Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρωτοφανές: Μεγάλες αλήθειες από υποψήφιο της νουδούλας!

Πρωτοφανές: Μεγάλες αλήθειες από υποψήφιο της νουδούλας!

Έναν πολύ εύστοχο και αληθινό σχολιασμό έκανε συνυποψήφιος του Κικίλια στην Α’ Αθηνών και τον μετέφερε ο γνωστός και μη εξαιρετέος «Βηματοδότης». Σας μεταφέρουμε προ του οποιουδήποτε σχολιασμού:

«Έναν άλλον γαλάζιο υποψήφιο στην Α’ Αθηνών τον προβλημάτισαν οι συλλήψεις που έγιναν από την Αστυνομία τελευταίως στο οργανωμένο έγκλημα αλλά και στην τρομοκρατία. Θεωρούσε ότι ο αρμόδιος υπουργός Β. Κικίλιας είχε ένα προεκλογικό πλεονέκτημα έναντι τους και για τον λόγο αυτόν ο εν λόγω υποψήφιος, σε ένα σπίτι που πήγε για να εκφωνήσει προεκλογικό λόγο, το πρώτο πράγμα που είπε ήταν «εάν οι εκλογές γίνονταν μία εβδομάδα αργότερα ο Κικίλιας θα είχε συλλάβει και τους συνυποψηφίους του».

Ομολογουμένως αφοπλιστική η ειλικρίνεια του υποψηφίου της ΝΔ, όμως το πνεύμα αυτό δεν διέπει μόνο τον Κικίλια, αλλά ολόκληρη της εγκληματική οργάνωση ΝΔ. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι επί υπουργίας Δένδια ξεφτιλίστηκε ολόκληρος ο θεσμός της ΕΛ.ΑΣ., αφού με «εντολή Σαμαρά» σκάφτηκαν μοναστήρια και ξηλώθηκαν στάνες, προκειμένου να βρεθεί το «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής. Ακολούθως διατάχθηκε να γυμνωθούν οι αστυνομικοί για να δει ο Δένδιας αν έχουν τατουάζ, προκειμένου να ανακαλυφθούν «θύλακες» της Χρυσής Αυγής. Και στις δύο περιπτώσεις είχαμε ένα μεγαλοπρεπές φιάσκο. Είχε προηγηθεί η πραξικοπιματική και παράνομη σύλληψη του Αρχηγού και Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, άνευ κανενός στοιχείου.

Δεν είναι, λοιπόν, η πρώτη φορά που η ΝΔ χρησιμοποιεί την ΕΛ.ΑΣ και άλλους κρατικούς μηχανισμούς για να κερδίσει ψηφαλάκια. Ερχόμενοι στην προκείμενη περίπτωση διαπιστώσαμε ότι η ΝΔ απελευθέρωσε έναν τρομοκράτη, τον Ξηρό, προκειμένου να τον έχει διαθέσιμο για προεκλογική σύλληψη. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του κυκλώματος Βλαστού, για το οποίο είχαν πλειάδα στοιχείων εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Όλως «τυχαίως» η Νέα Δημοκρατία όλα αυτά τα άφηνε να χρονίζουν μέχρι τις εκλογές, αποδεικνύοντας ότι είναι ανάλγητη και προτίθεται ακόμα και να χάσουν άνθρωποι τη ζωή τους, προκειμένου να κερδίσει κανά ψηφαλάκι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwtofanes-megales-alhtheies-apo-upopshfio-ths-noudoulas#ixzz3Pfw6L1ks

Exit mobile version