Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Συναγωνιστές συναγωνίστριες εθνικιστές και εθνικίστριες. Συγχαρητήρια για την ορκωμοσία σας. Είμαστε πιο δυνατοί και περιμένουμε με χαρά να βγούνε οι έγκλειστοι από τις φυλακές. Δύναμη πίστη Ελλάδα.

Π. Β.

Δικαίωση της Χρυσής Αυγής: Εκκωφαντικός θόρυβος από την απαλλακτική εισήγηση του Συμβουλίου Εφετών

Πατριώτη ελληνορθόδοξε, διανοούμενε, μη  προνομιούχε  συν αγωνιστή της διπλανής πόρτας, Εκφραστή και συ της πολιτικής ηθικής, Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών : Ο Δικαστής κ. Νικόλαος Σαλάτας εισηγείται την απαλλαγή των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής απ τις κατηγορίες τους. Επικαλείται – και δικαίως – την συνθήκη του Παλέρμο, η οποία αναφέρει, πως η αντικειμενική και η υποκειμενική υπόσταση του εγκλήματος της εγκληματικής οργάνωσης προϋποθέτει σκοπό προσπορισμού οικονομικού οφέλους. Κάτι τέτοιο όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει προκύψει. Κατόπιν τούτου ; Οι γεροντότεροι κάθονται στα κατώφλια των σπιτιών τους Συλλογίζονται κάτω απ τα μουστάκια τους Κουνούν με νόημα τα κεφάλια τους Και κτυπούν με τις γροθιές τους τα γόνατά τους. Και οι νεότεροι ;

Αναμένουν.

Σ.Μ.

Βαρουφάκης προς Σόιμπλε: Ελεήστε μας για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή και μετά υπογράφουμε ό,τι θέλετε – ΒΙΝΤΕΟ

Και ενώ στην Ελλάδα του σήμερα ντρέπεσαι να κυκλοφορείς από το χάλι της, που δεν ακούς σχεδόν καθόλου Ελληνικά δίπλα σου, που με το ζόρι σε έχουν αναγκαστικά να συμβιώνεις με άγριες φυλές της Αφρικής, Ασίας και με όλα τα Βαλκανικά ρετάλια της φτωχοποιημένης Ευρώπης και δεν συμμαζεύεται, επί πλέον σε υποχρεώνουν να πληρώνεις και αβάσταχτους φόρους αν είσαι νοικοκύρης, για τον Παράδεισο που σου προσφέρουν. Αν δε εξακολουθείς και θέλεις να αισθάνεσαι Έλληνας, και αυτό είναι βίτσιο στις εποχές που ζούμε, το μόνο σίγουρο είναι πως το πολύ πολύ να καταλήξεις γρηγορότερα στα κάτεργα. Τώρα αν αυτό το πολίτευμα δεν είναι Απολυταρχικό με δωσίλογους Κυβερνώντες τότε τι είναι; Όταν σε αφήνουν ελεύθερο να εκλέξεις δήθεν Δημοκρατικά τους δικούς σου Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους τους οποίους εν συνεχεία οι ίδιοι τους φυλακίζουν άνευ ουσιαστικών στοιχείων και κατηγοριών, τότε για ποια ελεύθερη βούληση έκφρασης μιλάνε; Όταν “στήνουν” κατηγορίες που στην πορεία αποδεικνύεται ότι είναι στημένες και αυτοί προχωρούν και σε δίκη μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή της λαϊκής μάζας από την πλήρη παράδοση της χώρας καθώς βρίσκεται νικημένη και αποτελειωμένη οικονομικά από τους ξένους κατακτητές, τι άλλο χειρότερο μπορούμε να περιμένουμε; Ας μας απαντήσουν όλοι αυτοί οι πρώην Φιλελεύθεροι και νυν νεόκοποι Αριστεροί που μας κυβερνούν πόσο φοβούνται την άνοδο του μοναδικού Πατριωτικού Πολιτικού Κόμματος της Χρυσής Αυγής και συνεχίζουν τον άδικο, άνανδρο και ανέντιμο πόλεμο εναντίον της με τον ίδιο φανατισμό.

Άννα

Επιτέλους Δίκη! Ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστούν οι σκευωροί σε ζωντανή σύνδεση!

Χάρηκα πολύ και συγκινήθηκα που είδα την ορκωμοσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Χάρηκα για το γεγονός της νίκης μας εναντίον ενός σάπιου συστήματος προδοτών και πωλητών της χώρας, ανθελλήνων, επίορκων δικαστικών και πληρωμένων ΜΜΕ σε αποστολή. Συγκινήθηκα με την εικόνα των προφυλακισμένων μας βουλευτών και του αρχηγού που διαθέτουν υψηλό φρόνημα παρά τον εγκλεισμό τους στα κελιά της τιμής. Νέοι άνθρωποι όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης, οικογενειάρχες με μικρά παιδιά, όπως πολλοί από τους έγκλειστους βουλευτές, βρίσκονται φυλακισμένοι γιατί δεν θέλησαν να προδώσουν την πατρίδα και τις ιδέες τους. Δόξα και τιμή τους ανήκει! Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

Μαρία Λ.-Κ.

Ορκίστηκαν οι 17 Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής – Φωτορεπορτάζ

Η χώρα μπήκε σε μια νέα πολιτική περίοδο. Η κυβέρνηση συριζα προσπαθεί να ακροβατήσει μεταξύ των προεκλογικών δεσμεύσεων και συμφωνιών με τους τοκογλύφους που δανείζουν τη χώρα μας. Δυστυχώς για την Ελλάδα δεν πιστεύει σε αυτήν, αλλά αποτελεί άλλο ένα όχημα της παγκοσμιοποίησης των νεοταξιτών που προσπαθούν να βάλλουν πόδι στη πατρίδα μας. Το νέο στοιχείο που θα διχάσει και θα δημιουργήσει νέα προβλήματα στο τόπο, είναι η επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία ναι μεν θα καταρρίψει και τις ελάχιστες σκιές που ενδεχομένως έχουν μείνει στο μυαλό κάποιων, αλλά που γίνεται σε μια περίοδο που η Ελλάδα ως χώρα χρειάζεται περισσότερη ενότητα παρά ποτέ. Δυστυχώς η νέα κυβέρνηση δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων να προσπαθούν με διάφορα μέσα να πάρουν και να κρατήσουν την εξουσία ακόμα και σε βάρος της αλήθειας αλλά και της χώρας. Φυσικά δεν κάνει εντύπωση γιατί από αρχαιοτάτων χρόνων σε αυτή τη χώρα όποιος έλεγε αλήθειες έφευγε από τη μέση με διάφορους τρόπους, θεμιτούς και αθέμιτους. Από τον Φωκίωνα και το Σωκράτη, ως το Νικηταρά και το Κολοκοτρώνη και στις μέρες μας το μακαριστό Χριστόδουλο, όποιος έλεγε την αλήθεια εξαφανιζόταν με διάφορους τρόπους για να καθησυχάσουν τις ένοχες συνειδήσεις τους οι εκάστοτε ισχυροί.

Όσο για μας, παραμένουμε Έλληνες Εθνικιστές και δεν υποχωρούμε ούτε βήμα πίσω ώσπου να δικαιωθούν ο Αρχηγός, οι βουλευτές και τα στελέχη μας και να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος.

Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-6-febrouariou-2015#ixzz3QvD2rGjY

Exit mobile version