Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένας ακόμα αρχαιοελληνικός τάφος ανακαλύφθηκε στις Σέρρες!

Ένας ακόμα αρχαιοελληνικός τάφος ανακαλύφθηκε στις Σέρρες!

Ακόμα ένας αρχαιοελληνικός τάφος στις Σέρρες είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες, προς απάντηση σε όλους τους αριστερούς – «προοδευτικούς» που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει φυλετική και πολιτισμική συνέχεια μεταξύ των Ελλήνων, καθώς αμφισβητούν και την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. 

Πιο συγκεκριμένα, ο τάφος βρέθηκε μετά από σκαπτικές εργασίες της δημοτικής αρχής, που λάμβαναν χώρα στη περιοχή, προκειμένου να κατασκευαστεί υπαίθριο θέατρο. Μόλις το ανασκαφικό μηχάνημα ανακάλυψε τον τάφο, οι εργασίες σταμάτησαν και κλήθηκε αμέσως, η αστυνομία και οι αρχαιολόγοι της ΚΗ’Εφορίας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών.

Μέσα στον τάφο βρέθηκαν κομμάτια χρυσού, καθώς και αρκετά νομίσματα. Σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Νέας Ζίχνης, υπάρχουν αρκετοί αρχαίοι τάφοι στη περιοχή, πολλοί από τους οποίους έχουν ανακαλυφθεί με τη διάνοιξη ενός νέου επαρχιακού δρόμου Νέας Ζίχνης-Μεσορράχης. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει η χρονολόγηση του τάφου και των νομισμάτων, καθώς και να γίνει γνωστό, αν τελικά ο τάφος έχει συληθεί, όπως υποστηρίζεται από το δήμαρχο και τους κατοίκους.

Όντας μη προεκλογική περίοδος, κανένας πολιτικός δεν βρέθηκε στο σημείο να μιλήσει για την πλούσια σε εκθέματα ελληνική αρχαιότητα, εν αντιθέσει με την προεκλογική περίοδο, που ακόμα και αριστεριστές πολιτικάντηδες πήγαιναν στην Αμφίπολη, για να μιλήσουν για την αναμφισβήτητη ελληνικότητα της Μακεδονίας και για την πολιτισμική ανωτερότητα των προγόνων μας. Αυτοί που δε διαμαρτυρήθηκαν, όταν αποκαλούνταν τα Σκόπια, Μακεδονία και πολλοί εξ’ αυτών υποστήριζαν φανερά, αυτή την εκδοχή. Αυτοί που αποκαλούσαν τους Έλληνες Εθνικιστές «φασίστες», όταν ο Αρχηγός μας και λοιπά στελέχη του κινήματος έκαναν λόγο για τη πολιτισμική και ιστορική υπεροχή μας.

Είναι οι ίδιοι που υπέγραφαν εθνοκτόνα μνημόνια, είτε έκαναν μια αντιπολίτευση συμβατική και τώρα, όντας κυβέρνηση συζητούν για να δώσουν την ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες, που έχουν εισβάλλει παράνομα στη πατρίδα μας. Και για ακόμη μία φορά, αυτά τα «δημοκρατικά» μέσα μαζικού εκφοβισμού, που χειραγωγούνται από την εκάστοτε ανθελληνική κυβέρνηση, «έθαψαν» την είδηση της ανακάλυψης του αρχαιοελληνικού τάφου.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κίνημα που εγγυάται την ύπαρξη εθνικής υπερηφάνειας και μνήμης. Είμαστε περήφανοι που καταγόμαστε, όπως έχει αποδειχτεί (είτε σε αρχαιολογικές-ιστορικές, είτε σε γενετικές έρευνες), από τους αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι έχουν γίνει αντικείμενο θαυμασμού απ’ όλους τους λαούς και στόχος μας είναι να κάνουμε και τους απογόνους μας περήφανους για μας. Αυτό το σκοπό μπορεί να τον πραγματώσει μόνο η Χρυσή Αυγή, υπό την ηγεσία του παράνομα διωκόμενου Αρχηγού της.

Ε.Σ. – Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

xathess.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enas-akoma-archaioellhnikos-tafos-anakalufthhke-stis-serres#ixzz3Qxb4uYJv

Exit mobile version