Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το καλό παιδί Mr Alexis προς διεθνείς τοκογλύφους: Μην αγχώνεστε, θα σας ξεπληρώσουμε μέχρι το τελευταίο σεντ!

Το καλό παιδί Mr Alexis προς διεθνείς τοκογλύφους: Μην αγχώνεστε, θα σας ξεπληρώσουμε μέχρι το τελευταίο σεντ!

Τα πυροτεχνήματα της κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ αρχίζουν σιγά – σιγά να σβήνουν, καθώς οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν άργησαν να τραβήξουν το αυτί του μικρού Αλέξη. Μετά το σόου Βαρουφάκη που ο ίδιος παραμένει “χαμένος στην μετάφραση” και μάζεψε τις δηλώσεις του άρον – άρον, ήρθε ο ίδιος ο πρωθυπουργός να διαβεβαιώσει τους διεθνείς τοκογλύφους πώς θα λάβουν πίσω τα παράνομα τοκοχρεολύσια τους μέχρι το τελευταίο σεντ.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στο Bloomberg: “Η υποχρέωσή μου να σεβαστώ την καθαρή εντολή του ελληνικού λαού για τέλος της λιτότητας και επιστροφή σε μία αναπτυξιακή ατζέντα, σε καμιά περίπτωση δεν περιλαμβάνει τη μη εκπλήρωση των δανειακών μας υποχρεώσεων μας απέναντι στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ. Η διαβούλευση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας μόλις ξεκίνησε. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, είμαι απολύτως βέβαιος ότι σύντομα θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε μία αμοιβαίως επωφελή συμφωνία, τόσο για την Ελλάδα όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη. Καμιά πλευρά δεν επιδιώκει τη σύγκρουση και δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μας να δράσουμε μονομερώς στο ζήτημα του ελληνικού χρέους.

Με άλλα λόγια για να… αγαπιόμαστε ο πρόεδρος της κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ ξεκίνησε τις κυβιστήσεις, αφού η επανάσταση μόλις έληξε! Τα πυροτεχνήματα για τις κάμερες απέχουν πολύ από την πραγμάτωση της λαϊκής βούλησης για κατάργηση του Μνημονίου και αποπομπή των διεθνών τοκογλύφων από την Πατρίδα μας.

Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο μια Εθνική κυβέρνηση με πυρήνα τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή και όχι γιαλαντζί επαναστάτες που έχουν δεσμευτεί στους τοκογλύφους και στους τραπεζίτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kalo-paidi-mr-alexis-pros-diethneis-tokoglufous-mhn-agchwneste-tha-sas-j#ixzz3QPqgF5Cs

Exit mobile version