Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

xamail-letter__article

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και συγχαρητήρια για την θέση που πήρατε απόψε σε  σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα… Επιτέλους ο ελληνικός λαός αρχίζει και “ξύπνιοι” θα έλεγα και η θέση αυτή το δείχνει ξεκάθαρα!!! Είμαι υπερήφανη που υπάρχει τέτοιο κόμμα στη βουλή και που μάλιστα παρουσιάζει τέτοια άνοδο…επίσης είμαι περήφανη γιατί παρότι πολλοί βουλευτές έχουν προφυλακιστεί αδίκως, συνεχίζετε το έργο σας με απολυτή πίστη και προσήλωση στην πατρίδα μας. Έχετε δικό σας χαρακτήρα και “πιστεύω” που είναι ακλόνητα και ανεπηρέαστα. Όσοι σας κατηγορούν και σας αποκαλούν ναζιστές κλπ….είναι είτε γιατί είναι πουλημένοι , όπως και οι υπόλοιποι πολιτικοί είτε γιατί έχουν συμφέρον από το να μένει η χωρά σε έναν μόνιμο λήθαργο. Προφανώς αυτά τα ξέρετε καλυτέρα από μένα, άπλα οφείλω να τα υποστηρίξω κ εγώ μια που ακούω διάφορα από τον περίγυρο μου που βρίσκεται εξίσου σε ένα διαρκή λήθαργο. Εύχομαι ο,τι καλύτερο για σας και το κόμμα σας και είμαι σίγουρη ότι αργά η γρήγορα η δικαιοσύνη θα αποδοθεί! Έχουμε καεί σαν χωρά και συνεχίζουμε να πηγαίνουμε γυρεύοντας με προδότες πολιτικούς που το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι η Ελλάδα! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε, είμαι σίγουρη πως θα κάνετε το καλύτερο γιατί δείχνετε ζήλο και αφοσίωση στην Ελλάδα και όχι στα συμφέροντα οποιουδήποτε είδους. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω κ εγώ περά από την ψήφο μου με κάποιον τρόπο. Ναστέ καλά και θαμάστε διπλά σας να σας στηρίζουμε σε όλα!

Μ.Σ

Μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την μεγάλη Νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος

Μια ακόμη εκλογική μάχη κερδήθηκε, κόντρα σε Κασσάνδρες που έβγαζαν φήμες “ότι τελειώσαμε”.

Δείξαμε πως έχουμε ριζώσει στην συνείδηση του λαού.

Τίποτε δεν τέλειωσε απόψε και κανείς δεν μπορεί να πει πως μπορεί από αύριο να επαναπαυθεί.

Το ραντεβού μας με την ιστορία, έχει κλειστεί. Και η Ιστορία δεν μπορεί να περιμένει.

Η κούραση όλων των συναγωνιστών, το ξενύχτι τους, η αγωνία τους, ο αγώνας τους εν μέσω αποκλεισμών και διώξεων θα περάσει τις επόμενες ημέρες.

Η ενέργειά τους όμως θα κάνει την γη να γυρίζει σωστά!

Είμαι υπερήφανη που σήμερα ο Ελληνικός λαός, με την τρίτη θέση που έταξε και εντέλει απέδωσε στην Χρυσή Αυγή, έριξε χαστούκι στα μούτρα σε όλους εκείνους που σκαρφίστηκαν την ελεεινή σκευωρία.

Λυπάμαι πραγματικά και ντρέπομαι σαν πολίτης της χώρας μας, για τους παράνομα και αντισυνταγματικά έγκλειστους Χρυσαυγίτες, τον Αρχηγό και όλους τους Βουλευτές, που υπομένουν ακόμη και σήμερα τον εγκλεισμό τους παρά την ηθική και νομική δικαίωσή τους! Γιατί δεν ξέρω νομικά, αλλά η εντολή του λαού θα πρέπει – ή θα έπρεπε – να υπερισχύει του όποιου νόμου και εντολής, οποιουδήποτε δικαστικού υπαλληλίσκου, οποιουδήποτε υπουργού!

