Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

xamail-letter__article

Καλησπέρα, νικήσαμε και σε αυτή τη μάχη. Είμαι τόσο χαρούμενη για την νίκη αυτή. Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση μπορούμε και καλύτερα. Ο κόσμος είναι μαζί σας, μιλάνε για αντίδραση στα ΜΜΕ και για μη σωστή χρήση της ψήφου στην Χ.Α. πόσο λάθος κάνουν. Είμαστε ενωμένοι και τίποτα δεν θα μας σταματήσει. Έξω οι λαθρομετανάστες και τα μνημόνια, για μια Ελλάδα δικιά μας, για μια Ελλάδα με δικό μας αίμα! Ταξίδεψα 6 ώρες για να φτάσω στο πατρικό μου σπίτι, για να ψηφίσω στον τόπο μου, αυτές οι 6 ώρες αναμονής σε ένα λεωφορείο δεν με πτόησαν ούτε μετάνιωσα για τον κόπο αυτό. Ο κάθε ένας μας μπορεί να κάνει την διαφορά. Όλα τα μέλη της οικογένειας μου είναι μαζί σας και θα είναι μέχρι το τέλος.

Καλή δύναμη στον Αρχηγό και στις οικογένειες όλων τον βουλευτών, θα έρθει στιγμή της δικαίωσης και τότε όλα θα αλλάξουν.

Ε.Θ. από Ήπειρο

Δήλωση Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής για το εκλογικό αποτέλεσμα

Από εχθές το βράδυ με έχει κυριεύσει το συναίσθημα του φόβου, εγώ η άλλοτε δυνατή και αισιόδοξη, λύγισα στην ιδέα ότι θα αγανακτήσετε ότι θα σας χάσουμε ότι θα τα παρατήσετε. Ευτυχώς για την Ελλάδα και το λαό μας γνωρίζουμε ότι είστε αλύγιστοι και επίμονοι σαν γνήσια πουλιά της καταιγίδας. Ο λαός δυστυχώς είναι πρόβατα κοιμούνται και έχετε μείνει εσείς και εμείς (παίρνοντας φυσικά δύναμη από εσάς)να προσπαθούμε να τους ξυπνήσουμε. Είσαστε η μόνη μας ελπίδα. Δεν πρέπει να σας χάσουμε γιατί θα χαθεί κάθε ελπίδα και είμαστε σίγουροι ότι θα παλέψετε για τη πατρίδα. Δεν πρέπει να νικήσουν. Είσαστε η αλήθεια είσαστε το δίκαιο αν και αδικείστε. Εσείς θα νικήσετε, εμείς θα νικήσουμε, η Ελλάδα πρέπει να νικήσει. Δυνατά αδέρφια μου.

Π.Ε

Αυτοί είναι οι 17 Συναγωνιστές βουλευτές που εκλέγονται με την Χρυσή Αυγή

Πρώτα από όλα θέλω να σας συγχαρώ όλους, τον Γενικό Γραμματέα κ. Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τους επανεκλεγμένους Βουλευτές και όσους στήριξαν τα ψηφοδέλτια για τη νίκη που φέρατε στην τόσο βασανισμένη χώρα μας. Γιατί είναι νίκη αληθινή να υπάρχει το Εθνικιστικό κόμμα ως τρίτη δύναμη-κατ’ ουσία όμως η Χρυσή Αυγή θα είναι η μοναδική αντιπολίτευση και το έχει αποδείξει από το 2012.Ακουσα το μήνυμα του κ. Μιχαλολιάκου που φαίνεται ξεκάθαρα η συγκίνηση στη φωνή και πραγματικά υποκλίνομαι στο σθένος αυτού του τόσο δυνατού ανθρώπου. Δυναμώστε κι άλλο τη φωνή σας στη Βουλή, πάρτε δύναμη από όλους εμάς που θα σας στηρίζουμε μέχρι να βγει ψυχή μας. Μη λυγίσετε σε τίποτα γιατί είναι θέμα Εθνικό. Παρέδωσαν αβασάνιστα τη χώρα στους αριστερούς. Πάρτε τη πίσω. Είναι Εθνική Επιταγή.

Ε.Κ.

Ο ελληνικός λαός μίλησε: Άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού και παύση των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής!

Θα ήθελα να σας συγχαρώ που για μία ακόμα φορά η Χρυσή Αυγή άντεξε και παρέμεινε όχι μόνο στη Βουλή αλλά κατάκτησε και τη Τρίτη θέση σε πείσμα όλων εκείνων που ήθελαν να είναι εκτός. Από όλα τα μέσα ενημέρωσης υπήρχε κάτι σαν συμφωνία να μην αναφέρουν καθόλου τη Χρυσή Αυγή σα να μην υπήρχε και βεβαίως άρχισαν να λένε τα γνωστά όταν είδαν ότι το κόμμα συγκράτησε τις δυνάμεις του, τους πείραξε πολύ, όμως δε καταλαβαίνουν ότι οι ψηφοφόροι εκφράζονται ελεύθερα και δεν δέχονται μαθήματα δημοκρατίας από κανέναν. Εντυπωσιακό είναι η περίπτωση του Βούτση που ενώ ο γιός του είναι δηλωμένος αναρχικός, έκανε ληστεία στην Εθνική τράπεζα στην οδό Γκύζη, είχε όπλο και ο πατέρας του έχει το θράσος να βρίσκεται στη Βουλή και δυστυχώς να εκλέγεται, ενώ θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Β.Κ.

