Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

nea_dhmokratia

Γράφει ο Αντίοχος

Τα πρώτα προειδοποιητικά πυρά από κάποιους… ασυγκράτητους (Αντωνάρο, Μεϊμαράκη, Κακλαμάνη, Ντόρα) έχουνε πέσει ήδη κατά του φον Αντωνάκη, με αφορμή την επικοινωνιακή στρατηγική της νουδούλας, αλλά το κυρίως… πιάτο θα προσφερθεί απόψε, εφόσον βεβαίως επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι πάνω από τρεις μονάδες (που θα είναι, αλλά…)!

Οι γκρίνιες θ’ αρχίσουν από νωρίς, λίγα λεπτά την ανακοίνωση των exit polls, από τα στελέχη της νουδούλας που θα είναι προσκεκλημένα στα διάφορα κανάλια, αλλά η… καταιγίδα θα ξεσπάσει μετά από την ολοκλήρωση της εκτίμησης εκλογικού αποτελέσματος από την Singular Logic, γύρω στις 10 το βράδυ, με… ομοβροντία δηλώσεων στελεχών, που θα ζητούν την άμεση παραίτηση του Αντωνάκη.

Κι εδώ το ενδιαφέρον είναι τι θα κάνει ο φον Αντωνάκης. Όσοι τον ξέρουν καλά υποστηρίζουν ότι όχι μόνο δε θα παραιτηθεί, αλλά ότι θ’ αρχίσει να διαγράφει όποιον του κάνει… τσακαλιές. Αλλά, αν αρχίσει αυτό το βιολί, μπορεί την επομένη να έχει μείνει… μοναχός του στην ΝΔ, με τον Σταμάτη, τον Λαζαρίδη και τη… σφραγίδα της νουδούλας στο χέρι.

Ποια είναι η γνώμη μας; Ο φον θα πράξει ότι τον έχουν διατάξει οι διεθνείς αφέντες του, γιατί δε μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Και είτε σήμερα το βράδυ ή τις επόμενες ημέρες, θα πάρει πόδι για να περάσει ο επόμενος. Στον αγύριστο!

Exit mobile version