Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Η προεκλογική περίοδος τελείωσε. Διεξάγεται με άδικους όρους. Στους εκπροσώπους της εγχώριας διαπλοκής δόθηκαν όλα τα μέσα για να προβληθούν, ενώ η Χρυσή Αυγή σχεδόν φιμώθηκε. Ή παράνομη φυλάκιση των Βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής τους ανάγκασαν να κάνουν προεκλογικές ομιλίες από καρτοτηλέφωνα. Αυτή είναι η ξεφτίλα της ελευθερίας της έκφρασης όπως την επιβάλει το Αντιδημοκρατικό τόξο. Η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής κυρία Ελένη Ζαρούλια είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, θύμισε σε εμάς τους παλαιότερους τον κατ’ οίκον περιορισμό του αντικαθεστωτικού επιστήμονα Αντρέι Ζαχάρωφ από την κόκκινη χούντα της Σοβιετικής Ένωσης. Από τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα απειλήθηκαν ανοιχτά οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής από λακέδες του πολιτικού συστήματος όπως ο Γ. Ψαριανός που κάλεσε σε κοινό μέτωπο τους πάντες κατά της Χρυσής Αυγής. Ό πρώην εκπρόσωπος τύπος της ΔΗΜΑΡ και πατέρας του παιδιού της κυρίας Α. Μπακογιάννη, δήλωσε από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ότι θέλουν σπάσιμο τα κεφάλια των 535.000 ανθρώπων που ψηφίζουν την Χρυσή Αυγή. Αντιγράφοντας την «φρασεολογία» «σπάσιμο θέλουν τα κεφάλια» όλων αυτών που μας έφτασαν στην χρεοκοπία, μέσα σε αυτούς και των ψηφοφόρων της ΔΗΜΑΡ. Την Κυριακή όποιοι θέλουν την Ελλάδα των Λαθρομεταναστών ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και αντιδημοκρατικό τόξο. Όποιοι θέλουν την Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες ψηφίζουν την Ελληνική πολιτική δύναμη που λέγεται Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή δεν φυλακίζεται γιατί η Ελληνική καρδιά δεν φυλακίζεται.

Γ.Π.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην Realnews: «Μόνος δρόμος είναι η ολοκληρωτική καταγγελία του μνημονίου»

Αγαπητοί της Χρυσής Αυγής Καλή τύχη στις εκλογές. Έχουμε μάθει πλέον ότι από το 2006-2014 πάνω από 900.000 παράνομοι μετανάστες έχουν εισέλθει στην Ελλάδα, παρά τα ψέματα από ΝΔ / ΠΑΣΟΚ ότι η παράνομη μετανάστευση είναι υπό έλεγχο. Οι περισσότερες φυλακές
στην Ελλάδα είναι γεμάτο τους παράνομους μετανάστες που έχουν διαπράξει πολλά εγκλήματα κατά των Ελλήνων. Φυσικά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα δεν θέλουν να καταγγείλουν τα εγκλήματα από λαθρομετανάστες κατά των Ελλήνων αντί αποκαλούν τη Χρυσή Αυγή ως ρατσιστές.

Αύριο θα δούμε το άθεο κομμουνιστικό ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θα χορηγήσει αυτών των λαθρομεταναστών ελληνική ιθαγένεια και να θεσπίσουν επανενώσεις οικογενειών (για ψήφους) Μόνο μια ισχυρή Χρυσή Αυγή μπορεί να αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα αυτό. Τον Δεκέμβρη 2013 η Τουρκία υπέγραψε συμφωνία για να πάρει πίσω όλους τους λαθρομετανάστες. Έχουν οι ηλίθιοι στην ΝΔ θεσπίσει τη νομοθεσίας της ΕΕ; Φυσικά και όχι.

Έξω οι παράνομοι μετανάστες, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Στην Ιαπωνία το 99% του πληθυσμού είναι Ιάπωνες και δεν χαρακτηρίζονται ως ρατσιστές.

Γ.Γ

Νέο πραξικόπημα από την χούντα του Σαμαρά: Απαγορεύουν στον συναγωνιστή Νίκο Μίχο να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα

Γεια σας από το Οντάριο του Καναδά. Λέγομαι Α. Σ και η σύζυγος μου, Σ. Μ.. Δυστυχώς δεν μπορούμε να έρθουμε να ψηφίσουμε στην Ελλάδα, αλλά να ξέρετε ότι έχετε την απόλυτη υποστήριξη από τις οικογένειες μας. Εμείς αναγκαστήκαμε να έρθουμε εδώ για εργασία, Εγώ από επιχειρηματίας αυτοκινητιστής, και η σύζυγος από απλή εργάτης σε βιβλιοδετείο. Μακάρι να ερχόσασταν στην εξουσία και εμείς θα γυρίζαμε πίσω σίγουροι ότι θα μπορούσαμε να δουλέψουμε και να ζήσουμε. Είναι σκληρή η ξενιτιά αλλά δεν είχαμε άλλη λύση, τελείωσε το εισόδημα μας και στην ηλικία των 55 και 48 δεν είναι εύκολο να βρούμε δουλειά στην Ελλάδα. Σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή τύχη και ελπίζουμε οι κλέφτες να βρεθούν στην φυλακή.

Α.Σ.

