Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπροστά στην κάλπη!

Μπροστά στην κάλπη!

Γράφει ο Αντίοχος

Τα ψέματα τελείωσαν και σήμερα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες βρίσκονται –επιτέλους- μπροστά στην κάλπη! Απευθυνόμενος, λοιπόν, στους Έλληνες πατριώτες, έχω να πω τα κάτωθι:

1ον) Η ψήφος στην ΝΔ, εκτός από ΟΝΕΙΔΟΣ για κάθε συνειδητοποιημένο πατριώτη, είναι και… άχρηστη. Διότι, δεν πρόκειται να αποτρέψει το… μοιραίο, δηλαδή την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Η οποία μπορεί να αποβεί και σωτήρια για την Ελλάδα, γιατί μόνο έτσι θα απομυθοποιηθεί και θα ξευτιλιστεί η… αγία αριστερά και θα απαλλαγούμε από την αριστεροκρατία της καταραμένης μεταπολίτευσης!

2ον) Ψήφος Έλληνα πατριώτη στο παρδαλό αμερικανοκομμουνιστικό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, «για να φύγει ο Σαμαράς», είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ, αλλά και εξίσου… άχρηστη. Γιατί ο Σαμαράς θα φύγει έτσι κι αλλιώς, χωρίς να χρειαστεί να λερώσετε τα χέρια σας!

3ον) Ψήφος Έλληνα πατριώτη στο κόμμα του… κοτεράτου Plan B, για να γίνει… τσόντα στον ΣΥΡΙΖΑ ή σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» (με αντάλλαγμα το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…) είναι ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

4ον) Ψήφος στον υπόδικο για οικονομικά σκάνδαλα πρόεδρα, είναι ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ του εσχίστου είδους!

5ον) Χωρίς πολλά λόγια, κάθε Έλληνας πατριώτης έχει μία και μόνη επιλογή: την Χρυσή Αυγή! Κάθε άλλη είναι ΝΤΡΟΠΗ!

(ΥΓ): Προσοχή!  Βάζουμε σταυρό πρώτα και κύρια στους κατηγορούμενους βουλευτές μας, γιατί αυτή είναι η ΓΡΑΜΜΗ του Κινήματος και αυτό επιτάσσουν η ΛΟΓΙΚΗ και η ΗΘΙΚΗ!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mprosta-sthn-kalph#ixzz3PpZBcZzM

Exit mobile version