Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Δεν μπορώ να μην πώ ένα μεγάλο μπράβο στην Ν.Δημοκρατία αφού κατάφερε το αδιανόητο. Να στηρίξει και πολλαπλασιάσει τις συνιστώσες ΠΑΣΟΚ καθώς ένα βαθύ ΠΑΣΟΚ έχει εισχωρήσει παντού. ΠΑΣΟΚ στο Σύριζα. ΠΑΣΟΚ  στο Ποτάμι. ΠΑΣΟΚ στην Ν. Δημοκρατία. ΠΑΣΟΚ στην χαμηλή πτήση Τούρκογλου-Βενιζέλου. ΠΑΣΟΚ στο εκτός Βουλής κόμμα του γόνου Παπανδρέων, Γεωργακίου. Ακόμα και στο Μαξιλάρι Καμμένου υπάρχουν κρυφά ψήγματα ΠΑΣΟΚ. Άρα μοναδική ελπίδα Αξιωματικής μας Αντιπολίτευσης αυτή την στιγμή είναι η φυλακισμένη μεν (άγνωστο έως πότε) εκλεγμένη δε, τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας την   Η Χρυσή Αυγή. Τώρα  σε ποια Κεντροδεξιά παράταξη συνεχίζει να αναφέρεται  η στήλη του κ. Κοτάκκη, μάλλον θα εννοεί την αποβιώσασα.

Άννα

Σαν σήμερα “φεύγει” ο Εθνικός Κυβερνήτης, Ιωάννης Μεταξάς

Θερμά συγχαρητήρια για το εκλογικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για έναν άθλο της Χρυσής Αυγής ενάντια σε ένα σύστημα που την φίμωσε και την κατασυκοφάντησε.

Νέα εβδομάδα λοιπόν και η αυγή ξεπρόβαλε χρυσή!

Ο Ζωοδότης Ήλιος χαμογελά και ζεσταίνει τις ψυχές αυτών που έδωσαν τον καλό αγώνα από τον Σεπτέμβρη του 2013 έως σήμερα. Έχει ζεστάνει τα ανήλιαγα κελιά  της Τιμής, και λιώνει τα κάγκελα της φυλακής. Σύντομα ο Αρχηγός και οι συναγωνιστές μας θα είναι ελεύθεροι. Σβήνει ο φόβος του κάθε Έλληνα που πιστεύει στην ελευθερία της Πατρίδας. Αυτός ο Έλληνας σηκώνει ψηλά το κεφάλι και χαμογελά στην νέα ημέρα.

Βρεθήκαμε στο πεδίο της μάχης, με νεκρούς, τον Γιώργο και τον Μάνο, με τον Αλέξανδρο τραυματία, με φυλακισμένους και φιμωμένους  τους περισσότερους βουλευτές μας, και πολλούς συναγωνιστές.

Συνεχίσαμε όμως να κρατάμε το μέτωπο, έχοντας στο μυαλό μας την φωνή του Αρχηγού μας να λέει: «Εμείς δεν σας προδώσαμε. Φροντίστε να κάνετε το ίδιο και εσείς. Μην μας προδώσετε».

Κερδίσαμε μια σημαντική μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Ο δρόμος για την νίκη είναι μακρύς – και είναι μονόδρομος.

Ο εχθρός πληγώθηκε  αλλά είναι ακόμα  επικίνδυνος.

Με οδηγό τα ιδανικά μας και την αγάπη μας προς την πατρίδα, νέοι και παλιοί συναγωνιστές, θα δυναμώνουμε κάθε μέρα και πιο πολύ. Η πίστη ατσάλωσε τις ψυχές μας, πρέπει να δώσουμε αυτό το φως και σε αυτούς πού θα ’ρθουν κοντά μας. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Κ.Π.

Η «μαγκιά» κράτησε μια μέρα – Άτακτη υποχώρηση των Συριζαίων εμπρός στους διεθνείς τοκογλύφους!

Συγχαρητήρια για την εκλογική επιτυχία σε τόσο δυσμενείς συνθήκες προεκλογικού αγώνα και επίσης συγχαρητήρια για την ουσιαστική Εθνική αντιπολίτευση που επικροτεί τα καλά της κυβέρνησης και επικρίνει τα άσχημα της . Σε αντίθεση με κουκουέδες και πασόκους που κάνουν αντιπολίτευση του κομματικού σωλήνα, με γνώμονα μικροπολιτικά συμφέροντα. Μπράβο.

Δ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-30-ianouariou-2015#ixzz3QFvsWlka

Exit mobile version