Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το σύστημα εντείνει τις προκλήσεις του – Προκλητικά συμμετέχουσα η Αστυνομία του Κικίλια στις προσπάθειες τρομοκρατίας της Αριστεράς

Το σύστημα εντείνει τις προκλήσεις του – Προκλητικά συμμετέχουσα η Αστυνομία του Κικίλια στις προσπάθειες τρομοκρατίας της Αριστεράς

Είναι γνωστό ότι το σύστημα έχει ως πολιτικό σκέλος τους κλεπτοκράτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ το ένοπλο σκέλος αποτελείται από τους αναρχοαριστερούς αλήτες.

Παρά το γεγονός ότι η εκλογική νομοθεσία είναι σαφέστατη και ορίζει ως ειδικό εκλογικό αδίκημα, το οτιδήποτε τελεστεί πλησίον εκλογικού τμήματος, οι διάφοροι αλητήριοι συνεχίζουν κανονικά την «δουλειά» τους με την ένοχη συνενοχή της αστυνομίας του Κικίλια.

Στη Πετρούπολη, Συναγωνιστής δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από αριστεριστή με κράνος και ενώ η Αστυνομία ήταν παρούσα δεν έπραξε τα δέοντα, ήτοι την άμεση σύλληψη του δράστη. Θύμα του “ανδρισμού” τους υπήρξε και υπερήλικας ψηφοφόρος, ο οποίος μίλαγε με τον Συναγωνιστή μας και τον οποίον προπηλάκισαν. Η εγκάθετη δημοσιογραφία, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, παρουσίασε το γεγονός ως «επεισόδια με Χρυσαυγίτες» και αυτή την στιγμή έχουν κατατεθεί μηνύσεις τόσο εναντίον του δράστη, όσο και όλων των υπολοίπων υπευθύνων γι’ αυτό το περιστατικό.

Στη Νέα Ιωνία ο ΣΥΡΙΖΑ, παραβιάζοντας το νόμο, έχει τοποθετήσει προεκλογικό περίπτερο εντός εκλογικού κέντρου, με την αστυνομία απλώς να παρακολουθεί την προφανή παρανομία, από την οποία σας παρουσιάζουμε και σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο.

Νομίζουν και ελπίζουν τα σκυλιά του καθεστώτος ότι θα καταφέρουν να δημιουργήσουν θέμα στην εκλογική διαδικασία. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες με «όπλο» το Νόμο και την Πειθαρχία μας αγωνιζόμαστε ώστε να μην χαθεί ούτε μία ψήφος Έλληνα που θέλει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-susthma-enteinei-tis-proklhseis-tou-proklhtika-summetechousa-h-astunomia#ixzz3PpXnJGD9

Exit mobile version