Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος (πολύ… φιλορώσος) αρχηγός κόμματος είχε προτείνει για επίσημο νόμισμα της χώρας μας το… δολάριο;

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί διάφοροι να θέτουν το ψευτοδίλημμα «ευρώ ή δραχμή», αλλά υπάρχει και… τρίτος δρόμος, που είναι… εφικτός (καθώς λένε και οι συριζαίοι), αλλά μας τον… κρύβουν οι επιτήδειοι. Πρόκειται, κυρίες μου και κύριοι για το… δολάριο! Και μη νομίζετε πως η σχετική πρόταση είναι δική μου, αλλά ενός πολιτικού αρχηγού (ο οποίος κατά τα τρελαμένα παπαγαλάκια του είναι… φιλορώσσος, μέχρις εκεί που δεν παίρνει άλλο).

Έλεγε, λοιπόν, ο πρόεδρος πανοκαμμένος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ 3, στις 30/11/2012, απαντώντας στην ερώτηση αν ανήκει στο «λόμπι της δραχμής»: «Έχουν βάλει μπροστά το δίλλημα ευρώ ή δραχμή, δεν υπάρχει το δίλλημα ευρώ ή δραχμή. Σας λέω λοιπόν ότι μία εναλλακτική λύση εάν θελήσουν να μας βγάλουν από το ευρώ, που δεν υπάρχει περίπτωση με τη θέληση της χώρας γιατί η τράπεζα της Ελλάδος μπορεί να ασκήσει βέτο στην ΕΚΤ σε περίπτωση που δεν μας βάλει στο λεγόμενο target 2, μπορεί όμως να επιλέξει η χώρα να πάει σε νόμισμα ισχυρότερο του ευρώ όπως είναι το δολάριο».

Ας μη βάζουμε, λοιπόν, κακές σκέψεις στο μυαλό μας κι αν συμβεί καμιά αναποδιά, δε τρέχει τίποτα. Θα… καλωσορίσουμε το δολάριο του προέδρου Πάνου και θα τρώμε με… χρυσά κουτάλια!

(ΥΓ) 1: Με… 6ο Στόλο ή άνευ;

(ΥΓ) 2: Και δεν έχουμε πλέον και… Τρούμπα!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poios-polu-filorwsos-archhgos-kommatos-eiche-proteinei-gia-epishmo-nomisma#ixzz3R4Mp6PIx

Exit mobile version