Γεώργιος Γερμενής στο “Ελλήνων Δίκτυο”: Μετά την συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ανατέλλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Η κοινή λογική λέει ότι μόνο μια χώρα που παράγει και αναπτύσσεται με τις δικές της δυνάμεις, μπορεί να ξεπληρώνει τα δανεικά της. Αυτή είναι άλλωστε η κεντρική ιδέα πίσω από κάθε καλόπιστο δανεισμό: να δραστηριοποιηθεί παραγωγικά ο δανειζόμενος, ώστε με τα έσοδα που θα εισπράττει αναπτυσσόμενος, να μπορεί να αποπληρώνει το δάνειο μαζί με τους νόμιμους τόκους. Επιπλέον, προϋπόθεση για να είναι υγιής όλος ο παραπάνω κύκλος δανεισμού-ανάπτυξης-αποπληρωμής, είναι τα δανεικά να μην έχουν δημιουργηθεί από το πουθενά (όπως, καλή ώρα, το “φρέσκο” 1 τρις με το οποίο ετοιμάζεται να φεσώσει τις χώρες της ευρωζώνης ο αξιότιμος κύριος Ντράγκι και το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σκαλώσει στα γρανάζια των συστημικών τραπεζών και δεν θα φτάσει στις πραγματικές οικονομίες των χωρών του νότου), αλλά να έχουν πραγματικό αντίκρισμα στην οικονομία: να προέρχονται από καταθέσεις αποταμιευτών.

Αυτοί, όμως, με την αγαστή συνεργασία των εδώ υπαλλήλων τους πολιτικών, μας επέβαλαν το ακριβώς αντίθετο: αντί να μας διευκολύνουν (ή και να μας αναγκάσουν ακόμα) να αναπτυχθούμε, μας φτώχυναν με τα μνημόνιά τους, καταδίκασαν τη νέα γενιά στην ανεργία και στην ξενιτιά και έριξαν τη χώρα μας στην πιο βαθιά ύφεση της νεότερης ιστορίας της. Άρα, ο σκοπός τους δεν ήταν “να πάρουν πίσω τα λεφτά”. Δεκάρα δε δίνουν για τα “λεφτά”, αφού ξέρουν πολύ καλά ότι αυτά δεν είναι παρά τυπωμένη χαρτούρα άνευ αντικρίσματος και ότι θα μπορούσαν να μηδενίσουν το ελληνικό “χρέος” με ένα μόνο κλικ χωρίς να βλαφτεί στο παραμικρό η πραγματική οικονομία. Αντίθετα, αυτό που θα κατέρρεε σαν χάρτινος πύργος θα ήταν το ληστρικό σύστημα που έχουν στήσει για να λυμαίνονται, να απομυζούν και να εκβιάζουν τους λαούς της Ευρώπης.

Σ.Λ.

N. Γ. Μιχαλολιάκος: Πιστοί στην Σημαία και τα Ιδανικά μας

Αν για τους ψηφοφόρους του, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική ελπίδα απεγκλωβισμού της χώρας από τα μνημόνια, για τους ευρωτοκογλύφους και τα ντόπια ανθυποφάνταρά τους (ΤτΕ & συστημικές τράπεζες) δεν είναι παρά ο νέος ρομποτικός βραχίονας (“αριστερός” αυτή τη φορά) για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους στην Ελλάδα. Φυσικά, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλήρη επίγνωση του ρόλου που της έχουν αναθέσει οι “εταίροι” μας στην παρούσα οικονομικοπολιτική συγκυρία. Είναι τακίμια, κολλητάρια, καρντάσια, αδελφές ψυχές. Συνεπώς, οι λεονταρισμοί των συριζαίων δεν είναι παρά η απόχη για να ψαρευτούν οι απογοητευμένοι φανς του προηγούμενου ρομποτικού βραχίονα, αλλά ψόφιου πλέον, σαμαροβενιζελισμού. Μετά τις εκλογές, θα συνεχίσουν να ζουν αυτοί καλά και μεις χειρότερα. Ευτυχώς για την
Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή έχει ισχυροποιηθεί πλέον αρκετά στο εκλογικό σώμα για να μπορέσει να τους χαλάσει τη σούπα που μαγειρεύουν και μας σερβίρουν εδώ και πέντε χρόνια. Γι’ αυτό, την Κυριακή πιστεύω-ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Α.Β.

Πλήθος κόσμου στην προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στου Παπάγου – Μηνύματα των Συναγωνιστών Χρήστου Παππά και Γεωργίου Γερμενή

Αγαπητέ κύριε Γενικέ Γραμματέα

Σας εύχομαι από την καρδιά μου να είστε υγιής και να κάνετε υπομονή μόνο για λίγα εικοσιτετράωρα ακόμη. Η ώρα της νίκης και της αλήθειας έφθασε. Ελπίζω ότι πολλοί Έλληνες θα έβαλαν μυαλό και θα έχουν αντιληφθεί τον επερχόμενο εσωτερικό και εξωτερικό κίνδυνο, και να δουν το θέμα πατριωτικά και να μας επιλέξουν σαν δύναμη συνέχισης του Έθνους.

Ελπίζω και πιστεύω στη δύναμη την δική σας καθώς και όλων των μελών της Χρυσής Αυγής.

Σας εύχομαι υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Γρήγορα ελεύθερος και κοντά μας.

Με εκτίμηση

Κ. Κ.
Πχος Π.Ν (ε.α)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-25-ianouariou-2015#ixzz3PobbVvaO

Exit mobile version