Άρχισε τα παραισθησιογόνα ο Θεοδωράκης: “Είμαστε η τρίτη δημοκρατική δύναμη της χώρας”!

Ως Εθνικιστής και Πατριώτης ετών, έδωσα και δίνω χρόνια μάχες για το καλό της τιμημένης και ιερής πατρίδας μου. Ως άνθρωπος που στην κυριολεξία έφερα τον Εθνικισμό στην πόλη που ζω με πάθος, με αγώνες και με θυσίες, έχω να αναφέρω τα κάτωθι:

Το κίνημα ως σύνολο πέτυχε μία μεγάλη νίκη όπως είπε ο Αρχηγός με σύμμαχο ένα καρτοτηλέφωνο για προεκλογικό αγώνα. Η αλήθεια είναι πως πίστευα σε κάτι παραπάνω, αλλά σαφώς και είμαι ευχαριστημένος και με το ποσοστό αυτό μετά από όλα αυτά τα χτυπήματα που δέχθηκε το κίνημα. Αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι η 2η. Κανείς δεν μπορεί να πει πως ο Έλληνας δεν γνωρίζει τι κάνει, και πως ήταν αντίδραση θυμού, και ούτω κάθε εξής. Αυτό σημαίνει τι. Ότι δεν μπορεί να παραμένουνε στην φυλακή ο Αρχηγός ενός πολιτικού κινήματος και οι βουλευτές αυτού, όταν κατά εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες συνέχεια τους εκλέγουνε για να μιλήσουνε μέσω αυτών στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Είναι πλέον μετά την 2η εκλογική αναμέτρηση αυτή το σύστημα να βγάλει τον αρχηγό και τους βουλευτές του κινήματος από την φυλακή, διότι αν δεν τους βγάλει δεν κοροϊδεύει μόνο αυτούς, αλλά κοροϊδεύει κατά εξακολούθηση και τον Ελληνικό λαό, μη δίνοντας σημασία σε αυτό που στήριξε μέσω της εκλογικής διαδικασίας. Κοινώς πετάνε την ψήφο μας στα σκουπίδια και δεν μας υπολογίζουνε σαν πολίτες. Μετά, θα αναγκαστούμε μέσω του Κινήματος να κάνουμε μηνύσεις εμείς οι πολίτες, πως δεν σέβονται την ψήφο μας και την άποψη μας για το πιο κίνημα θέλουμε να είναι η αντιπροσώπευση της φωνής μας στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Αναμένουμε εξελίξεις για την άμεση ελευθερία του Αρχηγού και των βουλευτών του Κινήματος.

ΣΤΑΥΡΟΣ – ΚΟΖΑΝΗ

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ούτε σκυφτοί, ούτε άλαλοι

Ονομάζομαι Δημήτρης, μέλος των Σωμάτων Ασφαλείας, και σας αποστέλλω το παρών από την ακριτική Ξάνθη, την πόλη όπου έζησα και μεγάλωσα από μικρός, βιώνοντας έντονα το μουσουλμανικό στοιχείο, τον ανθελληνισμό, την προπαγάνδα, την Τούρκικη απειλή, το ξεπούλημα της πατρίδος, τον οικονομικό μαρασμό, και όλες ανεξαιρέτως τις συνέπειες τις βαθιάς και βαριάς ανθελληνικής και αντιλαϊκής πολιτικής, την οποία τόσα χρόνια βιώνω από πολύ νωρίς από τις αρχές της μεταπολίτευσης, έως και σήμερα.

Ξενύχτισα χθες, μπροστά από την τηλεόραση, βλέποντας σε όλα τα κανάλια όπου και αν γύριζα τον δέκτη της τηλεόρασης, ότι το μείζον θέμα αυτών των εκλογών ήταν η 3η θέση της Χρυσής Αυγής, και ότι αυτό αποτελεί ντροπή και όνειδος για τη Δημοκρατία. Και όλα αυτά, χωρίς να υπάρχει κάποιος εκεί, χωρίς να έχει δοθεί σε κάποιον η δικαιοδοσία να απαντήσει. Έβλεπα έναν μονόλογο και έναν οχετό, χωρίς απάντηση, να καταπίνει σαν χείμαρρος κάθε υπόνοια λογικής και υγιούς σκέψης, και νιώθω -δίχως άλλο- την ανάγκη σαν Έλληνας πολίτης πρώτα απ’ όλα, και σαν υγιείς σκεπτόμενος άνθρωπος στη συνέχεια, να διαμαρτυρηθώ για τη προσβολή της νοημοσύνης μου.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Δημήτριος Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-27-ianouariou-2015#ixzz3PyPonGle

Exit mobile version