Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνάντηση Σουλτς με Σταύρο Θεοδωράκη – Το Ποτάμι καταθέτει τα διαπιστευτήριά του στους τοκογλύφους

Συνάντηση Σουλτς με Σταύρο Θεοδωράκη - Το Ποτάμι καταθέτει τα διαπιστευτήριά του στους τοκογλύφους

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Πέμπτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, προκειμένου να συναντηθεί με το νέο πρωθυπουργό. Η είδηση βεβαίως, προκύπτει από την ανακοίνωση πως ο κύριος Σουλτς πρόκειται να έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο του κόμματος των εργολάβων της ενημέρωσης, Σταύρο Θεοδωράκη.

Πρόκειται για την ατράνταχτη απόδειξη της συμπαιγνίας που οργανώθηκε στην πλάτη του Ελληνικού Λαού, προς εξαπάτησή του. Η αδικαιολόγητα υψηλή προβολή του κόμματος Θεοδωράκη σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα ενημέρωσης, είχε μια και μοναδική σκοπιμότητα: να αποτρέψει την κατάκτηση της τρίτης θέσης από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Με μια πανάκριβη τηλεοπτική προεκλογική εκστρατεία, ο Θεοδωράκης και το συνονθύλευμά του απέτυχαν στην αποστολή που τους είχε ανατεθεί. Οι προεκλογικές παρουσίες σε πόλεις της επαρχίας αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα, αποτέλεσαν ένα ανεπανάληπτο θέαμα, με μετρημένους στα δάχτυλα των δυο χεριών γραφικούς να πλαισιώνουν έναν καιροσκόπο της πολιτικής, πουλέν της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.

Ακόμη πιο οικτρό όμως, ήταν το θέαμα της απόπειρας Θεοδωράκη να πείσει τους Έλληνες πως το κόμμα του αποτελεί εγγυητή της σταθερότητας. Ενδεικτικές άλλωστε ήταν οι διακηρύξεις του πως επιθυμεί να συνεργαστεί με οποιονδήποτε αναδειχθεί πρώτο κόμμα, είτε το Σύριζα είτε τη ΝΔ. Ο ίδιος αποκάλυψε μετεκλογικά την μεγαλειώδη απάτη του μορφώματος του οποίου ηγείται, όταν στις πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Κυριακής επισήμαινε ψευδώς και ανερυθρίαστα πως «το Ποτάμι είναι η τρίτη, δημοκρατική πολιτική δύναμη της χώρας»!

Προς δυστυχία των νταβατζήδων της ενημέρωσης, των πραγματικών αφεντικών του Ποταμιού, ο Θεοδωράκης κατόρθωσε να ηττηθεί σε όλα τα επίπεδα. Η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε πανηγυρικά και παρά τις αντιξοότητες τρίτο κόμμα, ενώ το Ποτάμι θ’ αρχίσει με το πέρασμα του χρόνου να αποσυντίθεται, όπως ακριβώς απαξιώνεται και ένα τηλεοπτικό σόου το οποίο μετά τις πρώτες τυμπανοκρουσίες, κουράζει και ακολούθως λαμβάνει τέλος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunanthsh-soults-me-s.-theodwrakh-to-potami-katathetei-ta-diapisteuthria-to#ixzz3QDRkB9tK

Exit mobile version