Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Κέρκυρα

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ήρωα Έκτωρα Γιαλοψού, ενός από τους τρείς αδικοχαμένους αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού την νύχτα της προδοσίας των Ιμίων.

Η Χρυσή Αυγή πιστή κάθε χρόνο αποδίδει τιμές στους Ήρωες των Ιμίων, την κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε ο Συναγωνιστής Αθανάσιος Κουράκος το παρόν έδωσαν κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής, οι συμμαθητές και οι συγγενείς του Ήρωα Έκτωρα Γιαλοψού στο κοιμητήριο της Πετρούπολης.

Μία ιαχή έσκισε τον αέρα και ήταν η λέξη Αθάνατος και άπαντες σε στάση προσοχής έψαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο αποδίδοντας το ύστατε χαίρε. Κανένας δεν ξεχνά τίποτα δεν ξεχνιέται Έκτωρας Γιαλοψός Παναγιώτης Βλαχάκος Χριστόδουλος Καραθανάσης. Αθάνατοι.

Κατάμεστη από φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ήταν τα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, στην πρώτη μετεκλογική συγκέντρωση όπου έγινε μία σύντομη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στον νομό μας καθώς και εκτενής συζήτηση σχετικά με θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Η Χρυσή Αυγή, μετά από τις πρόσφατες εκλογές, είναι η Εθνική Αντιπολίτευση. Όλοι εμείς, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες, αφήνουμε στο πλάι του πανηγυρισμούς και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί και αποφασισμένοι τον Αγώνα μας για την ελευθερία του λαού και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Έναν Αγώνα επίσης που έχουμε καθήκον να κάνουμε για τον παράνομα και άδικα φυλακισμένο Αρχηγό και τους Συναγωνιστές μας αλλά και για να τιμήσουμε και τις ψυχές των άνανδρα δολοφονημένων αδελφών μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn107#ixzz3QftDIXGV

Exit mobile version