Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ρίγη συγκίνησης με κατέλαβαν χθες στο Κορωπί, στη μεγάλη συγκέντρωση όπου ακούστηκε η φωνή του Ηλία Κασιδιάρη, του νέου αυτού παλικαριού που πληρώνει μες στις φυλακές την αγάπη του για την πατρίδα και το λαό, από την προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Ένα μεγάλο μπράβο του αξίζει και σε αυτόν και στην οικογένειά του που τον στηρίζει ακλόνητη. Έχει την αμέριστη υποστήριξή μας την Κυριακή στην κάλπη, γιατί παρά τις αντίξοες συνθήκες κάνει προεκλογικό αγώνα μέσα στη φυλακή που τον έκλεισαν οι προδότες της πατρίδας. Είναι η ελπίδα της Ελλάδας, αγωνίζεται για την ελευθερία της και την ευτυχία των Ελλήνων. Με τον αγώνα του στις ευρωεκλογές γίναμε τρίτη δύναμη και εξακολουθούμε να κρατάμε υψηλά ποσοστά παρά τις διώξεις. Στις δημοτικές στην Αθήνα ήταν ο πραγματικός νικητής και έφθασε στα ύψη το κόμμα μας και μπράβο του. Με παλικάρια σαν τον Ηλία Κασιδιάρη, η Ελλάδα μας μόνο μπροστά μπορεί να πάει και να νικήσει όσους την επιβουλεύονται. Εύγε στον Ηλία Κασιδιάρη, στον Αρχηγό και σε όλους τους διωκόμενους συναγωνιστές, αξίζουν την στήριξη όλων μας. Ζήτω η νίκη!!

Ελένη Κ.-Μ.
Επιχειρηματίας

Τα μαζεύουν βιαστικά οι δημοσκόποι: Ξεκάθαρα τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με αυξημένα ποσοστά

Σεβαστέ κ. Μιχαλολιάκε, είμαι δίπλα σας και σας υποστηρίζω μετά θέρμης και πάθους. Μολονότι σας εκμηδένισαν ανθρωπίνως, πολιτικά, εθνικά και πνευματικά είσθε όλοι σας αναβιβασμένοι στις συνειδήσεις των Ελλήνων Πατριωτών και αυτό θα φανεί και στις μεθαυριανές εκλογές. Πολλές φορές αισθάνομαι (στο ελάχιστο έναντι του δικού σας βιώματος), πως νοιώθετε όταν αγωνιζόμενοι για τα όσια και τα ιερά αυτού τους έθνους, διώκεσθε και φυλακίζεσθε.  Στο χώρο εργασίας μου πλέον αναγκάζομαι να σιωπώ κατόπιν κλήσεως του Γενικού Δ/ντού της Υπηρεσίας και ενημέρωσής μου ότι θα με θέσουν σε διαθεσιμότητα μετά στερήσεως των αποδοχών μου αν συνεχίζω να υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή. Δεν εκάμφθην αλλά η πολεμική που μου άσκησαν και μου ασκούν είναι απερίγραπτη. Είτε χαρακτηρίζοντάς με φασίστα είτε θέτοντας ενώπιον μου περιφρονητικά σχόλια, με ματαιώνουν οι απόγονοι των αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτών και έστειλαν και επιστολή στον Υπουργό τον Λοβέρδο! Εγώ όμως περισσότερο ενδυναμώνομαι και χαλυβδώνομαι. Ο Πατέρας μου εξερχόμενος της Σχολής Ευελπίδων πολέμησε στο Γράμμο, τραυματίσθηκε δίς και έφυγε με το παράπονο της δίωξης που του επεφύλασσαν τα κομματόσκυλα της ΝΔ & του ΠΑΣΟΚ. Σας ευχαριστώ που μας εμπνέετε, σας ευχαριστώ που μας δίνετε εκ νέου ιδανικά, σας ευχαριστώ που με σωκράτεια υπομονή γίνατε πρότυπο αγώνα, σας ευχαριστώ που ηγείσθε του μόνου εθνικιστικού σχηματισμού, σας ευχαριστώ που γράφετε την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος εμφορούμενος υπο των γνησίων εθνικοπατριωτικών ιδεωδών.

Ν. Λ

Η δημοσκόπηση του zougla.gr επιβεβαιώνει τις ξένες πρεσβείες: Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με 11% η Χρυσή Αυγή!

Λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί και εισέλθει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ως ο πιο μισητός και ασταθής πρωθυπουργός της Ελλάδας, συνεχίζει να απειλεί να εκβιάζει και να τρομοκρατεί τους Έλληνες που αποφάσισαν να τον στείλουν στα αζήτητα της πολιτικής. Ένα χιλιοπαιγμένο έργο βλέπουμε να παίζουν ο ίδιος και οι υποτακτικοί όσοι του έχουν απομείνει μέχρι τη Κυριακή. Έχοντας ως όπλο την αμάθεια και την έλλειψη γνώσεων και παιδείας στην οποία έχουν καταδικάσει το λαό σκορπούν διαδόσεις και φήμες τις οποίες ένα μέτρια ενημερωμένος πολίτης αν τα άκουγε θα τους έφτυνε κατάμουτρα. Έτσι κυρίως στην επαρχεία που η ενημέρωση από το διαδίκτυο είναι περιορισμένη μιλούν για οικονομικά ατυχήματα, για έλλειψη βασικών ειδών διατροφής, για τράπεζες χωρίς χρήματα ακόμη και με εμφύλιο αν δεν επικρατήσει η μασονοδεξιά του Σαμαρά και μάλιστα από τη Δευτέρα και όχι σε βάθος χρόνο. Αυτό που πλέον δεν μπορούν να αντιληφθούν από το πανικό που έχουν μιας και από βδομάδα οι περισσότεροι δεν θα απολαμβάνουν τα προκλητικά τους προνόμια έναντι των εξαθλιωμένων Ελλήνων, είναι ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες ξεφεύγουν από τη χοντροκομμένη προπαγάνδα τους και συντάσσονται με τη Χρυσή Αυγή ώστε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες και οι κλέφτες να πάνε φυλακή, επιστρέφοντας το μόχθο των Ελλήνων στους νόμιμους ιδιοκτήτες του.

Π.Ν

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-23-ianouariou-2015#ixzz3Pb8ZdSZ8

Exit mobile version