσε το φασιστικό καθεστώς του Μεταξά.

8) Οι βουλευτές της είναι πολύ περισσότερο κοντά στο λαό από τους αντιστοίχους των αριστερών δήθεν φιλολαϊκών κομμάτων. Η Χρυσή Αυγή κατηγορείται ως ακροδέξια, αλλά είναι τα αριστερά κόμματα που έχουν διασυνδέσεις με το σύστημα.

9) Προτιμώ τον ρατσισμό που στρέφεται κατά των μεταναστών από αυτόν εναντίον των Ελλήνων, τον οποίο η Αριστερά εμμέσως πλην σαφώς ενστερνίζεται τα τελευταία χρόνια. Όταν οι Αριστεροί ως πολίτες της προσεχώς πολυπολιτισμικής Ελλάδας θα μάχονται για την βιολογική τους επιβίωση ας μην είναι αργά για να αλλάξουν γνώμη αυτής της πολιτικής.

10 )Η Αριστερά συνιστά τρόπο πολιτικής ζωής. Το έθνος όμως είναι ο συνολικός τρόπος ζωής. Γι’αυτό και προέχει των εκάστοτε πολιτικών επιλογών. Ως Έλληνες τασσόμαστε υπέρ όποιου φορέα προτάσσει το εθνικό συμφέρον έναντι του πολιτικού. Αυτό έπραξαν άλλωστε οι εχέφρονες Αριστεροί στα αληθινά πατριωτικά καθεστώτα.

ΚΩΣΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-19-ianouariou-2015#ixzz3PDrUrtvn

Exit mobile version