Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση σε παραπλανητικά δημοσιεύματα σχετικά με την βουλευτή Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια

Απάντηση σε παραπλανητικά δημοσιεύματα σχετικά με την βουλευτή Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια
Από το Γραφείο του συνηγόρου της κας Ελένης Ζαρούλια εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (Α.Σ.Γ.Μ.Ε.) που προβλήθηκε από τα Μ.Μ.Ε. και  κατά την οποία κατατέθηκε κατ’ αυτής μήνυση – έγκληση από την βουλευτή της Χρυσής Αυγής κα Ελένη Ζαρούλια σχετικά δήθεν με ανακοίνωση – παρότρυνση του φορέα αυτού προς μαθητές και εκπαιδευτικούς να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή προς την τιμή του Παύλου Φύσσα κατά την επέτειο της δολοφονίας του, θεωρούμε υποχρέωση και καθήκον μας να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η από 18-10-2014 Μήνυση-Έγκληση της κας Ελένης Ζαρούλια στρέφεται κατά παντός υπευθύνου της Α.Σ.Γ.Μ.Ε. και του blog  «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ» που δημοσίευσε σχολιασμένη την ανακοίνωση, όχι για την αιτία που παραπλανητικά και αποπροσανατολιστικά αναφέρει η Συνομοσπονδία, αλλά για την εκ μέρους της Συνομοσπονδίας αυτής απρόκλητη εξύβρισή της δια του τύπου με τις λέξεις – φράσεις «ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ», μέλος του «ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ- ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ», μέλος «ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ», και ως συντάκτριας «ΑΙΣΧΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΝΑΖΙ», όπως χαρακτήρισε το κείμενο της από 01-10-2014 ερώτησής της προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, στην οποία γίνεται επίκληση της υπ’ αριθμ. 240/5/Γ2/1519/1985 εγκυγκλίου του ΥΠ.Ε.Π.Θ. και του άρθρο 16 του Συντάγματος και η οποία αναφερόταν στην άσκηση κομματικών δραστηριοτήτων στα πλαίσια της σχολικής κοινότητας.

Η παραπληροφόρηση και η παραπλάνηση της κοινής γνώμης εκ μέρους κάποιων φορέων ως εν προκειμένω δεν συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία της δημοκρατίας και προκαλεί ευλόγως προβληματισμό ως προς την σκοπιμότητα τέτοιων ενεργειών.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος Άγγελος Ι. Αγγελέτος  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-se-paraplanhtika-dhmosieumata-schetika-me-thn-bouleuth-b-athhnwn-e#ixzz3PSotJHdA

Exit mobile version