Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καρδίτσα, Σύρος, Αθήνα

Συνάντηση Του Μητροπολίτη Τιμόθεο με κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Το κατώφλι του επισκοπικού μεγάρου Καρδίτσας πέρασαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου -Χρυσή Αυγή την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 Όπου και έγιναν δεκτοί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων κ. κ. Τιμόθεο. Στην συνάντηση συμμετείχαν οι υποψήφιοι Α.Γώγουλου, Χ.Καλτσάς, Β.Κακαριάς και ο Α.Τσιαμαντάς.

Σε αντίθεση με τους υποψήφιους των άλλων κομμάτων επέλεξαν να κάνουν από κοινού την συνάντηση με τον Σεβασμιότατο, για να τονίσουν με τον τρόπο αυτό ότι δεν μάχονται για προσωπικά συμφέροντα έναντι των συνυποψήφιων τους, αλλά από κοινού για το καλό του τόπου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, μας μίλησε πατρικά και με πολύ αγάπη και μας συνεχάρη για την απόφασή μας να πολιτευτούμε.

Σύρος: Προεκλογική δράση στο κέντρο της Ερμούπολης πραγματοποιήθηκε από τους συναγωνιστές της Σύρου παρουσία υποψηφίου βουλευτή Κυκλάδων με την Χρυσή Αυγή Μαύρο Ευστράτιο, ο οποίος μίλησε με τον κόσμο και καταστηματάρχες της Ερμούπολης. Τόνισε επίσης ότι εμείς τολμάμε και μιλάμε με τον κόσμο, γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων και οργής του κόσμου για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, σε αντίθεση με τα κόμματα της κλεπτοκρατίας που δεν τολμούν οι υποψήφιοι τους να μιλήσουν με κόσμο αν δεν έχουν δίπλα τους ασφάλεια γιατί οι περισσότεροι από αυτούς γίνονται αποδέκτες αποδοκιμασιών.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και υποψήφιου βουλευτή Α Αθηνών Νίκου Σορώτου. Ο συναγωνιστής Σορώτος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός λόγω του μνημονίου και της αντιλαϊκής πολιτικής που ακολούθησε η κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου. Ο συναγωνιστής Σορώτος έκανε και ιδιαίτερη αναφορά και στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, και τόνισε ότι το Κίνημα μας είναι η μόνη λύση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μαστίζουν την Χώρα.

Με το πέρας της ομιλίας  του συναγωνιστή Σορώτου ακολούθησε βιντεοπροβολή με θέμα οι προεκλογικές δραστηριότητες της Τ.Ο. Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn101#ixzz3PdIaPxqf

Exit mobile version