Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ντόρα και Καραμανλής συμφώνησαν τον άμεσο αποκεφαλισμό του βουλευτή Μεσσηνίας

Ντόρα και Καραμανλής συμφώνησαν τον άμεσο αποκεφαλισμό του βουλευτή Μεσσηνίας

Σαμαράς τέλος! Αυτή είναι η απόφαση των δυο μεγαλύτερων τζακιών στην ΝΔ, της Ντόρας και του Καραμανλή μετά την πρωινή συνάντηση των δύο στο γραφείο του κουρασμένου της Ραφήνας.

Βέβαια, η Μπακογιάννη είπε το πιο σύντομο ανέκδοτο εξερχόμενη από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή: “Δεν συζητήσαμε τα εσωκομματικά της ΝΔ“. Για όσους δεν καταλαβαίνουν το ύφος και τα συμφραζόμενα πρόκειται για την εκδίκηση των Μητσοτακικών, ένα πιάτο που θα φάει ο Σαμαράς παγωμένο!

Δηλαδή ενώ όλοι ξέρουν πως στην συνάντηση των δυο συμφωνήθηκε το χρονοδιάγραμμα του αποκεφαλισμού του βουλευτή Μεσσηνίας, βγαίνει στα κανάλια και λέει πως δεν έγινε καμία σχετική κουβέντα μόνο και μόνο για να αποτρελάνει τον Σαμαρά.

Είναι προφανές πως οι εκτός λογικής και πραγματικότητας μπαρούφες που αράδιασε χθες ο παρανοϊκός βουλευτής Μεσσηνίας εκνεύρισαν έτι περαιτέρω Ντόρα και Καραμανλή που συμφώνησαν πως η μόνη λύση για την σωτηρία της ψοφοδεξιάς είναι ο άμεσος αποκεφαλισμός του Σαμαρά.

Το τέλος του αρχισκευωρού είναι προδιαγεγραμμένο και για αντικαταστάτες ακούγονται ήδη οι Βορίδης και Δένδιας με τον δεύτερο να έχει μεγαλύτερο ρεύμα στην “μασονοδεξιά”. Βέβαια, αν αποφασίσει να κατέβει η Ντόρα, η νίκη της Μπακογιάννη είναι σίγουρη.

Όπως και να έχει η ψοφοδεξιά αργοπεθαίνει, ενώ το μόνο που εκκρεμεί είναι η ταφή του πολιτικού κουφαριού του βουλευτή Μεσσηνίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntora-kai-karamanlhs-sumfwnhsan-oti-h-epomenh-mera-jekina-me-ton-apokefalis#ixzz3QJxEde3S

Exit mobile version