Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σαν είναι ο άντρας εθνικιστής
Πράμα δεν τον σκλαβώνει
Μες στα κελιά τση φυλακής
Η πίστη δυναμώνει!

Μας πολεμούν τα ΜΜΕ
Κι δημοσιογράφοι
Στο σύστημα γενήκαμε
Επίπονο αγκάθι

Δυο παλικάρια χάσαμε
Τον Γιώργη και τον Μάνο
Σημαία θα βάλω ελληνική
Στον τάφο τους απάνω

Αιώνια η μνήμη τους
Θα ναι στην ιστορία
Ήρωες του ελληνισμού
Στα Ηλύσια Πεδία

Τι κι αν εμέ σκοτώσουνε
Τι κι αν εμέ σκλαβώσουν
Σαν έχεις ιερό σκοπό
Οι οχθροί δεν θα γλιτώσουν

Μέσα σε κόσμο ψεύτικο
Υπάρχει η αλήθεια
Και η ΧΑ βίωσε
Τον πόλεμο στα στήθια

Δεν το χει μέσα του ο Κρητικός
Προδότες να ψηφίζει
Γι αυτό σ’αυτές τις εκλογές
Χρυσή Αυγή στηρίζει!

Οι παραπάνω μαντινάδες είναι αφιερωμένες
σε όλους μου τους συναγωνιστές και στον
Αρχηγό !Ακόμα θέλω να το ακούσουνε καλά
όλοι αυτοί που περιμένουν να λυγίσουμε:

Ο Κρητικός το αίμα του
Μελάνι το χει κάνει
Σφραγίδες και υπογραφές
Στην λευτεριά να βάνει.

Ζήτω το έθνος των Ελλήνων
Ζήτω η Χρυσή Αυγή
Ζήτω ο Αρχηγός!

Κώστας Κ.

Αντώνης Σαμαράς: Τώρα είναι η ώρα του ωραιότερου σεξ…. ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινήθηκα πολύ χτές βλέποντας το προεκλογικό σπότ της Χρυσής Αυγής και τον καθαρό και Εθνικό λόγο των φυλακισμένων βουλευτών και του Αρχηγού της.  Αυτόν τον καθαρό και Εθνικό λόγο θέλησαν να φιμώσουν τα κόμματα του αντιδημοκρατικού τόξου και τα συστημικά ΜΜΕ. Οι κατηγορίες προφυλάκισης αστείες, ειδικά αυτές περί όπλων και εγκληματικής οργάνωσης. Το είδαμε όλοι με τα μάτια μας μπροστά στίς κάμερες τον Θέμη Μπαλασόπουλο τον συνδικαλιστή της ΠΟΕ ΟΤΑ να παραδίνει  στην περιφερειάρχη Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ γκλόπ το οποίο ο ίδιος είχε αφαιρέσει από αστυνομικό. Αυτό δεν συνιστά παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία καθώς και αποδοχή προϊόντος εγκλήματος; Ο Εισαγγελέας γιατί δεν παρέμβει σε αυτή την περίπτωση που την είδαμε όλοι μας με τα μάτια μας ενώ είχε  παρέμβει άμεσα και ύποπτα γρήγορα στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής; Τα συστημικά ΜΜΕ εμφανίζουν πάλι τον εκτός Βουλής πρόεδρο του ΛΑΟΣ Καρατζαφέρη ή τον Σημιτικό πρώην ΠΑΣΟΚ στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Τσουκαλά. Οι δύο αυτοί βρίζουν και λασπολογούν κατά
της Χρυσής Αυγής. Μας έχουν πεισμώσει πάρα πολύ που περιμένουμε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου για να υπογράψουμε με την ψήφο μας το αποφυλακιστήριο του ήρωα Αρχηγού και των ηρώων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Όποιος αγαπάει την Ελλάδα και  αισθάνεται πραγματικά Έλληνας ψηφίζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Όποιος αισθάνεται ραγιάς και προδότης ψηφίζει το Αντιδημοκρατικό Τόξο. Η Χρυσή Αυγή ότι και να μηχανευτούν τα Λαμόγια του συστήματος θα είναι τρίτο κόμμα.

Γ.Π.

Γ. Γερμενής: Χρυσή Αυγή η μόνη Εθνική Επιλογή!

Κύριοι είμαι ένας απλός πολίτης ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια βλέπω έκπληκτος τις εξελίξεις στην χώρα μας. Δυστυχώς το θύμα όλων αυτών των εξελίξεων δεν είναι μόνο η οικονομία της πατρίδος μας αλλά εδώ και ένα χρόνο και η δημοκρατία μας. Παρόλο που δεν συμφωνώ απόλυτα με κάποιες θέσης του Συνδέσμου είμαι τρομερά απογοητευμένος με την μεταχείριση που επιφύλασσε το Δημοκρατικό μας πολίτευμα στο τρίτο μεγαλύτερο κόμμα της χώρας και σε νόμιμα εκλεγμένους βουλευτές. Κάποτε στο σχολείο μας έλεγαν το εξής ρητό θέλοντας να περιγράψουν το δημοκρατικό πολίτευμα:

Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα δώσω και την τελευταία σταγόνα του αίματος μου για να έχεις το δικαίωμα να το λες.

Πλέον το ρητό αυτό πρέπει να αλλάξει για να περιγράψει την σύγχρονη δημοκρατία μας ως εξής:

Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα δώσω και την τελευταία σταγόνα του αίματος μου για να έχεις το δικαίωμα να το λες, αρκεί να μην είσαι Χρυσή Αυγή.

Δυστυχώς αυτή είναι η δημοκρατία μας. Είναι μια δημοκρατία που είναι πρόθυμη (και ορθώς πράττει) να δώσει το δικαίωμα σε έναν νέο ο οποίος έχει καταδικαστεί για ένοπλη ληστεία και ομηρία στο να παίρνει άδεια από την φυλακή και να πηγαίνει να παρακολουθεί μαθήματα σε κάποιο ΤΕΙ αλλά δεν δίνει την άδεια σε έναν βουλευτή να πηγαίνει στο κοινοβούλιο να εκφράζει τις απόψεις του. Κρίμα.

Μ.Π.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα “Ακρόπολη”: Έχουμε πρόταση κυβερνητικού σχηματισμού

Ας πει κάποιος στους νεοταξίτες των μνημονίων ότι αυτοί δημιούργησαν ένα πρόβλημα που δεν έχει προηγούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν υπάρχει σε κανένα μέρος του κόσμου αυτό που είναι με το Κίνημα μας. Να έχουμε εκλογές και να μη μπορούν οι βουλευτές μας να μας δουν και να τους δούμε και να τους δει κι ο Ελληνικός λαός και να μην διανοηθούν να παίξουν τέτοια παιχνίδια γιατί προσβάλλουν τον Ελληνικό λαό, από τον οποίον κατά τα άλλα ζητάνε χαράτσια, φόρους κλπ, τον εκβιάζουν ότι δήθεν δεν θα έχει να φάει αν ψηφίσει κάτι άλλο, και αυτοί πάνε να δημιουργήσουν μια Βουλή και μια κυβέρνηση στα μέτρα τους . Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να φτύνει τον Ελληνικό λαό γιατί είναι ο πρώτος που θα υποστεί τις συνέπειες . Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος .

Κατερίνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-20-ianouariou-2015#ixzz3PJa6UDLV

Exit mobile version