Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Καβάλα, Σαλαμίνα

Στα πλαίσια της προεκλογικής ενημερωτικής κάλυψης ολόκληρου του νομού Ευβοίας, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ευβοίας επισκέφθηκε τα χωριά του δήμου Αλιβερίου-Κύμης, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στους κατοίκους και συζητώντας μαζί τους. Αντιμετωπίζοντας πλήρη αποκλεισμό από όλα τα ΜΜΕ του “δημοκρατικού” καθεστώτος (τοπικά και αθηναϊκά), με τον εκλεγμένο βουλευτή Ευβοίας του Κινήματος, Μίχο Νικόλαο, περιορισμένο “δημοκρατικά” κατ’ οίκον καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο, όλο το βάρος της ενημέρωσης των ευβοέων το σηκώνουν οι εθελοντές της Τοπικής Οργάνωσης. Και αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα -το μοναδικό- αυθεντικό Λαϊκό Κίνημα, που δεν εξαρτάται από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους για να επικοινωνήσει με τον ελληνικό λαό.

Καθημερινές οι ενημερωτικές δράσεις προς κάλυψη ολόκληρου του νομού, από τους συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας. Κλιμάκιο επισκέφθηκε τα δημοτικά διαμερίσματα της δυτικής πλευράς του ευβοϊκού και διένειμε ενημερωτικό υλικό στους κατοίκους της Δροσιάς και των Λουκισίων.

Χρυσή Αυγή παντού! Συνεχόμενες Προεκλογικές ενημερωτικές δράσεις από την Τ.Ο. Καβάλας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, έχοντας ως μοναδική δύναμη την αγάπη και την έμπρακτη στήριξη του ελληνικού λαού συνεχίζει τον ανένδοτο αγώνα του για μια ελεύθερη Ελλάδα χωρίς μνημόνια και αυτοκτονίες. Στα πλαίσια του εκλογικού αγώνας της 25ης Ιανουαρίου, η Τ.Ο. Καβάλας προέβη την τελευταία εβδομάδα σε εκτεταμένη δράση στα χωριά του νομού, παρόντος των υποψηφίων βουλευτών Δημήτρη Βογιατζή, Τάσο Ναθαναηλίδη και Χαράλαμπο Μαυρίδη.

Το κλίμα και η ανταπόκριση του κόσμου είναι ενδεικτική της αγάπης που τρέφει ο δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός, στην μοναδική ελπίδα για την πατρίδα μας, είναι μια ελεύθερη και ισχυρή Χρυσή Αυγή, ώστε να γίνει πράξη το σύνθημα: οι Έλληνες στην εξουσία-οι κλέφτες στη φυλακή!

Την Πέμπτη 21/1 πραγματοποιήθηκε ομιλία του συναγωνιστή και μέλος της κεντρικής επιτροπής Δεβελέκου Σωτήρη. Ο συναγωνιστής τόνισε ότι στις 25/01 νικητές θα είμαστε οι Χρυσαυγίτες,  αφού αντέξαμε στις δολοφονίες, αντέξαμε στις φυλακίσεις, ξεπερνώντας με θάρρος την φίμωση και τον καθημερινό πόλεμο των Μ.Μ.Ε.

Εκλογές με πολιτικούς κρατούμενους, είναι μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του κινήματος. Όταν οι πολιτικάντηδες παρελαύνουν καθημερινώς στα τσοντοκάναλα, η Χρυσή Αυγή χωρίς χρήματα, διεξάγει προεκλογικό αγώνα με καρτοτηλέφωνα και σε ώρες επισκεπτηρίου.

Αυτοί που σήμερα τρέμουν να μας πάνε σε δίκη και απλώς μας κρατούν προφυλακισμένους για τα ψηφαλάκια, μετά τις 25/01 θα λογοδοτήσουν στον Ελληνικό Λαό μαζί με την επίορκη συμμορία της τυφλής δικαιοσύνης, αλλά και κουφής όπως είδαμε προσφάτως με το ηχητικό Σαμαρά. Δοκιμασμένοι στην μάχη, θα δώσουμε την Κυριακή τον καλύτερο μας εαυτό στα εκλογικά κέντρα, για Ελευθερία, Δικαιοσύνη και το Έθνος. Ο συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα και σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn102#ixzz3PizmPa2W

Exit mobile version