Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο μεγαλομανής Βενιζέλος θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην ηγεσία του πτώματος ΠΑΣΟΚ

Ο μεγαλομανής Βενιζέλος θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην ηγεσία του πτώματος ΠΑΣΟΚ

Μεγαλομανής και εξουσιολάγνος, όπως πάντα, ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος έσπευσε να βάλει τέλος στις φήμες που είχαν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες περί παραιτήσεώς του.

«Η δήλωση που έκανα το βράδυ των εκλογών ισχύει απολύτως», ανέφερε ο νυν αρχικαρεκλάρχης του αποκόμματος ΠΑΣΟΚ, για να επισημάνει στην συνέχεια ότι το κόμμα θα ακολουθήσει την διαδικαστική οδό του συνεδρίου ώστε να συζητηθούν όλα όσα έφεραν «την παράταξη» στο τραγικό αποτέλεσμα της Κυριακής. Είπε, μάλιστα, ότι αυτό που προέχει για την ώρα είναι να «αποσαφηνιστεί η πορεία της χώρας, ώστε να μπορεί να προσδιοριστεί με αποτελεσματικό και καθαρό τρόπο το στίγμα του ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα της Δημοκρατικής Παράταξης». Πέρα από την δήλωση του Βενιζέλου υπήρξε και ειδική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ότι είναι ψευδείς οι ειδήσεις για παραίτηση του προέδρου, καθώς σημειώνεται πως «όλα – συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας – θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο συνέδριο που θα γίνει με τρόπο συντεταγμένο και ουσιαστικό».

Είναι ολοφάνερο ότι ο Βενιζέλος επιχειρεί να προχωρήσει σ΄ένα ελεγχόμενο συνέδριο στο απομεινάρι του ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να συνεχίσει να διατηρεί την αρχηγική καρέκλα στο πολιτικό αυτό πτώμα. Θεωρεί ότι με την πάροδο του χρόνου θα μπορέσει να μπει και το ΠΑΣΟΚ στη νέα συγκυβέρνηση, διευρύνοντας την κι άλλο. Κλασική περίπτωση πολιτικού τυχοδιώκτη, καιροσκόπου και χαμαιλέοντα ο αποτυχημένος αυτός πολιτικάντης δεν έχει τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό να διαπράττει την μια κωλοτούμπα μετά την άλλη. Χθες, συγκυβερνούσε με τη ΝΔ. Σήμερα, επιζητεί να βρει τρόπο ώστε να παραμείνει γαντζωμένος στον αρχηγικό θώκο, για να επιχειρήσει να παζαρέψει την συμμετοχή του στην νέα συγκυβέρνηση. Ένα ηθικό και πολιτικό παχύδερμο, το οποίο αρέσκεται να βουτά στα πιο βρώμικα νερά του συστημικού βούρκου.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalomanhs-o-benizelos-tha-kanei-ta-panta-gia-na-meinei-sthn-hgesia-tou-pt#ixzz3QEB8pGk4

Exit mobile version