Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ –ΔΗΘΕΝ-«ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ»;)ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΑ!

ageliki

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, όλες τις καθοριστικές αποφάσεις για λογαριασμό των φυλακισμένων μελών των “Πυρήνων της Φωτιάς” λάμβανε η (ακόμα ασύλληπτη – τόσο δύσκολο είναι να την πιάσουν;) Αγγελική, όπως προκύπτει  από τα περίπου 200 χειρόγραφα μηνύματα της 22χρονης, προς τους φυλακισμένους ληστοκομμουνιστές- τρομοκράτες

«Τίποτα δεν γινόταν, αν δεν το είχε εγκρίνει πρώτα η Αγγελική. Δεν είναι τυχαίο που στα σημειώματα οι Πυρήνες αναφέρουν ότι θα “απολύσουν” τον Χριστόδουλο Ξηρό, όταν η 22χρονη εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της. Όπως προκύπτει από τα σημειώματα, η Αγγελική ήταν το μεγάλο αφεντικό, που είχε υπό τον έλεγχό της τον “Μανώλη” της 17Ν και κανόνιζε τα πάντα», σύμφωνα με άρθρο κυριακάτικης εφημερίδας.

Επιπλέον, ο αρχηγικός ρόλος της Αγγελικής προκύπτει  και από την κατάθεση του 29χρονου Αλβανού, Μπουγιάρ Μ. ή “Τόνι”, ο οποίος εκτελούσε χρέη… οδηγού της:

«Έπρεπε να πάω στο Πεδίον του Άρεως, στη στάση των λεωφορείων, όπου θα συναντούσα ένα άτομο το οποίο θα κρατούσε την εφημερίδα Εσπρέσο, ενώ έπρεπε να κρατάω κι εγώ μια εφημερίδα. Ήρθε και με βρήκε μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 22 ετών, με ξανθά μαλλιά, περίπου 1.60μ. και μου συστήθηκε ως Μαρία, ενώ εγώ της ανέφερα ότι με λένε Τόνι».

Και τα ερωτήματα που προκύπτουν από την όλη υπόθεση είναι πολλά. Το δε σπουδαιότερο: για ποιόν δούλευε η Αγγελική; Για την… τρομοκρατική ή μήπως για την –δήθεν- «Αντιτρομοκρατική»;

πηγή

Exit mobile version