Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμερικανική πρεσβεία προς τσιπροκαμμένους: Μην ξεθαρρεύετε! Συνεχίζετε κανονικά ΔΝΤ και μνημόνιο!

Αμερικανική πρεσβεία προς τσιπροκαμμένους: Μην ξεθαρρεύετε! Συνεχίζετε κανονικά ΔΝΤ και μνημόνιο!

Μετά βαΐων και κλάδων διαφημίστηκε η δήθεν παρέμβαση Ομπάμα υπέρ Τσίπρα από τα πρόθυμα «παπαγαλάκια» των Τσιπροκαμμένων, τα οποία ως «νεοφώτιστα» είναι πιο δραστήρια από τα «παπαγαλάκια» του φον Αντωνάκη, που ομολογουμένως είχαν «σκουριάσει». Από ότι λέγανε, ο «φιλέλληνας» Ομπάμα παρενέβη με δήλωσή του ενάντια στην λιτότητα, αφού «κανείς δεν μπορεί να στύβει έναν λαό». 

Βεβαίως, οι υποψιασμένοι θυμόντουσαν ότι δεν ήταν αυτή η πρώτη φορά που ο Ομπάμα παρουσιαζόταν από τα «παπαγαλάκια» ως «φιλέλληνας». Μας είχαν ζαλίσει πριν από χρόνια, όταν θα αναλάμβανε την πρώτη του θητεία, ότι «μας αγαπάει» και ότι θα λύσει μονομερώς όλα τα εθνικά μας θέματα. Τελικά η αμερικανική πολιτική παρέμεινε σταθερά ανθελληνική και οι διαβεβαιώσεις των «παπαγάλων» διαψεύστηκαν οικτρά. Το μόνο που τους «έσωσε» είναι ότι η διάψευση απείχε χρονικά από τις διαβεβαιώσεις τους. Τώρα αυτό δεν χρειάστηκε.

Λίγες μέρες πέρασαν από τους διθυράμβους των «παπαγάλων» για τον Ομπάμα, την «αμερικανική ελπίδα που έρχεται», όπως κάποτε «ερχόταν» το δολάριο, και έβγαλε ανακοίνωση η αμερικανική πρεσβεία, στην οποία ουσιαστικά εγκαλεί στην μνημονιακή τάξη τους παπαγάλους, αλλά και τους Τσιπροκαμμένους. Διαβάστε τα επίμαχα σημεία και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Ο Πρέσβης κ. Πιρς συζήτησε σημαντικά διμερή και περιφερειακά ζητήματα με τους έλληνες αξιωματούχους. Αναγνώρισε τις σημαντικές θυσίες που έχουν γίνει από τον ελληνικό λαό, τονίζοντας ταυτόχρονα τη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών ότι η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει τις διοικητικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να ασκεί συνετή δημοσιονομική πολιτική.

Κατά την άποψη των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ελλάδα πρέπει να πραγματοποιεί μεταρρυθμίσεις που την καθιστούν πιο ελκυστική σε ξένες επενδύσεις, ώστε η χώρα να μπορεί να τηρήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της και να επανέλθει στην ευημερία.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/amerikanikh-presbeia-pros-tsiprokammenous-mhn-jetharreuete-sunechizete-kano#ixzz3R9totCDd

Exit mobile version