Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Νίκη είναι δική μας – Προσπερνάμε τους τελευταίους σπασμούς και τις προκλήσεις του συστήματος!

Η Νίκη είναι δική μας – Προσπερνάμε τους τελευταίους σπασμούς και τις προκλήσεις του συστήματος!

Το σύστημα έδειξε σήμερα τις διαθέσεις του με την παράνομη άρνηση των αρχών να παράσχουν στον Συναγωνιστή Νίκο Μίχο την δυνατότητα να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, χωρίς να το έχει στερηθεί. Είναι σίγουρο ότι οι καθεστωτικοί ουραγοί στην αυριανή κρίσιμη ημέρα θα «παίξουν» το τελευταίο τους «χαρτί», που δεν είναι άλλο από τις προκλήσεις τους.

Στόχος τους, όπως πάντα, η δημιουργία εντυπώσεων εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο προδιαγράφει μία σαφή και άνετη νίκη, όντας τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με ανεβασμένα ποσοστά, γεγονός που θα βεβαιωθεί αύριο το βράδυ και επισήμως. Για άλλη μία φορά πλανώνται πλάνην οικτράν, αφού οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες όντας φύσει και θέσει η αφρόκρεμα της Ελληνικής Κοινωνίας θα διαφυλάξουν, όντας εκλογικοί αντιπρόσωποι κατά χιλιάδες, την ψήφο των συμπολιτών μας κερδίζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις με την ευγένεια και την αποφασιστικότητά τους.

Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες,

Σε αντίθεση με τους αλητήριους λακέδες της αντιδημοκρατικής χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου, είτε αυτοί αυτοπροσδιορίζονται γαλάζιοι, ροζ, κόκκινοι ή πράσινοι, εμείς όχι μόνο δεν φοβόμαστε το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά αντιθέτως το προσμένουμε με ανυπομονησία. Έτσι με «όπλο» το Νόμο και την Πειθαρχία μας αγωνιζόμαστε ώστε να μην χαθεί ούτε μία ψήφος Έλληνα που θέλει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nikh-einai-dikh-mas-prospername-tous-teleutaious-spasmous-kai-tis-proklhs#ixzz3PobELmku

Exit mobile version