Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ε, αφού η Άγκυρα είδε με καλό  μάτι την διακυβέρνηση μας από τον Σύριζα, ησύχασα. Ησύχασα από οποιαδήποτε αγωνία, αμφιβολία, υποψία που μπορεί να με διακατείχε από την επομένη των εκλογών. Άλλωστε μην το ξεχνάμε Θράκη και Κρήτη  εξέλεξαν το παρόν συνονθύλευμα που μας κυβερνά. Η Θράκη φυσικά για τους γνωστούς της λόγους, τόσο εμφανείς στους περισσότερους, πλην των αρμοδίων στο τιμόνι της χώρα . Η Κρήτη γιατί επιμένει Πασοκικά άρα Συριζέϊκα. Αλλά αλήθεια πόσοι Έλληνες έμαθαν πως αντέδρασαν τα διάφορα τουρκοειδή πολιτικά αποκόμματα της Θράκης όταν πήγε κάποιος υποψήφιος στα μειονοτικά χωριά τους, ευρισκόμενα όμως στην Ελληνική Επικράτεια, και τόλμησε να τους μιλήσει στα Ελληνικά. Και πως θα έπρεπε να αντιδράσουμε όταν ανοικτά πλέον οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι του είπαν – καλά υπάρχουν Έλληνες στα χωριά Εχίνος και Κένταυρος και θέλεις να τους μιλήσεις Ελληνικά;- Εκεί μας έχουν φτάσει όλες οι μετριοπαθείς-ανθελληνικές πολιτικές όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων μας, και ενώ όλοι πτωχεύουμε κάθε μέρα περισσότερο συγχρόνως χάνουμε και την Ελληνικότητα μας. Και αυτό είναι που μετράει περισσότερο. Μήπως κάποια στιγμή που θελήσουμε πίσω αυτή την Ελληνικότητα που  μας έθρεψε αιώνες και αιώνες, γενιές και γενιές θα μας είναι πλέον αδύνατον να την ξανα-αποκτήσουμε; Μήπως θα έπρεπε να ξεστραβωθούνε περισσότεροι και να δούνε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μιλάει για Ελληνισμό, Πίστη, Θρησκεία και Πατριωτισμό; Μήπως αυτά ενοχλούν περισσότερο τους μέσα και έξω “φίλους” μας και κρατάνε με τόσο φανατισμό ακόμα στην φυλακή ένα Πολιτικό κόμμα μόνο και μόνο επειδή τα εκπροσωπεί;

Άννα

Τα έχασαν (πάλι) στο Mega από την πολυπληθή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τους Ήρωες των Ιμίων – ΒΙΝΤΕΟ

Οι διαθέσιμοι υπάλληλοι του ΕΜΠ είχαν δικηγόρο τους για την διαθεσιμότητα τον Κατρούγκαλο. Δηλ., αυτούς τους  υπαλλήλους, που θέλει να επιστρέψει ο Κατρούγκαλος, ή που δεν θέλει να τους διώξει ενώ ήταν σε διαθεσιμότητα, ήταν πελάτες του , έχει εισπράξει απ’ αυτούς πολλά χρήματα  και σήμερα ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιστρέφει τους πελάτες του!  Δηλαδή, κάνει χρήση της υπουργικής του καρέκλας για να κονομήσει. Αν δεν είναι αυτό κακούργημα, ποιο είναι; Με το «καλημέρα σας», το δάχτυλο στο μέλι.  Να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας και οι αρμόδιες αρχές να μην υποτάσσονται στην όποια διεφθαρμένη εξουσία.

Α.Μ.

