Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Βλέπω, γενικώς στο διαδίκτυο ότι έχει πιάσει τους πάντες ένας παροξυσμός σχετικά με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είτε δεν έκαναν τον σταυρό τους, είτε ορκίστηκαν στο κοράνι. Εστιάζοντας μάλιστα στην αθεΐα ή στον αντιχριστιανισμό μιας συγκυβέρνησης. Μα πραγματικά, θεωρώ ότι είναι τελείως τραγικό να προσπαθούν όλοι μανιωδώς να βρούνε τι στραβό κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, την στιγμή που είναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ:

Η συγκυβέρνηση της αθεΐας και του αντιχριστιανισμού σιωπά απέναντι σε μια πολιτική δίωξη, αυτή της Χρυσής Αυγής. Αυτό και μόνο αρκεί να αποδείξει ότι δεν έχει κάτι διαφορετικό να προτείνει, δεν έχει κάτι να διορθώσει, αλλά αντιθέτως να συνεχίσει το «θεάρεστο» έργο των προκατόχων της.

Τέλος, θα έπρεπε να μας απασχολεί ότι ορκίστηκαν ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που είναι κατηγορούμενοι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Κάπου εδώ, σε αυτό το θέατρο του παραλόγου βγαίνει ο παλιάτσος και αναγγέλλει τι ακριβώς; Ότι μια εγκληματική οργάνωση εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό;

Ή μήπως ότι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα έρχεται αντιμέτωπο με την μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που έχει στηθεί εναντίον  του στην σύγχρονη ιστορία;

Και το τραγικό όλων; Καμιά αριστερά και καμιά δεξιά δεν μιλά γι αυτό.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

Μ.Τ.

Βαράνε προσοχή στον Σόιμπλε και μετά το παίζουν αντιστασιακοί: Τα μαζεύει τώρα ο Βαρουφάκης για την εφαρμογή των Μνημονιακών μέτρων

Ο κύριος (να τον κάνει ο θεός) Βαρουφάκης, μετά το ν που υπολείπεται του ονόματός του (Γιάννης), μπορεί να αλλάξει και το επίθετό του από Βαρουφάκης να το κάνει Μπαρουφάκης. Γιατί με τις μπαρούφες και τα μεγάλα λόγια που λέει μέσα σε λίγες ημέρες έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ κωλοτούμπας ανα την υφήλιο.

Τι ότι δεν θα υπάρχει μνημόνιο, αλλά ναι ξέρετε τελικά θα υπάρχει, τι όχι δεν θα λέγεται μνημόνιο αλλά κάπως αλλιώς αλλά δεσμευόμαστε ότι θα τηρήσουμε το 67% του μνημονίου και πάει λέγοντας.

Το καλύτερο δε που δήλωσε από το twitter είναι ότι είναι και εβραίος και ρομά και παλαιστίνιος άρα είναι Έλληνας. Χρήζει, ειδικής ψυχιατρικής παρακολούθησης μιας που εδώ δεν έχει καταλάβει ο ίδιος τι είναι θα βγάλει την χώρα από την κρίση; Μάλλον έτσι εξηγούνται και οι απανωτές κωλοτούμπες.

Τέλος, απορώ πραγματικά πέραν των καλοστημένων επικοινωνιακών τρικ με γραβάτες, κάλτσες και κοστούμια αν αυτή η αριστερή κυβέρνηση έχει κάτι ουσιώδες να προσφέρει στον ελληνικό λαό πέραν από φανφάρες. Μας βλέπω εντός εξαμήνου σε νέο εκλογικό γύρο.

Ας ελπίσουμε ότι εκεί τουλάχιστον ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει σωστά.

Δημήτρης, Σέρρες

Κατέρρευσε η σκευωρία: Με απαλλακτική εισήγηση θα ξεκινήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής

Ακούγοντας την κα Ζωή Κωνσταντοπούλου από το ράδιο, επί τη αναλήψει των νέων της καθηκόντων ώς Πρόεδρος της Βουλής όλων; των Ελλήνων σκέφτηκα τι τυχεροί είναι αρκετοί θα έλεγα συμπολίτες μας που γεννιούνται με Επώνυμο γονέα. Αν δεν έχεις κατοχυρώσει έναν τέτοιο γονέα όσο έξυπνος και όσα προσόντα και να διαθέτεις, μια τρύπα στο νερό προβλέπεται το εργασιακό σου μέλλον στην Ελλάδα εκτός ελαχίστων ελαχίστων περιπτώσεων. Έχουμε λοιπόν για να χαρούμε μια νέα κυρία εκ του πλέον “Δημοκρατικού” Κόμματος του Κυβερνώντος Συριζα και την προλόγιζαν μέρες τώρα, για την θέση που θα αποκτούσε και εύχομαι (αν και δεν το πιστεύω!) να διαπρέψει. Ξεκινά όμως την καριέρα της ως Αντιπρόεδρος Βουλής με μια αδικία που δυστυχώς είναι και επαναλαμβανόμενη. Και εννοώ την μη εκλογή αντιπροέδρου, ενώ το δικαιούται, από το κόμμα της Χρυσής Αυγής το οποίο και εκλέχτηκε κανονικά και είναι και η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας όσο και να προσπαθεί ο πουθενάκιας Θεοδωράκης περί του αντιθέτου. Δυστυχώς όμως έπρεπε όλοι οι ψηφοφόροι αυτού του πολιτικού κόμματος να αισθανθούμε την ίδια απογοήτευση όπως και την προηγούμενη φορά αφού οι υπόλοιποι Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι μας έχουν εξοστρακίσει. Εξοστρακισμένοι μεν, φορολογούμενοι δε κανονικότατα. Εξ’ αρχής όλοι αυτοί οι δήθεν δημοκρατικοί του “Δημοκρατικού Τόξου” όπως λατρεύουν να αυτοαποκαλούνται έδειξαν την απέχθεια τους για το νέο Εθνικιστικό κόμμα που μπήκε στα “χωράφια” τους. Άλλωστε το απέδειξαν και εμπράκτως. βλέπε φυλακίσεις, στημένες κατηγορίες, διωγμοί, αποπομπές, παύση χρηματοδότησης και έπεται συνέχεια. Ας μην μας ζαλίζουν λοιπόν όλα τα συστημικά παπαγαλάκια αφού πρώτα έκαναν τις σωστές κωλοτουμπίτσες τους με την περιγραφή του νέου Προεδρείου του Κοινοβουλίου γιατί όσες Ζωές, και να ανέβουν ιεραρχικά στα έδρανα ψυχή δεν μπαίνει στα μαγαζάκια μας. Και το αποτέλεσμα είναι πάντα αυτό που μετράει….

Άννα

Απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στα σχόλια Βαρουφάκη περί «ναζί» και Χρυσής Αυγής

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα απλά παπούτσια τα βαφτίζουμε γόβες πολυτελείας. Ένα απλό μαύρο φόρεμα του διπλανού καταστήματος, το λέμε δημιουργία μεγάλου Ιταλού μόδιστρου. Ένα άσπρο σακάκι πρόχειρα επιδιορθωμένο όπως φαίνεται και στο τελείωμα στο αριστερό μανίκι, το λέμε ακριβό μοντελάκι. Ένα απλό επίχρυσο ρολόι που μπορείς να αγοράσεις και με 5 ευρώ, το μετατρέπουμε σε χρυσό ρόλεξ με διαμαντένιες πέτρες. Μία απλή γυναικεία τσάντα την ονομάζουμε μοντέλο “νίνα βίτσι”.

Αυτά φορούσε η κ. Ουρανία Μιχαλολιάκου πηγαίνοντας να δει τον αδίκως κρατούμενο στις φυλακές πατέρα της και την μητέρα της να ορκίζονται. Και όμως τα αδίστακτα αρπακτικά την παρουσίασαν λες και φορούσε πανάκριβα συνολάκια και αξεσουάρ “μεγάλων οίκων ή μόδιστρων” που έχουν συνηθίσει να φοράνε αυτές που καθημερινά χαϊδεύουν αυτά τα αρπακτικά που θέλουν να λέγονται και δημοσιογράφοι. Εάν νομίζετε ότι έτσι θα χτυπήσετε τη Χρυσή Αυγή να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Γ.Γ.

Ηθική και πολιτική η νίκη της Χρυσής Αυγής

Αριστεροί και Δεξιοί με αριστερό τρόπο σκέψεως έχουν ένα κοινό: είναι Διεθνιστές. Κι ως υπηρέτες της Παγκοσμιοποίησης ενοχλούνται από τις απόψεις και τα θέλω του Λαού. Είναι ακόμη ελιτιστές και πλουτοκράτες, όπως αποδεικνύει και η σύνθεση της νέας «αριστερής» κυβέρνησης η οποία στελεχώνεται από μπλαζέ μπουρζουάδες που διασκεδάζουν την ανία τους παίζοντας τους επαναστάτες.

Χ.Δ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-7-febrouariou-2015#ixzz3R0lDuQZu

Exit mobile version