Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Πάνος ο λουφαδόρος σε νέες περιπέτειες: «Όλοι θα υπηρετούν τη θητεία τους στον Έβρο εκτός από τα βύσματα όπως ήμουν κι εγώ»

O Πάνος ο λουφαδόρος σε νέες περιπέτειες: «Όλοι θα υπηρετούν τη θητεία τους στον Έβρο εκτός από τα βύσματα όπως ήμουν κι εγώ»

Ο Πάνος Καμμένος μετέβη το Σάββατο στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες στον Έβρο. Κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης παραμονής του εκεί, κατελήφθη από τον γνωστό πολιτικάντικο οίστρο του και χρησιμοποίησε τις συνήθεις μεγαλοστομίες του. Εξήγγειλε λοιπόν ότι από δω και στο εξής οι μονάδες του Έβρου θα επανδρωθούν στο 100% και όλοι οι φαντάροι θα υπηρετούν ένα μέρος της θητείας τους στον Έβρο.

Ξέχασε βέβαια να πει ότι ο ίδιος δεν υπηρέτησε ούτε μια μέρα από τη θητεία του στην ακριτική αυτή περιοχή, καθότι επί 23 μήνες είχε την ειδικότητα του λουφαδόρου στην Αεροπορία (το 1987 επί σκληρής πασοκοκρατίας).

Το αληθές νόημα της εξαγγελίας Καμμένου είναι ότι τα παιδιά του λαού θα πηγαίνουν στον Έβρο, ενώ τα βύσματα της εθνομηδενιστικής Συριζομπουρζουαζίας θα κάνουν θητεία κοντά στα σπίτια τους.

Είχε μάλιστα το θράσος το πει ευθέως, δηλώνοντας ότι τα ρουσφέτια θα συνεχιστούν, απλά με «κοινωνικό» χαρακτήρα. Ιδού η δήλωσή τουΤα «ρουσφέτια» θα έχουν χαρακτήρα μόνο καθαρά κοινωνικό-εκεί που έχουν ανάγκη τα παιδιά των ανέργων των θυμάτων της κρίσης-και όχι πολιτικό.Κάτι θα γνωρίζει γι’ αυτό ο αναρχοαυτόνομος Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής  Άμυνας Κώστας Ήσυχος, ο οποίος ήδη ανέλαβε να διεκπεραιώνει τις σχετικές εξυπηρετήσεις…

Μόνη λύση στα προβλήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδίως για τον μειωμένο αριθμό των στρατευσίμων, είναι οι προτάσεις που έχει καταθέσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και για τις οποίες δεν τολμά να πει λέξη ο Καμμένος: «Στράτευση ανδρών και γυναικών (με εξαίρεση τις μητέρες) στα 18 έτη για 14 μήνες. Οι γυναίκες σε μη μάχιμες θέσεις στα αστικά κέντρα και όλοι οι άντρες σε μάχιμες μονάδες της παραμεθορίου». Και βεβαίως, η λήψη μέτρων για την επίλυση του δημογραφικού ζητήματος.

Μπορεί να ξήλωσε τις βατραχοπουλάδες στην προσπάθειά του να μιμηθεί το ύφος του λαϊκού «Μπολιβαριανού» επαναστάτη, και πάλι όμως ο Καμμένος δεν μπορεί να κρύψει το στυλ του νεοφιλελεύθερου «μπούλη» καθότι στέλεχος της ψοφοδεξιάς μια ζωή ολόκληρη…

Έτσι, κανείς δεν τον πίστεψε όταν κατά τη διάρκεια της ίδιας επίσκεψης εξήγγειλε ότι θα επανιδρύσει τις ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως)! Και δεν θα μπορούσε να τον πιστέψει πρώτον για το λόγο ότι οι ΜΟΜΑ καταργήθηκαν μετά από έντονες πιέσεις μεγαλοεργολάβων και μεγαλοεκδοτών το ’92 από την Κυβέρνηση της ΝΔ (μέλος της οποίας ήταν και ο Καμμένος) και δεύτερον διότι οι ΜΟΜΑ επετέλεσαν το μεγαλύτερο έργο τους επί Επταετίας, δηλαδή όταν η χώρα διοικούνταν από στρατιωτικούς με αίσθημα ευθύνης και όχι από εθνομηδενιστές όπως ο Τσίπρας.

Όλες αυτές οι εξαγγελίες κινούνται στο ίδιο πλαίσιο με την δήθεν στροφή προς τη Ρωσία, την οποία ξεκίνησε συναντώντας τους Πρέσβεις του Ισραήλ και των ΗΠΑ. Ένα πρώτο δείγμα γραφής είναι ότι η προφορική δήλωση Καμμένου για την επανίδρυση των ΜΟΜΑ απαλείφθηκε από το δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης Προσεχώς ο Πάνος σε νέες κωλοτούμπες…

Δείτε το βίντεο, γιατί στις κάμερες λένε πολλά:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-panos-o-loufadoros-se-nees-peripeteies-oloi-tha-uphretoun-th-thhteia-tous#ixzz3RAWBVIp6

Exit mobile version