Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η φράου Μέρκελ εκφράζει τη σιγουριά της για την υποταγή του Mister Tsipra… Προφανώς υπάρχει μυστική συμφωνία

Η φράου Μέρκελ εκφράζει τη σιγουριά της για την υποταγή του Mister Tsipra… Προφανώς υπάρχει μυστική συμφωνία

Γράφει ο Αντίοχος

Όχι μία, αλλά δύο φορές τις τελευταίες ημέρες, η φράου Μέρκελ δήλωσε πως πείσθηκε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να εκπληρώνει τις… υποχρεώσεις της, όποιο κι αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα την Κυριακή.

Έτσι, μιλώντας από το βήμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, είπε τα εξής:

«Το τι θα γίνει μετά τις εκλογές είναι κάτι που θα το συζητήσουμε τότε, η εμπειρία στην κρίση του ευρώ, δείχνει ότι πάντα βρίσκουμε μια ευρωπαϊκή λύση, βασιζόμενοι σε αυτές τις δύο όψεις του νομίσματος – αλληλεγγύη και ιδία ευθύνη».

Την επομένη, μετά από συνάντησή της με τον Ιταλό πρωθυπουργό, εμφανίστηκε ακόμα πιο σίγουρη: «Περιμένουμε την απόφαση του ελληνικού λαού και θα συνεργαστούμε με την τωρινή ή τη νέα κυβέρνηση. Είναι σημαντικό να δείξουμε την αλληλεγγύη μας προς την Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση. Είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί λύση».

Από που αντλεί τη σιγουριά της η φράου Μέρκελ; Προφανώς, ο mister Tsipras έχει προσυμφωνήσει (δια της υπογραφής του βεβαίως…) να συνεχίσει την μνημονιακή πολιτική των Σαμαροβενιζέλων!

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fraou-merkel-ekfrazei-th-sigouria-ths-gia-thn-upotagh-tou-mister-tsipra-p#ixzz3Pk7pUzqP

Exit mobile version