Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραγασάκης: Αποδεχόμαστε το Μνημόνιο – Σεβόμαστε παρά πολύ την Μέρκελ και τον Σόιμπλε!

Δραγασάκης: Αποδεχόμαστε το Μνημόνιο - Σεβόμαστε παρά πολύ την Μέρκελ και τον Σόιμπλε!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σε συνέδριο της ναυαρχίδας του συστήματος των παγκόσμιων τυράννων (τοκογλύφων), Economist, που έγινε χθες το βράδυ στην Αθήνα, παρέστη ο συριζαίος Δραγασάκης, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του παρδαλού συνονθυλεύματος, για να δώσει το μήνυμα της υποταγής του ΣΥΡΙΖΑ στα διεθνή κέντρα των τοκογλύφων, που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού. Και ομολογουμένως, τα κατάφερε μια χαρά!

Κατ’ αρχάς, παίζοντας με τις λέξεις και τις έννοιες, διαχώρισε τη δανειακή σύμβαση από το Μνημόνιο (ενώ είναι το ίδιο πράγμα – κάθε δανειακή σύμβαση καταλήγει στην υπογραφή Μνημονίου…), λέγοντας ότι την μεν δανειακή σύμβαση την αποδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα την επαναδιαπραγματευθεί (τα ίδια έλεγε και ο φον Αντωνάκης προ των εκλογών του 2012…), το δε Μνημόνιο… δεν το αποδέχεται.

Εν συνεχεία, έκανε «εποικοδομητικό» διάλογο με τον υπουργό της παρούσας μνημονιακής συγκυβέρνησης, Χαρδούβελη και αποδέχθηκε την «συνέχεια του κράτους» και την δέσμευση της χώρας από το Μνημόνιο: «Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν δανειακές συμβάσεις που δεσμεύουν τη χώρα άρα και εμάς, αλλά θέλουμε να τις επανεξετάσουμε». Καλά κρασιά…

Τέλος, βεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καλείται να ανατρέψει τον καπιταλισμό και έδωσε όρκο πίστης και παντοτινής αφοσίωσης στην (πρώην ομοϊδεάτισσά του – κομσομόλα) φράου Μέρκελ και στον αναιδή Σόιμπλε: «Σεβόμαστε πάρα πολύ την κυρία Μέρκελ και τον κ. Σόιμπλε και προσέχουμε αυτά που λένε. Θα ζητήσουμε χρόνο, για να παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας».

Μετά απ’ τα παραπάνω, όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ για να απαλλάξει την χώρα από το Μνημόνιο, μετά συγχωρήσεως αλλά θα είναι και πολύ μ…!

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dragasakhs-apodechomaste-th-daneiakh-sumbash-mnhmonio-sebomaste-para-polu-t#ixzz3PSoJBzOZ

Exit mobile version