Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαράνε προσοχή στον Σόιμπλε και μετά το παίζουν αντιστασιακοί: Τα μαζεύει τώρα ο Βαρουφάκης για την εφαρμογή των Μνημονιακών μέτρων

YouTube Poster

Ο υπουργός Οικονομικών του Σύριζα, Βαρουφάκης έχει την αίσθηση ότι απευθύνεται σε χαχόλους και ότι με τις συνεχείς κωλοτούμπες του θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται ο ίδιος αφού διαψεύδει συνεχώς τον εαυτό του με ταχύτητα φωτός.

Χθες μπροστά στον Σόιμπλε ικέτευε για ελεημοσύνη για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή, τονίζοντας για τις μνημονιακές δεσμεύσεις πως: “Δεν θα έπρεπε όλες να απαλειφθούν. Το 60 με 70% εμπεριέχουν μέτρα που θα πάρουμε κι εμείς“.

Σήμερα προσπάθησε να ανασκευάσει την μνημονιακή του κωλοτούμπα λέγοντας: “Δεν είπα τέτοιο πράγμα. Δεν είναι το Μνημόνιο αυτή η λίστα με τις μεταρρυθμίσεις. Το Μνημόνιο είναι αυτοτροφοδοτούμενη κρίση. Κάποιες από τις μεταρρυθμίσεις που μας προτείνουν είναι καλές. Το Μνημόνιο είναι η συνεχιζόμενη ύφεση και ένα χρέος, το οποίο είναι δυσβάσταχτο και μη βιώσιμο“.

Γιάνη, δες πάλι το βίντεο και έλα να μας τα ξαναπείς….

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/alla-lene-mprosta-ston-soimple-kai-alla-sto-eswteriko-ta-mazeuei-twra-o-bar#ixzz3QzLA97Xb

Exit mobile version