Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Για άλλη μια φορά είδαμε πόσο η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη λόγων και πράξεων. Πάντοτε δήλωνε ότι δεν χρειάζονται χρήματα τα κόμματα για να διενεργούν εκλογές και το απέδειξε αυτό, συμμετέχοντας σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις στερούμενη πόρων από την κρατική επιχορήγηση, αλλά και από την προεκλογική μιας και οι δυνάμεις του χρήματος κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, πίστεψαν ότι χωρίς χρήματα θα κατάφερναν να φιμώσουν τη φωνή του Εθνικιστικού Κινήματος προς τους Έλληνες και θα εξαφανιζόταν από το πολιτικό προσκήνιο. Περίμεναν μια εκλογική αποτυχία και την επεδίωκαν με κάθε τρόπο είτε μέσω των ΜΜΕ της ολιγαρχίας και των εργολάβων, είτε με τις στημένες δημοσκοπήσεις που έδειχναν το Κίνημα των Εθνικιστών πέμπτο ή έκτο αλλά όχι όμως τρίτο. Τους τιμώρησαν όμως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες οι οποίοι το ψήφισαν και το έφτασαν στη τρίτη θέση δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ούτε τρομοκρατήθηκαν από τις δολοφονίες και τις διώξεις, αλλά ούτε πείστηκαν από τον οχετό ψεμάτων και συκοφαντιών εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αυτό ακριβώς που έγινε στο Κιλκίς όπου εξέλεξε και βουλευτή με μια τοπική οργάνωση τόσο φτωχική σε εξοπλισμό αλλά τόσο πλούσια σε ενθουσιασμό και πίστη ώστε κατόρθωσε να πείσει πολλούς Έλληνες να συνταχθούν με τη Χρυσή Αυγή.

Αυτό δεν έχουν καταλάβει οι αργυρώνητοι εχθροί των Εθνικιστών που παρά το πόλεμο που τους έχουν κάνει, βλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει και να σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων και της πατρίδας έχοντας αντιπάλους τόσο τους πολιτικούς γενίτσαρους της μασονοδεξιάς αλλά και τους μπολσεβίκους της εθνομηδενιστικής αριστεράς.

Π.Ν.

Γάλλος Υπ. Οικονομικών προς Συριζαίους: Τέρμα η ντόλτσε βίτα – Δεσμεύσεις τώρα!

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα εθνικό, υπέρ της κυριαρχίας του Ελληνικού λαού υψώνοντας τον τόνο της φωνής και έχει το θάρρος να αντιστέκεται σε κάθε τι που αντίκειται στο συμφέρον της πατρίδας μας. Επίσης επιτελεί εκτός των άλλων ανθρωπιστικό έργο προς εμάς τους δεινοπαθούντες Έλληνες πολίτες αναδεικνύοντας τη πολιτική έκφραση του Ελληνικού λαού, εντός της βουλής.

Αυτή τη στιγμή επιτελείται ένα σχέδιο το οποίο χτυπά τον απ’ ευθείας τον κάθε Έλληνα γηγενή πολίτη, από δυο πλευρές. Από την μια πλευρά η κυβέρνηση, του αποσπά την προσοχή με τις ωραίες ειδήσεις, (με την μέθοδο του αντιπερισπασμού)Βαρουφάκης-Σαμαράς-Τσίπρας και ατέλειωτες συζητήσεις για το χρέος.

Και από την άλλη έχει ήδη αρχίσει και παίρνει σάρκα κι οστά το σχέδιο της αρπαγής της γης των Ελλήνων.

Εγώ δεν θέλω άλλα χρήματα και χρηματοδοτήσεις (δανειοδοτήσεις) την γη μου θέλω. Τη γη όπου γεννήθηκα και ζω τη γη μου που θα με θρέψει. Εγώ την θέλω στα δικά μου χέρια, για να την δουλέψω, για να με θρέψει και να κάνω και μια καλύβα για να έχω μια στέγη. Και λένε, ακυρώνεται ο νόμος περί πρώτης κατοικίας ώστε οι Έλληνες να βρεθούν χωρίς γη άρα χωρίς πρωτογενή παραγωγή απόκληροι και ξένοι μέσα στην ίδια τη πατρίδα τους.

Μόνο η Χρυσή Αυγή μιλά για αυτά τα ζητήματα και είναι η μόνη πολιτική δύναμη που θα το πράξει.

Α. Σ.

Βαρουφάκης: Μας τελείωσε η διαγραφή του χρέους – Θα βγάλουμε ομόλογα όπως η νουδούλα!

Δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να υπάρχει μεταξύ ενός ένα πεινασμένου που νοιώθει την πείνα να του τσουρουφλίζει τα σωθικά, με έναν άλλο επίσης πεινασμένο που ονειρεύεται ότι είναι χορτάτος. Κάπως έτσι θα μπορούσα να εξηγήσω τις διάφορες δηλώσεις που εκσφενδονίζει από διάφορες πρωτεύουσες της Ευρώπης ο γνωστός “μας” πια κος Βαρουφάκης-Μπαρουφάκης. Γιατί ενώ στην ουσία δεν λέει ούτε καταφέρνει τίποτα απολύτως, αυτοπαρουσιάζεται ότι διεκδικεί και μάλιστα ότι κερδίζει. Σίγουρα ξέρει καλά να “παίζει” και κυρίως να μας παίζει, αφού το ανάλογο διδακτορικό του ήταν πάνω στην Θεωρία των Παιγχνίων. Έτσι με τις ώρες φτάσαμε να ασχολούμαστε με την φίρμα του μπουφάν του με το πουκάμισο αν το έχει μέσα ή έξω από το παντελόνι του, με τα καλά Αγγλικά του, με τους πασοκοΠατρόνους του και γενικά όλα τα προσωπικά του αφού έτσι μας κατευθύνουν πλέον όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Από την άλλη μεριά της κατάντιας μας, από την μεριά της “θυμωμένης” ΝουΔούλας έχουμε έναν Αντωνάκη να παραμένει στην ντουλάπα κρυμμένος και να μην λέει να βγει. Φοβερή Αξιωματική Αντιπολίτευση αλήθεια. Κάθονται όλοι και περιμένουν την μεγαλύτερη κωλοτούμπα του Σύριζα μπας και ανακαταλάβουν τις καρέκλες. Με τον λαό βρε μασκαράδες ποιος θα ασχοληθεί; Για εκείνη την περιβόητη διαγραφή χρέους που τάξανε ποιος θα μας απαντήσει; Τώρα αν θα βγουν στις αγορές “άλλα” ομόλογα μας, ποιος τα καταλαβαίνει αυτά; Με πόσα λεξικά θα πρέπει να τους παρακολουθούμε; Εκτός αν σχέδιο τους είναι να μας υπνωτίσουν όλους και να αισθανόμαστε περήφανοι ώς Τσαμπουκάδες της Ευρώπης ενώ στην ουσία παραμένουμε Ευρωγκαρσόνια και Ευρωμαγείροι της. Άρα μοναδική πραγματική ελπίδα παραμένει η Χρυσή Αυγή και μόνο από αυτήν μπορούμε να περιμένουμε την άλλη Πατρίδα. Την Πατρίδα της τιμής και περηφάνειας μας….
Και αυτό το ξέρουν όλοι οι Απάτριδες.. Και το φοβούνται…

Άννα

Το «πατριωτάκι» ο Πανοκαμμένος προς την πρέσβη του Ισραήλ: Η στρατιωτική συνεργασία μας θα συνεχιστεί

Πολύ κλάμα !

Ολοφύρονται οι του “δημοκρατικού τόξου” μαζί με τα πληρωμένα παπαγαλάκια τους, για το πώς και το γιατί η Χρυσή Αυγή κατάφερε να καταταγεί τρίτη δύναμη στις εκλογές !

Είναι δε, τόσο μεγάλη η εμπάθεια και η υποκρισία που τούς διακρίνει, που κανείς ,μα κανείς δεν τολμάει να ομολογήσει την μαύρη αλήθεια.

Λοιπόν “δημοκράτες” μου!

Η Χρυσή Αυγή κατατάχθει Τρίτη πολιτική δύναμη και σας κέρδισε καθαρά σε ένα παιχνίδι που ήταν από χέρι βρώμικο και στημένο.

Σκεφτείτε τώρα τι θα συνέβαινε, αν δεν ήταν στημένο!

Σκεφτείτε τον Αρχηγό της και την ηγετική της ομάδα, όχι πίσω από τα κάγκελα, που τους έχετε κλείσει παράνομα, αλλά έξω ελεύθερους με απεριόριστη ελευθερία κινήσεων,όπως ακριβώς οι αφεντιές σας.

Σκεφτείτε να μην τους είχατε φιμωμένους αλλά να τους δινόταν το στοιχειώδες δικαίωμα να απαντήσουν από τα Μέσα Ενημερώσεως, στις αισχρές συκοφαντίες σας.

Σκεφθείτε ακόμη να μην τους είχατε κόψει την κρατική επιχορήγηση και να είχαν έστω κάποια χρήματα να διαθέσουν στον προεκλογικό αγώνα.

Το ξέρουμε. Όλα τα παραπάνω ακούγονται εφιαλτικά για σας και είναι.

Σας υποσχόμαστε ότι θα συμβούν στο εγγύς μέλλον !

Νικόλαος Η.Σκαντζός
Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-4-febrouariou-2015#ixzz3Qlu4LKLe

Exit mobile version