Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η βαθιά ανησυχία του εγχώριου κεφαλαίου: Έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Η βαθιά ανησυχία του εγχώριου κεφαλαίου: Έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Ένα άρθρο ενδεικτικό του πανικού που έχει καταλάβει την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου, φιλοξενεί ελληνική οικονομική ιστοσελίδα με την υπογραφή του Θανάση Μαυρίδη.

Ο κύριος Μαυρίδης επιχειρεί μια ανάλυση της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης της χώρας επί τη αναλήψει των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης του Σύριζα και των συνθηκών που διαμορφώνονται στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό. Ο αρθρογράφος αποτυπώνει τον μύχιο φόβο της πλουτοκρατίας ο οποίος δεν είναι, φυσικά, η κυβέρνηση Σύριζα, αλλά ο Λαϊκός Σύνδεσμος –  Χρυσή Αυγή.

Κατά τον κύριο Μαυρίδη, αργά ή γρήγορα, η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου θα υποχρεωθεί σε άτακτη υποχώρηση (κωλοτούμπα) έναντι των διεθνών δανειστών, προξενώντας μεγαλειώδη απογοήτευση των λαϊκών στρωμάτων τα οποία πίστεψαν στις κίβδηλες προεκλογικές εξαγγελίες του Σύριζα και τις πρώτες ενέργειες – πυροτεχνήματα, μιας υποτιθέμενης ρήξης στις σχέσεις με τους τοκογλύφους.

Ουσιαστικά ο αρθρογράφος υιοθετεί τις δηλώσεις Βαρουφάκη ο οποίος κατά τη συνέντευξη που ακολούθησε την συνάντησή του με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών κύριο Σαπέν, επισήμανε το εξής: «Στηρίξτε την κυβέρνησή μας, διότι, εάν εμείς αποτύχουμε, έρχεται η Χρυσή Αυγή»! Όπερ σημαίνει πως το αντεθνικό Καθεστώς το οποίο εξουσιάζει την Πατρίδα και το Λαό μας, είτε αυτό εκφράζεται από τη μασονοδεξιά, είτε από την διεθνιστική, ανθελληνική αριστερά, απειλείται από μία και μόνο πολιτική δύναμη στην Ελλάδα: τη Χρυσή Αυγή!

Αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο άρθρο αποδεικνύει πως η Χρυσή Αυγή βαδίζει απαρέγκλιτα στον δρόμο της υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων, αδέσμευτη από ξένα κέντρα εξουσίας, τα οποία, χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως μέσο υλοποίησης των σχεδιασμών τους, ή ως μοχλό πίεσης προς τρίτες χώρες. Απόδειξη αυτών η πρότερη στήριξη της Μέρκελ στην προηγούμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και η πρόσφατη αβάντα των ΗΠΑ στην «αριστερή» κυβέρνηση Τσίπρα.

Εν κατακλείδι, καθίσταται αναπόφευκτη η μαζική άνοδος της δημοφιλίας και της επιρροής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος η οποία θα αρχίσει να αποτυπώνεται κοινωνικά και πολιτικά όταν θα καταστούν ξεκάθαρες προς το Λαό μας οι παλινωδίες της συγκυβέρνησης Σύριζα και ΑΝΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-bathia-anhsuchia-tou-egchwriou-kefalaiou-erchetai-h-chrush-augh#ixzz3QftXodtr

Exit mobile version