Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτό ήταν το κατόρθωμα του Σαμαρά: Γιγάντωσε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!

Αυτό ήταν το κατόρθωμα του Σαμαρά: Γιγάντωσε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!

Ανέκαθεν η ΝΔ ήταν ένα πατριδοκάπηλο κόμμα το οποίο εκμεταλλευόταν επί δεκαετίες το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων για τους δικούς της συντηρητικούς σκοπούς. Όσες φορές  βρέθηκε εκτός εξουσίας οι κλυδωνισμοί άλλες φορές ήσαν ισχυροί και άλλοτε όχι. Αυτή η κατάντια, όμως, επί της αρχηγίας Σαμαρά δεν έχει προηγούμενο. Δεν είναι απλώς το γεγονός ότι επί της θητείας του η ΝΔ κατέγραψε το ιστορικά χαμηλότερο ποσοστό της (Μάιος 2012), και ότι με τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ κατέπεσε κάθε πρόσχημα για την δήθεν αντιπαλότητα μαζί του.

Πολύ περισσότερο, δημιουργήθηκαν μη αναστρέψιμες συνθήκες, οι οποίες οδηγούν στην περιθωριοποίηση και την διάλυση του αλλοπρόσαλλου αυτού κόμματος. Χαρακτηριστικό της απελπιστικής κατάστασης της ΝΔ είναι το γεγονός ότι έστησε όλη την επικοινωνιακή της  προπαγάνδα στις εκλογές βασιζόμενη αποκλειστικά στην κινδυνολογία και τον φόβο, ελπίζοντας ότι είναι δυνατόν να κερδίσει επενδύοντας εξ ολοκλήρου στην αφύπνιση των πιο ταπεινών ενστίκτων. Ένας θλιβερός τύπος, με εμφανή προβλήματα αντίληψης και παρακολούθησης του τι γίνεται γύρω του και τι αφουγκράζεται η κοινωνία, είχε τους αντάξιους ακολούθους-υπηρέτες σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία.

Αντιαισθητικά πρόσωπα, που και μόνο η θέα τους προκαλούσε εκνευρισμό στον κόσμο, ανέλαβαν την κυβερνητική προπαγάνδα, η οποία βασιζόταν στην επέλαση του φόβου, χωρίς το παραμικρό θετικό δείγμα για το τι πρεσβεύει και υπόσχεται η ΝΔ. Ένας δειλός, ο οποίος φοβήθηκε ακόμη και την τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Τσίπρα, ενώ ακόμη χειρότερα έστειλε ανέντιμα και άνανδρα στις φυλακές τον Αρχηγό, τους Βουλευτές και Στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μόνο και μόνο επειδή του έκοβαν ψήφους. Ένας θεομπαίχτης, που παριστάνει τον θεοσεβούμενο, την ίδια ώρα που τα τηλεοπτικά και ηχητικά ντοκουμέντα τον δείχνουν να βρίζει με τον πλέον χυδαίο τρόπο.

Απομονωμένος και μισητός πλέον ακόμη και από την εναπομείνασα βάση του κόμματος, το οποίο πρόδωσε το 1993 και διαλύει σήμερα, προσπαθεί να κρατηθεί στην αρχηγία με απεγνωσμένες κινήσεις. Το μόνο θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι κατόρθωσε αυτό που επί δεκάδες χρόνια ονειρευόντουσαν οι Έλληνες Εθνικιστές. Να διαλύσει, δηλαδή, τη ΝΔ, ανοίγοντας τον δρόμο στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να απελευθερώσει τις εκατοντάδες χιλιάδες των ψηφοφόρων που επί πολλά χρόνια ήσαν εγκλωβισμένοι στο καρκίνωμα αυτό.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-uphresia-tou-samara-sto-laiko-ethnikistiko-kinhma#ixzz3QILawBts

Exit mobile version