Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Εθνικιστές είναι εδώ! Για την Πατρίδα και τον Λαό

Οι Εθνικιστές είναι εδώ! Για την Πατρίδα και τον Λαό

Ο Τσίπρας είναι πλέον πρωθυπουργός και έχει να διαχειριστεί τα πράγματα της χώρας, τα οποία ομολογουμένως δεν επιτρέπουν τον οποιονδήποτε εφησυχασμό. Είτε μιλήσουμε για την οικονομία που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, είτε στραφούμε στα ακανθώδη και εξόχως σημαντικά Εθνικά Θέματα, αντιλαμβανόμαστε ότι ζούμε σε στιγμές εξαιρετικά κρίσιμες για την Πατρίδα μας.

Είναι επίσης σαφές ότι η καινούργια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποτελείται από φαιδρούς και ανάξιους πολιτικάντηδες, οι οποίοι δεν έχουν τα εχέγγυα διαχειρίσεως της καταστάσεως, παρά είναι άξιοι για την καταστροφή και μόνο. Ως προς αυτό ουδεμία αλλαγή συνετελέσθη στο πολιτικό σκηνικό, αφού παρέλαβαν τα ηνία της χώρας από πολιτικούς απατεώνες εξίσου ικανούς για την καταστροφή και εξίσου ανίκανους για έργα. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Τσίπρα να καταφέρει να ξεπεράσει την χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, ασχέτως αν ο Τσίπρας έχει την καταστροφή, σε όλα τα επίπεδα, ως πολιτικό πρόγραμμα.

Η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει από σήμερα και επισήμως Εθνική Αντιπολίτευση ενάντια σε ένα αντεθνικό καθεστώς. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά η δεύτερη που αναλαμβάνουμε το συγκεκριμένο πόστο εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Δυστυχώς, για την Πατρίδα μας, διότι εναλλάχθηκαν δύο αντεθνικά καθεστώτα στην θέση της διακυβέρνησης και ευτυχώς διότι πλέον έχουμε περισσότερη εμπειρία στο πεδίο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και συνεπώς μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Η Χρυσή Αυγή από τον Ιούλιο του 2012 απέδειξε ότι διαθέτει το κυριότερο προσόν για άσκηση Εθνικής Πολιτικής, δηλαδή την Βούληση να λέει την Αλήθεια, να αποκαλύπτει τους απατεώνες, τους σκευωρούς και τα λαμόγια με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία. Και το απέδειξε ερχόμενη σε ρήξη με ένα ολόκληρο κατεστημένο που την πολέμησε και την πολεμά με λύσσα. Ξεκινώντας από την πραξικοπηματική σύλληψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, φτάνοντας στην δολοφονία των αδερφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, και διεξάγοντας δύο εκλογικές διαδικασίες χωρίς τους Συντρόφους μας και τα υλικά μέσα για την περαίωσή της, αποδείξαμε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι είμαστε οι μόνοι ικανοί για να φέρουμε την απαραίτητη, για τον τόπο, Κάθαρση και την στροφή σε Εθνικές πολιτικές επιλογές.

Συντόμως πρόκειται να υπογραφεί ένα νέο μνημόνιο. Ένα μνημόνιο με άλλο όνομα, όπως δήλωσε ευθαρσώς πριν τις εκλογές ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα, Νίκος Παππάς. Η πείνα, η ανεργία, η απελπισία και τα χρέη θα εξακολουθήσουν να στοιχειώνουν τους Έλληνες πολίτες. Παράλληλα συνεχίζει να υφίσταται αμείωτη η τουρκική απειλή σε Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο και Δωδεκάνησα. Την ίδια στιγμή ελέω του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου που ψήφισαν με χέρια και με πόδια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκατομμύρια λαθρομεταναστών έχουν την δυνατότητα να παίρνουν άδειες παραμονής με συνοπτικές διαδικασίες.

Η Χρυσή Αυγή, όμως, είναι εδώ για να βοηθήσει τους Έλληνες όπως το έπραττε τόσο καιρό. Είναι εδώ για να αποκαλύψεις τις ασχήμιες του νέου καθεστώτος, το οποίο έχει δώσει δείγμα γραφής με τις μετοχές της JPMorgan, της BlackRock, την διγλωσσία, το ψέμα, τις πλαστές επιταγές, τις οικονομικές ατασθαλίες εκατομμυρίων ευρώ και φυσικά τις θέσεις του για την καταστροφή.

Πολλοί μας ζήταγαν προεκλογικά να «μην τους προδώσουμε», εμείς καταφέραμε και αναστρέψαμε το ερώτημα. Εσείς μην προδώσετε τον εαυτό σας, Έλληνες, εμπιστευόμενοι πολιτικούς απατεώνες και λαμόγια που από πράσινα, βάφτηκαν ροζ. Εμείς, στις επάλξεις μας συνεχίζουμε και δίνουμε, σταθερά, τον Αγώνα για Πατρίδα και Ελληνικό Λαό και μόνοι και μετά πολλών, με οποιοδήποτε κόστος και «όπλο» μας την Αλήθεια και την Πίστη στις Ιδέες μας!

Kώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-ethnikistes-einai-edw-gia-thn-patrida-kai-ton-lao#ixzz3QZuHpdhn

Exit mobile version