Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μήνυμα συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου: Οι εκλογές τελείωσαν, o αγώνας συνεχίζεται!

Μήνυμα συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου: Οι εκλογές τελείωσαν, o αγώνας συνεχίζεται!

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου καθώς και για τον αγώνα που δώσατε σε όλη την Ελλάδα απέναντι σε όλους και σε όλα.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής ακόμη και εκτός βουλής μέχρι την τελική Νίκη των Ιδεών μας. Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι το δίκαιο κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, θα στηρίζω με κάθε μου δύναμη τα συμφέροντα των Ελλήνων της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης καθώς και των αξιωματικών, υπαξιματικών και οπλιτών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, από τις τάξεις των οποίων προέρχομαι και εγώ.

Οι εκλογές τελείωσαν αλλά ο αγώνας συνεχίζεται. Παραμένουμε στις επάλξεις για τις δύσκολες και σκοτεινές εποχές που έρχονται. Μην ξεχνάτε ότι αμέσως μετά το πιο βαθύ σκοτάδι ακολουθεί η πιο λαμπρή αυγή, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Πολύβιος Ζησιμόπουλος
Πρώην Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης
Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhnuma-sunagwnisth-polubiou-zhsimopoulou-oi-ekloges-teleiwsan-o-agwnas-sune#ixzz3QOw7QzZG

Exit mobile version