Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Σαλαμίνα, Αθήνα, Δυτική Αττική, Μέγαρα

Αχαρνές: Ασφυκτικά γεμάτα ήταν τα γραφεία της Χρυσής Αυγή στην πρώτη μετεκλογική συνάντηση, στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ συνεχίζοντας τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη. Ο συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νικόλαος Λεμοντζής, κατά την ομιλία του αφού έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τόσο για την παρουσία τους στα εκλογικά τμήματα ως αντιπρόσωποι, όσο και για το θάρρος που επιδεικνύουν να έρχονται στα γραφεία μας, τόνισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου αποτελεί έναν εκλογικό άθλο, δεδομένης της φίμωσης και της συνεχούς κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής.

Επιβάλλαμε την παρουσία μας και είμαστε 3η δύναμη στην περιοχή μας. Αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε εδώ, είμαστε δίπλα στον κόσμο και ακούμε τα προβλήματά του. Είμαστε δυνατοί σαν μια ενωμένη γροθιά, παράγουμε πολιτικό έργο, πρεσβεύουμε τις Ιδέες μας. Καθ΄όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, κανείς δεν ασχολιόταν μαζί μας, κανείς δεν μας έδινε βήμα για να πούμε τις απόψεις και το πρόγραμμά μας. Ήταν σαν να μην υπάρχουμε. Απόλυτα αποκλεισμένοι, σε μια συνωμοσία σιωπής την οποία εμείς σπάσαμε. Αυτό είναι το σύστημα και έτσι λειτουργεί.

Ο συναγωνιστής τόνισε επίσης ότι δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Αντιθέτως, από εδώ και πέρα πρέπει να γίνουμε κοινωνοί των Ιδεών μας σε όλους. Να είμαστε και να βρισκόμαστε παντού. Κάλεσε τον κόσμο να πυκνώσει τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Οι πολίτες αυτό εκτίμησαν σε μας, γι αυτό και μας επέλεξαν. Εκτίμησαν το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα ήμασταν έξω, στους δρόμους, στην τοπική κοινωνία, στους απλούς ανθρώπους που δοκιμάζονται καθημερινά , και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε. Άλλωστε, ένα γραμμάριο δράσης ισούται με έναν τόνο θεωρίας. Η ομιλία έκλεισε με τους δεκάδες παρευρισκόμενους να ψάλλουν δυνατά τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Σαλαμίνος: Προλογίζοντας ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου μετέφερε τα συγχαρητήρια από τον έγκλειστο και επανεκλεγμένο βουλευτή Β΄Πειραιά Ιωάννη Λαγό, καθώς επίσης και από τον ίδιο τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο νεοεκλεγμένος βουλευτής Αργολίδος Γεώργιος Γαλέος, που πραγματοποίησε επίστεψη στην τοπική μας. Ο συναγωνιστής απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό , δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στους παρευρισκομένους συναγωνιστές/στριες, οι οποίοι κάλυψαν όλα τα εκλογικά τμήματα σαν εκλογικοί αντιπρόσωποι και έφεραν υψηλό εκλογικό αποτέλεσμα (11.06%). Στην συνέχεια συνέστησε εγρήγορση, διότι κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνουν οι επόμενες εκλογές. Ως εκ τούτου, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις μελλοντικές προκλήσεις. Στο τέλος της ομιλίας και σε στάση προσοχής ψάλαμε τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και μέλους της Κ.Ε.  της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μισιάκα. Ο συναγωνιστής Μισιάκας αναφέρθηκε στην επιτυχία του Κινήματος μας στις βουλευτικές εκλογές και στην κατάκτηση της τρίτης θέσεις. Ο συναγωνιστής Μισιάκας τόνισε ότι παρά την εκλογική επιτυχία, ο αγώνας συνεχίζεται και για αυτό η παρουσία όλων το προσεχώς Σάββατο στην εκδήλωση των Ιμίων είναι απαραίτητη.

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε οι ομιλίες των Συναγωνιστών Αθανάσιου Κουράκου και Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου στη Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής. Οι συναγωνιστές ανέλυσαν τα αποτελέσματα της τεράστιας εκλογικής νίκης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή που παρά την τρομοκρατία την ολοκληρωτική φίμωση τις διώξεις και τις άνανδρες δολοφονίες οι Έλληνες Εθνικιστές έδωσαν το παρόν και παγίωσαν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Η συντριβή που υπέστησαν τα αποκόμματα της διαφθοράς και της υποταγής του Μνημονίου είναι ξεκάθαρη καθώς το κλεφτο-πασοκ αποτελεί παρελθόν από την πολιτική Ιστορία του τόπου. Έκαναν ξεκάθαρο ότι ο αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών τώρα αρχίζει και η μάχη των μαχών είναι προ των πυλών αφού το συνονθύλευμα της Αριστεράς δεν θα έχει διάρκεια ζωής καθώς είναι μία κυβέρνηση που στηρίζετε σε συνιστώσες και η πολιτική διάρκεια θα είναι πιο σύντομη από το αναμενόμενο, ο κυρίαρχος Λαός ανεβάζει αλλά ο κυρίαρχος λαός κατεβάζει.

T.O. Μεγάρων: Με μεγάλη προσέλευση κόσμου και φίλων του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή Αντωνόπουλου Κωνσταντίνου και η ομιλία της συναγωνίστριας Ιουλίας Τσολιάκου. Αρχικά και οι δύο συγχάρηκαν τον Λαό των Μεγάρων που για άλλη μία φορά χάρισε ένα τεράστιο εκλογικό ποσοστό και συνέβαλε έτσι ώστε να αναδειχτεί η Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Η επίμονη δουλεία μας με τις συνεχείς δράσεις του γραφείου μας απέδωσαν καρπούς και τα ποσοστά μας παρέμειναν ιδιαίτερα υψηλά, οι πολίτες των Μεγάρων διαφύλαξαν την ψήφο των Ελλήνων Εθνικιστών σε επάρκεια σε όλα τα εκλογικά τμήματα και άπαντες ευχήθηκαν σε όλους τους εκλεγμένους Συναγωνιστές καλή αγωνιστική χρονιά και γρήγορη λευτεριά στον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τα στελέχη του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn105#ixzz3QO0tsTff

Exit mobile version