Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο πλευρό των τραπεζιτών οι ποταμίσιοι του Μπόμπολα

Στο πλευρό των τραπεζιτών οι ποταμίσιοι του Μπόμπολα

Καθώς οι πολυδιαφημισμένες επισκέψεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος εξελίχθηκαν για τον Σ. Θεοδωράκη σε φιάσκο ολκής, η συνάντηση με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα αποτελεί το αποκορύφωμα μιας προεκλογικής εκστρατείας πολυδάπανης μεν, απολύτως αποτυχημένης δε.

Η συνάντηση του πρώην υπουργού των Οικονομικών Στουρνάρα με τον πρόεδρο του μπομπολικού Ποταμιού Θεοδωράκη, έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, ενδεικτικό της αβάντας του εγχώριου κεφαλαίου στο κομματίδιο-οπερέτα του οποίου μοναδικός λόγος ύπαρξης είναι να αποτραπεί η κατάκτηση της τρίτης θέσης από τη Χρυσή Αυγή. Οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις των δυο λακέδων της πλουτοκρατίας δεν υπήρξαν παρά το αποτέλεσμα μιας καλά σκηνοθετημένης παράστασης, της οποίας η σκοπιμότητα έγκειται στην ανάδειξη του Σ. Θεοδωράκη σε ρυθμιστικό παράγοντα της πολιτικής ζωής.

Το γεγονός όμως παραμένει, ότι σε κάθε απόπειρα του Θεοδωράκη να έρθει σε επαφή με τον απλό Λαό, ο τελευταίος του γύρισε την πλάτη. Δέκα περίεργοι σε πλατείες και είκοσι γραφικοί νεοκαπιταλιστές και τέως πασοκτζήδες σε αμφιθέατρα, αποτελούν την τρανότερη απόδειξη πως “το Ποτάμι” συνιστά την απόλυτη απάτη αυτών των εκλογών. Ή επί το απλούστερον, την απεγνωσμένη απόπειρα των νταβατζήδων να ανάγουν το τίποτα σε τρίτη πολιτική δύναμη.

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, το ύφος χιλίων καρδιναλίων του Θεοδωράκη θα καταρρεύσει με πάταγο. Ούτε οι τραπεζίτες θα πετύχουν το στόχο τους, ούτε και οι εργολάβοι του δημοσίου που φούσκωσαν τα μυαλά του υπαλλήλου τους διαβεβαιώνοντάς τον πως θα τον οδηγήσουν στην κατάκτηση της τρίτης θέσης, προκειμένου να αποτρέψουν το αναπόφευκτο: το γεγονός δηλαδή ότι ο Ελληνικός Λαός θα καταστήσει την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sto-pleuro-twn-trapezitwn-oi-potamisioi-tou-mpompola#ixzz3PRw5yP1u

Exit mobile version