Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Σέρρες, Εύβοια, Λαμία, Νότια Προάστια

Ο κόσμος στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής στην Αρτέμιδα, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015, κατά την εκδήλωση κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας, έφτανε έως κάτω στον δρόμο. Εκατοντάδες Έλληνες, φίλοι του Κινήματος από την Ανατολική Αττική πλημμύρισαν τους χώρους της Τοπικής για να ευχηθούν στους Συναγωνιστές τον καλό Αγώνα και την Νίκη στις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Στην ευρύτερη περιοχή Καπανδριτίου (Δήμος Ωρωπού), πραγματοποιήθηκε  ενημερωτική δράση από Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής. Κατόπιν συζητήσεων με τους πολίτες , διαπιστώσαμε το έντονο ενδιαφέρον τους σχετικά με τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής , καθώς και τις προτάσεις του Κινήματος, εμπρός στην πρόκληση των πολιτικών εξελίξεων. Αυτό καταδεικνύει πλήρως, πως η απήχηση του Κινήματος στους πολίτες είναι ισχυρότερη από κάθε άλλη φορά, παρά την φίμωση την οποία αυτό υφίσταται από τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε.

Παρουσίαση ψηφοδελτίου Σερρών – Οι κλέφτες στη φυλακή, οι Έλληνες στην εξουσία! Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τον Νομό Σερρών, στο ξενοδοχείου Elpida Resort στις Σέρρες. Από την σύνθεση του ψηφοδελτίου που απαρτίζεται από συναγωνιστές που προσφέρουν ανιδιοτελώς εδώ και πολλά χρόνια στο Εθνικιστικό Κίνημα, αλλά και από την μαζική στήριξη του Κινήματός μας από τον Ελληνικό Λαό, είναι εμφανές πως η 25η Ιανουαρίου θα είναι η απαρχή του τέλους των μνημονιακών δυνάμεων που δυναστεύουν την Πατρίδα μας.

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο των ΣΕΡΡΩΝ:

Ματθαιόπουλος Αρτέμιος   Καθηγητής Μουσικής, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, Βουλευτής
Μπατάλα Μαρία   Αγρότισσα
Ντάβαρης Ανδρέας   Υπηρεσίες Φύλαξης
Νταής Νικόλαος   Τεχνικός Πετρελαίου
Παπαλεξίου Απόστολος   Αγρότης
Πατσαλή Φωτεινή   Μηχανολόγος, Μηχανικός Τ.Ε
Τσώτσος Ιωάννης   Οικοδόμος
Χλωρίδου Μαρία   Οικιακά

Τ.Ο. Ευβοίας: Στην αρχή της παραλίας Χαλκίδας, στο άγαλμα της Εθνικής Αντίστασης, οι τελευταίοι Εθνικά Αντιστεκόμενοι Έλληνες ενημερώνουν τους συμπολίτες τους για τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στο σημείο συνάντησης της πόλης, στο πιο ταιριαστό συμβολικά μέρος, παραχωρήθηκε τελικά χώρος για προεκλογικό περίπτερο του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τον Δήμο Χαλκιδέων, σύμφωνα με τις επιταγές του Νόμου. Σεβόμενοι τον χώρο και την αισθητική, κρατήσαμε το προεκλογικό “περίπτερο” λιτό και αντιπροσωπευτικό της Ιδεολογίας και του πολιτικού ήθους του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ενημερωτική δράση στη νότια Εύβοια: Κλιμάκια συναγωνιστών της Τ.Ο. Ευβοίας “οργώνουν” το νομό, κάνοντας αυτό που υποτίθεται ότι στη δημοκρατία είναι υποχρέωση των ΜΜΕ: ενημερώνουν τους πολίτες για τις θέσεις, τον λόγο και το έργο της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, προκειμένου να έχουν την δέουσα πληροφόρηση πριν πάνε στις κάλπες. Στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Καρύστου έσπασε η φίμωση του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στην Σπερχειάδα Φθιώτιδος η παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Γκλέτσος Απόστολος   Γεωπόνος, Βουλευτής
Καλαθά Αθανασία   Εικαστικές Τέχνες
Κοκουγιάννης Γεώργιος   Υπάλληλος βιομηχανίας
Μίχου Κωνσταντία   Οικιακά
Πάνος Θεόδωρος   Μηχανολόγος, Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος με την Ελληνική Αυγή
Φασιανής Κωνσταντίνος   Υπάλληλος ασφαλείας

Ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn100#ixzz3PXu2B3IQ

Exit mobile version