Ο δρόμος άνοιξε. Η Νίκη μας προσμένει…

Ζήτω η Νίκη

Ζήτω ο Αρχηγός

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Κ.Π.

Μήνυμα Χρήστου Παππά για την μεγάλη νίκη της 25ης Ιανουαρίου

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το εκλογικό αποτέλεσμα! Πρόκειται για μια μεγάλη ΝΙΚΗ της Χρυσής Αυγής, δεδομένης της παραπληροφόρησης, των διώξεων, των παράνομων φυλακίσεων και της κατατρομοκράτησης των πολιτών.

Εμείς οι απλοί άνθρωποι που δώσαμε τον αγώνα για την Χρυσή Αυγή στους δρόμους και στις πλατείες νιώθουμε δικαιωμένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα. Βέβαια δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, αλλά να ριχτούμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη στη μάχη μέχρι την τελική Νίκη!

Σαν ψηφοφόρος νιώθω υπερήφανος που επέλεξα το ψηφοδέλτιο της «αντιδημοκρατικής Χρυσής Αυγή» και δεν επέλεξα το ψηφοδέλτιο του «Δημοκράτη» κ. Βίτσα  που εχθές έδειξε τις δημοκρατικές του ευαισθησίες στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου ωρυόμενος γιατί μετέδωσε το ηχητικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Νιώθω  υπερήφανος που επέλεξα το ψηφοδέλτιο της «αντιδημοκρατικής Χρυσής Αυγής» και δεν επέλεξα τον ποταμίσιο δημοκράτη που δήλωσε με περίσσιο δημοκρατικό θράσος ότι το κόμμα του αναδείχθηκε τρίτη Δημοκρατική δύναμη, τόση σεβασμός, στους θεσμούς, και στους πολίτες

Σας χαιρετώ με την ελπίδα ότι η 3η  θέση είναι μόνο η αρχή, για ένα Κίνημα που σέβεται τους Έλληνες και την Ελλάδα

Κ.Α.

Κλάμα στα πάνελ: Η Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου – Ήττα της κλεπτοκρατίας και των “νταβατζήδων”

Καλησπέρα σας, είμαι κάτοικος χανιών και μια απλή πολίτης άνεργη, θέλω άπλα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για την μεγάλη νίκη σας, πιστεύουμε σ’ εσάς, καλή επιτυχία στο έργο σας.

Β.Μ.

ΙΜΙΑ 1996 – ΙΜΙΑ 2015: Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τους Ήρωες

Αγαπητοί, εύγε!!! Η δικαίωση ήρθε, μέσα από όλη αυτή τη λασπολογία, μέσα από το βρώμικο παιχνίδι που κατέστρωσε ολόκληρη κυβέρνηση για να καλύψει τις βρώμικες της! Εύχομαι να είναι γρήγορα κοντά μας τα αδέρφισα κ αγωνιστές που κρατούνται στη φυλακή παράνομα και να πάνε εκεί  αυτοί που πρέπει! Ο πόλεμος συνεχίζεται! Έχετε την υποστήριξη μας! Να είστε δυνατοί!!

Ρ.Β.

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του επικύρωσε την μεγαλύτερη εθνικιστική εκλογική νίκη

Τα πρώτα εγκεφαλικά των διεφθαρμένων είναι πλέον γεγονός!!!!!!!!

Θέλουμε τον Μιχαλολιάκο και όλους τους βουλευτές τώρα  πάλι μέσα στην βουλή να τρίξουν τα έδρανα..

Δεν έχουμε ανάγκη τα ΜΜΕ τους το αποδείξαμε σήμερα. Δεν έχουμε ανάγκη την Δημοκρατία τους, είμαστε μπετόν.

Και τα καλύτερα έρχονται!

Σ.Σ
ένας απλός ψηφοφόρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-26-ianouariou-2015#ixzz3PsZ18B8z

Exit mobile version