“Viva La Revolución”: Η Lazard που έκανε το PSI και οδήγησε τους μικροομολογιούχους στην απελπισία ανέλαβε σύμβουλος του Βαρουφάκη

Επειδή υπάρχουν στον χώρο μας και κάποιοι… γκρινιάρηδες, που δεν είναι ικανοποιημένοι από το λαμπρό –λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενέστατες συνθήκες υπό τις οποίες επετεύχθη- εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής και την κατάκτηση της τρίτης θέσης, τους παραθέτω το σχετικό συμπέρασμα του «Ιού» φον Δημητράκη Ψαρρά κι ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους:

«Αν θέλει κανείς να βρει και δεύτερο νικητή στις εκλογές μετά τον θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ, δύσκολα θα αποφύγει να αναφέρει τη Χρυσή Αυγή.

Μπορεί η ναζιστική οργάνωση να μην έφτασε τα ποσοστά των ευρωεκλογών του Μαΐου (9,38%), αλλά το γεγονός ότι προσέγγισε τις επιδόσεις της κατά τις προηγούμενες εθνικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2012 (6,97 και 6,92%) ασφαλώς επιβεβαιώνει την εκτίμηση ότι δεν πρόκειται για ένα κόμμα-πομφόλυγα, το οποίο γεννήθηκε μέσα στις συνθήκες της κρίσης και θα εξαφανιστεί με τον ίδιο αιφνίδιο τρόπο που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή της κρίσης το 2010-2011.

Βεβαίως, ήδη οι επιδόσεις της οργάνωσης στις ευρωεκλογές έδειξαν ότι η άσκηση των διώξεων εις βάρος του ηγετικού της πυρήνα με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση δεν έπεισαν μεγάλο μέρος του εκλογικού της ακροατηρίου. Μπορεί να εξαφανίστηκαν μετά τον Σεπτέμβριο του 2013 από τους δρόμους τα Τάγματα Εφόδου, να μειώθηκαν δραστικά οι νυχτερινές επιθέσεις και τα κρούσματα ρατσιστικών εγκλημάτων (όπως καταγράφονται από το Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας), αλλά η πολιτική επιρροή της δεν έπαψε να είναι αξιοσημείωτη σε όλο το διάστημα των τελευταίων τριών χρόνων».

Ανθή

Ευρωβουλευτής ΝΔ: Δεν υπήρξε ποτέ το πρωτογενές πλεόνασμα – Απλώς σας κοροϊδεύαμε μπας και μας ψηφίσετε!

Λίγοι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο πατήρ της υφυπουργίνας στην «πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς» Ε. Κουντουρά, ήταν ο αείμνηστος στρατηγός Αλέξανδρος Κουντουράς.

Ο στρατηγός, που έφυγε από κοντά μας την 30η Απριλίου του 2012, ήτο ο ιδρυτής της «Βασιλικής Εθνικής Οργανώσεως» (ΒΕΟ), η οποία τελικώς ονομάσθηκε «Βυζαντινή Εθνική Οργάνωσις». Και πέραν της πίστεως στον βασιλικό θεσμό, η ΒΕΟ ήτο αταλάντευτα εθνικιστική και αντικομμουνιστική και μέλη της –έχοντα επικεφαλή τους τον στρατηγό- παρίσταντο σε όλες τις τελετές Τιμής και Μνήμης των αγρίως σφαγιασθέντων υπό των αναρχοκομμουνιστών αγνών Ελλήνων και Ελληνίδων. Μάλιστα, εντός των γραφείων της ΒΕΟ, εις την οδό Κεφαλληνίας (κάτωθι των γραφείων της Χρυσής Αυγής), υπήρχε ένα ταμπλό με φωτογραφίες θυμάτων της κομμουνιστικής θηριωδίας, με την ένδειξη «Θύματα των Εαμοβουλγάρων». Σίγουρα, λοιπόν, από την 26ην Ιανουαρίου, τρίζουν τα κόκαλα του Μεγάλου αυτού Έλληνος, από την απρέπεια και ασέβεια της θυγατρός του, προς τους εθνικούς του αγώνες!

Δ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-2-febrouariou-2015#ixzz3QZth40yF

Exit mobile version